Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید ابهری گفت: در خانواده های غربی پدر و مادر جایگاه اصلی خود را ندارند و نمی توانند در امور تربیتی فرزندان 16 سال به بالای خود دخالت کنند این در حالی است که در ایران والدین حتی در ایام بزرگسالی فرزندان در موضوعات مختلف زندگی او مشارکت دارند.

مجید ابهری آسیب شناس و رفتارشناس اجتماعی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا با تأکید بر نقش خانواده در آموزش فرزندان، اظهار کرد: خانواده به عنوان یکی از اصلی ترین واحدهای جامعه، بستر رشد، تکامل و ترقی افراد را فراهم کرده و الفبای زندگی به فرزندان را آموزش می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: والدین به عنوان مربیان اصلی و مدیران واقعی خانواده در ایام بروز بیماری های همه گیر و یا عوارض طبیعی مانند سیل و زلزله چون رکن اصلی می توانند با دلگرمی دادن به فرزندان آن‌ها را از یاس و احساس شکست دور کنند.

این رفتارشناس اجتماعی نقش مهارت آموزی پیش از آغاز زندگی مشترک را مهم خواند و ادامه داد: افراد جامعه پیش از آغاز زندگی مشترک و ازدواج مهارت های زندگی را فرا گرفته تا بتوانند دررفتار کودکان اثر مثبتی را داشته باشند.

ابهری ادامه داد: خانواده ها در شرایط کرونایی ترس را از اعضای خانواده دور کرده و اجازه ندادند شایعات و سخنان بی اساس بر فکر فرزندان اثر منفی بگذارد و انها را دچار اضطراب و دلهره کند.


وی تأکید کرد: امروزه تربیت فرزندان تنها بر عهده خانواده نبوده و آموزش و پرورش و مربیان آموزشی نیز در این راستا قدم های مثبتی برداشته اند.


آسیب شناس اجتماعی می گوید: اورژانس اجتماعی در کشور به طور کامل معرفی نشده است، ما در زمینه اورژانس اجتماعی دچار انحراف حرکت شده ایم و در این مسیر انتظار داریم فرزندان از والدین خود شکایت کنند یا همسایه ها درباره خانواده‌ها اطلاعات لازم را به نهادهای حمایتی ارائه کنند، حقیقتا مددکاران اجتماعی از طریق مدارس باید به وضعیت دانش آموزان رسیدگی کنند چرا که این نحوه برخورد روش مناسبی نیست.


وی ادامه داد: اورژانس اجتماعی یک ژست اجتماعی است که در کشور رایج شده و هنوز به درستی جایگاه خود را در آسیب های اجتماعی پیدا نکرده است.


این رفتارشناس با بررسی میزان تأثیرگذاری خانواده های غربی بر فرزندان خود، عنوان کرد: در خانواده های غربی پدر و مادر جایگاه اصلی خود را ندارند و نمی توانند در امور تربیتی فرزندان 16 سال به بالای خود دخالت کنند این در حالی است که در ایران والدین حتی در ایام بزرگسالی فرزندان در موضوعات مختلف زندگی او مشارکت دارند. این نقطه قوت خانواده های ایرانی است که پدر و مادر همواره از جایگاه مشاور بودن در زندگی برخوردار هستند.

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: خانواده های غربی خانواده ها پدر و مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۲۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش در خانواده نیکا شاکرمی

نیکا شاکرمی، دختر ۱۶ ساله‌ای بود که در روز‌های ابتدایی اغتشاشات سال گذشته، با سقوط از ساختمانی در تهران فوت کرد و مرگ او باعث سو استفاده رسانه‌های معاند و پخش شدن شایعه کشتن او توسط نیرو‌های امنیتی در فضای مجازی و رسانه‌های بیگانه شد. اما پس از دو سال، بی بی سی بار دیگر با پخش اسناد جعلی تلاش کرد تا جمهوری اسلامی را مقصر اصلی فوت شاکرمی بداند. اما در ادامه بررسی اسناد منتشرشده بی بی سی، ساختگی و دروغین بودن آن را نشان داد. اما این پایان ماجرا نبود.

مدتی پس از خبر فوت نیکا شاکرمی، اظهار نظر‌های مختلف درباره مرگ او شروع شد.

یکی از این افراد آتش شاکرمی، خاله نیکا بود. تا جایی که مادر و خاله نیکا شاکرمی در فضای مجازی به ناسزاگویی با یکدیگر پرداختند.

آیدا شاکرمی خواهر نیکا در فضای مجازی آتش شاکرمی را به استفاده از نیکا متهم و او را پست فطرتی معرفی کرده که در زمان حیات و بعد از فوت نیکا از وی در حال سوء‌استفاده بوده است.

خاله نیکا شاکرمی همواره خانواده نیکا و مخصوصا مادر و خواهر او را به سو استفاده از نیکا و آزار و اذیت او متهم کرده بود.

افشاگری و جدال میان اعضای خانواده شاکرمی پس از افشای اسناد جعلی توسط بی بی سی باردیگر آغاز شد.

این جدال ها، اشخاص دیگری مثل سالومه سیدنیا، مجری شبکه تعطیل شده منوتو را نیز به میدان درگیری آورده است.

حملات خانواده و نزدیکان نیکا شاکرمی و افشاگری‌های آنان علیه یکدیگر، هم به خوبی بی گناهی جمهوری اسلامی را در مرگ او نشان میدهد و هم مواردی را مطرح کرده است که گویای پروژه کشته سازی نیکا شاکری توسط رسانه‌های معاند است.

مهم‌ترین افشاگری‌های خانواده و نزدیکان نیکاشاکرمی علیه یکدیگر.

آتش شاکرمی (خاله نیکا):

مادر و خواهر نیکا، او را شکنجه بدنی و روحی میکردند

نیکا شاکرمی توسط مادرش از خانه و خانواده طرد شده بود

مادر نیکا، اختلالات روانی و روحی دارد

مادر نیکا شاکرمی تا چند روز از مرگ دخترش بی خبر بود و بی اطلاعی از نیکا برایش بی اهمیت بود.

رضا پهلوی علیه مردم ایران و جنبش زن، زندگی، آزادی است

سالومه سیدنیا، فردی دروغگو است

نسرین شاکرمی (مادر نیکا):

آتش شاکرمی (خاله نیکا) اختلالات روانی و روحی دارد

خاله نیکا از درحال سو استفاده از مرگ وی است

آتش شاکرمی در زمان حیات نیکا نیز از او سواستفاده کرده است

آتش شاکرمی فردی بی اخلاق بود

خاله نیکا مردی را که با او نسبتی نداشت به خانه می‌آورد و در این زمان نیکا را از خانه بیرون میکرد

سالومه سیدنیا (مجری شبکه منوتو):

مقصر اصلی مرگ نیکا شاکرمی، خاله او بوده است

نیکا شاکرمی قربانی اختلافات خانوادگی شده است

آتش شاکرمی دچار اختلالات روانی است

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • جزئیات جدید از ماجرای یسنا ۴ ساله؛ دلیل ربودن او چه بود؟
  • دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در کرمانشاه برگزار می‌شود
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • آتش در خانواده نیکا شاکرمی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • تسلیت استاندار خوزستان به مناسبت درگذشت مادر شهیدان دزفولی
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • خانواده‌ها فرزندان خود را با معارف الهی آشنا کنند
  • معجزه‌ای که روشنایی بخش چشم دل است