Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@09:23:51 GMT

آیا علائم ابتلا به کرونا تغییر می‌کنند؟

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۴۴۰۹۰

آیا علائم ابتلا به کرونا تغییر می‌کنند؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، سید محمد علوی ، اظهار کرد: علائم بیماران مبتلا به کرونا تغییری نکرده است؛ برخی علائم کرونا مانند تب، سرفه و تنگی نفس بسیار شایع هستند و تشخیص‌ها بر این اساس انجام می‌شود اما علائمی مانند مشکلات گوارشی، مشکل در حس بویایی، درد عضلانی و یا کهیر وجود دارند که شیوع زیادی ندارند و شاید دو تا سه درصد مبتلایان به کرونا این علائم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر چند گزارش‌هایی مبنی بر مشاهده این علائم در بیماران مبتلا به کرونا داده می‌شود اما این علائم بارز نیستند.

مدیرگروه بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: همچنان علائم شایع بیماری کرونا، تب، سرفه و تنگی نفس هستند. به طور مثال ۹۸ درصد مبتلایان دارای تب، ۷۰ درصد دارای سرفه و ۵۰ درصد دچار تنگی نفس هستند در حالی که علائم گوارشی در یک تا دو درصد مبتلایان به کرونا مشاهده می‌شود.

علوی تصریح کرد: موارد کمی از علائم گوارشی مانند اسهال خونی و استفراغ در بیماران کرونا مشاهده شده است بنابراین حتی اگر دو درصد مبتلایان به کرونا دچار علائم گوارشی باشند نمی‌توانیم بر اساس این علائم، بیماریابی را انجام دهیم.

وی در خصوص احتمال تغییر علائم بیماری، گفت: علم پزشکی بر اساس تجارب است و موضوع احتمال تغییر علائم بیماری هنوز مشخص نیست. اگر بیمارانی دچار علائم دیگری به مراکز درمانی مراجعه کنند و تست کرونای آن‌ها مثبت باشد، می‌توانیم بگوییم تغییر علائم ایجاد شده است.

این متخصص بیماری‌های عفونی بیان کرد: ممکن است در هر کشور و منطقه‌ای یک سری علائم متفاوت از یک بیماری دیده شود. هر چه تعداد بیماران افزایش یابد، احتمال دارد که علائم دیگری در بیماران مبتلا به کرونا مشاهده شود که شاید ارتباطی به این بیماری نیز نداشته باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرفه ویروس کرونا علایم کرونا اخبار کرونا درصد مبتلایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۴۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر