Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@23:50:46 GMT

افزایش صادرات ذوب آهن اصفهان در سال ۹۸

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۴۵۰۴۳

افزایش صادرات ذوب آهن اصفهان در سال ۹۸

ذوب آهن اصفهان در سال ۱۳۹۸ در حوزه فروش و صادرات عملکرد خوبی از خود به جای گذاشت و رکوردهای جدیدی از جمله در صادرات، میزان و ارزش فروش ثبت نمود.

به گزارش پول نیوز، منصور یزدی زاده مدیرعامل ذوب آهن اصفهان ضمن بیان مطلب فوق گفت: این شرکت در سال گذشته موفق شد میزان صادرات محصولات اصلی خود را به یک میلیون و ۱۵۴ هزار تن برساند که افزایش ۲۸ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۷ داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در سال ۱۳۹۷ ذوب آهن اصفهان ۹۰۰ هزارتن صادرات داشت.
وی افزود: ثبت بالاترین ارزش فروش ( تحویل ) در سال، در تاریخ ذوب آهن اصفهان و ثبت رکورد بالاترین ارزش فروش ( تحویل ) در ماه، در تاریخ ذوب آهن اصفهان به میزان ۱۱۳۷ میلیارد تومان در اسفند ۹۸ از جمله دستاوردهای این شرکت در سال گذشته است. همچنین تناژ تحویلی محصولات فرعی و فولادی ذوب آهن در سال گذشته ۲ میلیون و ۶۲۲ هزار تن بود.
مدیرعامل ذوب آهن با اشاره به حضور این شرکت در بازارهای جدید دو کشور اروپایی و یک کشور آسیایی گفت: در سال گذشته موفق به تمدید گواهینامهCE Marking جهت صدور محصولات به اروپا شدیم که با وجود تحریم‌ها صورت گرفت.
یزدی زاده، دریافت نشان صادر‌کننده نمونه استانی، پذیرش درخواست فروش محصولات جدید آرک، ریل معادن، ریل راه آهن در بورس کالای ایران، عرضه کلاف صنعتی برای نخستین بار در بورس کالای ایران، فروش محصولات ناشی از تولید کک (فوسی قطران) برای نخستین بار و …. را از جمله دستاوردهای این شرکت در حوزه فروش معرفی نمود.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با بیان این که این شرکت در سال ۱۳۹۸، با تنگناها و محدودیت هایی در خصوص تامین مستمر و کافی مواد اولیه مورد نیاز از نظر کمی و کیفی مواجه بود گفت: در سال گذشته ۲ میلیون و ۵۲۶ هزار و ۱۷۴ تن چدن مذاب در ذوب آهن تولید شد که افزایش حدود ۵ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۷داشت. همچنین در سال ۹۸ شاهد افزایش حدود ۱۴ درصدی در تولید آگلومره، افزایش ۲ و نیم درصدی در تولید کک خشک، افزایش حدود ۶ درصدی در تولید فولاد خام و افزایش ۵ و نیم درصدی در جمع کل محصولات اصلی بودیم.
وی افزود: در سال ۱۳۹۸ ذوب آهن اصفهان موفق به تولید یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن کک شد که یک رکورد در تاریخ ذوب آهن اصفهان محسوب می‌شود. همچنین علاوه بر رکورد تولید سالیانه چدن مذاب با دو کوره بلند، این شرکت موفق به ثبت رکورد تولید ماهیانه ۲۴۴۱۴۴ و روزانه ۹۶۵۷ تن چدن مذاب با دو کوره بلند نیز شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: محصولات ذوب آهن اصفهان تولید کلاف صنعتی بازارهای جدید ذوب آهن اصفهان سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۵۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب

به گزارش خبرگزاری مهر، جمال میرزایی رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر کشور اظهار کرد: از ابتدای سال، شاهد افزایش نرخ نهاده‌های تایر هستیم و با افزایش نرخ بیست درصدی در رینگ تایرهای سبک، تولید تایر در کشور نیز افزایش قابل توجهی یافت.

وی افزود: با افزایش تولیدی که در ماه‌های اخیر صورت گرفته است و با افزایش ۲۰ درصدی تولید در سال جاری، تمام نیازهای کشور را پوشش خواهیم داد.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: با افزایش تولید غیر از رینگ ۱۳ شاهد هیچ گونه التهابی در تقاضا و عرضه تایر در کشور نیستیم. حتی می‌توان گفت که مردم می‌توانند سایزهای بالاتر از ۱۵ را نیز زیر قیمت مصوب تهیه کنند.

وی اظهار کرد: برای رینگ ۱۳ نیز حجم تولید افزایش خواهد یافت و این التهاب از بین خواهد رفت. در زمینه خودروهایی چون پژو ۲۰۶ التهاب در اواخر سال گذشته از بین رفت.

میرزایی افزود: با توجه به حجم بالای تولید نباید برای مردم سهمیه ایجاد کنیم. باید بستری را ایجاد کنیم که مشتری به راحتی احراز هویت شود و محدودیتی نیز برای ایشان ایجاد نکنیم؛ مثلاً برای یک مسافر که به شهر دیگر آمده است نباید از وی کارت سبز بخواهیم. برای این سامانه کافی است که کارت ماشین و کارت ملی همراه خریدار باشد و قرار نیست که این محدودیت‌های بیش از حد را اعمال کنیم.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر تصریح کرد: معتقد هستیم اگر قرار به پایش است نباید شرایطی ایجاد کنیم که ثبت نام در سامانه‌ای انجام شود و هفته بعد به وی بگوییم که شما شرایط احراز یک تایر را دارید یا خیر؟ وقتی موجودی بازار مناسب است نباید نگران کمبود تایر باشیم زیرا هم تولیدات ما بالا و هم واردات مطلوب است. اگر قرار است ارز تولیدکننده را فراهم کنیم باید میزان فروش شرکت را نیز بالا ببریم.

وی اظهار کرد: نظر ما این است که شرایط سامانه باید به شکلی باشد که متوجه پایش نشود ولی در عین حال پایش هم انجام شود. دریافت کارت سبز و کد ده رقمی و استعلام از چهار سامانه برای دریافت یک لاستیک واقعاً کار صحیحی نیست. این در حالی است که با کد ملی و کارت ماشین به راحتی می‌توانیم استعلامات لازم را انجام دهیم.

میرزایی گفت: با توجه به اینکه حجم تولید در سه ماه گذشته افزایش یافته در زمینه تایر ۱۳ مشکل خاصی در روزهای آینده نخواهیم داشت.

کد خبر 6095611 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار