Web Analytics Made Easy - Statcounter

مژگان نیکنام روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: شیوع ویروس کرونا یک وضعیت بحرانی برای همه افراد است؛ بنابراین همه سیستم‌ها باید برای مبارزه با این ویروس اقدام کرده و شیوع کرونا را مدیریت کنند. هم چنین افراد باید به چگونه رفتار کردن با ویروس و حفظ یک دستورالعمل برای خودشان پایبند باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اگر افراد خود را با وجود ویروس سازگار نکنند و برای مبارزه با آن اقدامی انجام ندهند، به مرور از لحاظ ذهنی دچار فرسایش شده و بدون آن که متوجه شوند به علائمی مانند بی حوصلگی، عصبانیت، پرخاشگری، کلافگی و در نهایت افسردگی مبتلا می‌شوند. پس همه ما باید برای ایجاد تغییراتی که به سازگاری با زندگی در بحران به ما کمک می‌کند، تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: فعالیت‌های روزمره‌ای که انرژی شما را هدر می‌دهند

نیکنام گفت: افرادی که قبل از شیوع ویروس کرونا روزمرگی ثابت تری داشتند مانند کسانی که کارمند هستند، در شرایط قرنطینه و شیوع ویروس نیز تغییر زیادی را در زندگی خود احساس نمی‌کنند. برخی مشاغل مانند کارمندان بانک، هم اکنون نیز به کار خود مشغول هستند. این افراد به دلیل اجبار در رفت و آمد خارج از خانه، باید رفتار و فعالیت هایشان را مطابق با شرایط بحران تغییر دهند.

این روانشناس تاکید کرد: مسئله ایی که همه افراد باید در نظر بگیرند رعایت یک سری نکات بهداشتی ساده است. رعایت نکات بهداشتی در همه حالت برای همه افراد الزامی است. شستن دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی از این دست رفتار‌ها هستند. کارمندان به دلیل داشتن سطح تماس بیشتر با محیط بیرون و آلوده، باید بهتر از افراد دیگر این نکات را رعایت کنند.

او افزود: باید به این نکته نیز توجه کرد که کارمندان و کسانی که مجبور به حضور در محل کارشان هستند، در شرایط قرنطینه نیز تحرک و فعالیت دارند که برای سلامت روان بسیار مهم است. این مسئله می‌تواند یک نکته مثبت برای آن‌ها باشد. اما ریسک مواجهه با ویروس کرونا نیز در آن‌ها بیشتر بوده که این موضوع باعث نگرانی برخی افراد شده است.

نیکنام گفت: در کنار داشتن فعالیت و تحرک که یک نکته مثبت برای کارمندان است، ریسک بالاتر ابتلا به ویروس کرونا و رفتار‌های وسواسی برای در امان ماندن از این ویروس، می‌تواند برای آن‌ها مشکل ساز شده و سلامت روانشان را به خطر بیندازد.

بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ الگوی تغذیه ای برای مبتلایان به مشکلات ریوی

او اظهار کرد: توصیه روانشناختی به کارمندان این است که رعایت اصول بهداشتی را در روزمره خود قرار داده و با آن به عنوان یک فعالیت عادی مواجه شوند. هم چنین از انجام فعالیت‌های وسواسی پرهیز کرده و به افکار مزاحم و نگران کننده اجازه ورود ندهند. آن چه که باید انجام دهند را در روزمره خود گنجانده و از زیاده روی و وسواس فکری پرهیز کنند.

این روانشناس در پایان تاکید کرد: ممکن است ویروس کرونا یک بیماری فصلی بوده و دوباره برگردد؛ بنابراین با این ویروس نیز باید مانند آنفلوانزا و ویروس سرماخوردگی برخورد کرده و از ایجاد نگرانی‌های بیش از اندازه پرهیز کرد. باید هیجانات و احساسات خود را حتی در این شرایط بحرانی کنترل کنیم تا بتوانیم به زندگی عادی برگردیم.

بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ روحیه خود را در هوای طوفانی زندگی حفظ کنیم

بیشتر بخوانید: آیا استفاده از دستکش در خرید‌های روزانه برای پیشگیری از کرونا مفید است؟

بیشتر بخوانید: در روزهای کرونایی از بیماران روان غافل نباشیم

بیشتر بخوانید: ممنوعیت استفاده از ماسک دریچه دار برای بیماران

بیشتر بخوانید: میوه‌ای که به تنهایی یک آنتی‌هیستامین کامل است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس بیشتر بخوانید ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۶۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید

­سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه «انتخاب ایران»، از سوابق نامزد مورد نظرشان در انتخابات مجلس شورای اسلامی جویا شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی در نظر گرفته شده است. انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در هشت حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام‌الکترونیکی برگزار می‌شود. وزارت کشور برای این هشت حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رأی‌گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

وی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رأی افزود: در مرحله نخست به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رأی مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی-اسلامی طراحی و به استان‌های مربوط چاپ و ارسال شده است و درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.

وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد سیزدهم اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله نخست اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، بنابراین از نامزدها انتخابات می‌خواهیم بر اساس آن عمل کنند. نامزدهای انتخابات باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته‌اند، ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود. سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این وبگاه از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی دهند که حتماً در دور نخست در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند یا در کل کشور رأی نداده باشند.

کد خبر 749954

دیگر خبرها

  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد