Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علیخانی عضو شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار  الف با بیان اینکه درآمد شهرداری در  شرایط کرونایی بشدت کاهش یافت، گفت: به رغم هزینه های زیاد شهرداری تهران در شرایط کرونایی مثل ضد عفونی اتوبوسها، متروها، خیابانها و پارک ها، درآمد شهرداری کاهش یافت. چون ساخت و ساز تعطیل است. شهرداری درآمدی بابت عوارض ساخت و ساز ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارک حاشیه خیابانها هم تعطیل است. فروش طرح ترافیک هم حذف شد.

وی اضافه کرد: بنابراین شهرداری از یک طرف بدون درآمد است و از طرف دیگر هزینه ها بشدت افزایش یافت.

رئیس کمیسیون حمل و نقل ترافیک شورای شهر تهران گفت: شهردار تهران نامه ای به رئیس جمهور نوشت که شهرداری در این شرایط حدود چهار میلیارد تومان خسارت و هزینه داشته است تا سهم شهرداری از مبلغ یک میلیارد یورویی که دولت می خواهد از منابع صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا برداشت کند، پرداخت شود.

علیخانی با بیان اینکه درآمد شرکت واحد پائین هم آمده، گفت:درآمد مترو هم کاهش داشته است.فروش بلیط مترو در شرایط عادی، بین 600 تا 700 میلیون تومان در روز بوده که در شرایط کرونایی بین 10 تا 20 میلیون تومان رسید. یعنی یک دفعه درآمد شهرداری به 2 درصد رسید.

وی با اشاره به ضرورت حضور یک نماینده از شورای شهر تهران در ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: طبق قانون شهرداری وظیفه بهداشتی دارد و شورا ناظر بر این موضوع است و نمایندگان شورا باید در ستاد ملی مقابله با کرونا حضور داشته باشد تا مطالبات شهرداری در ستاد پیگیری شود.

رئیس کمیسیون حمل و نقل ترافیک شورای شهر تهران گفت: مردم از شهرداری و شورای شهر پیگیر مطالبات خود هستند به همین دلیل لازم بود که یک نماینده از شورای شهر تهران در ستاد عضو باشد.

منبع: الف

کلیدواژه: شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۷۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است

ایسنا/اصفهان نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی گفت: درآمد و هزینه‌های شرکت برق تراز نبوده و از نظر اقتصادی این نهاد با مشکلات درآمدی روبرو است.

ابوالفضل ابوترابی، امروز(شنبه، هشتم اردیبهشت ماه) در نشست مشترک فعالان اقتصادی تیران و کرون با مدیر توزیع برق منطقه اصفهان و مدیرعامل شرکت برق استان اصفهان، اظهار کرد: درآمد وزارت نیرو از فروش تولید برق نسبت به هزینه‌های تأمین این انرژی بسیارکم بوده و این موضوع باعث شده تا ناترازی ایجاد و در مسیر کار با مشکل روبرو شوند.

وی معتقد است شرکت برق به یک نهاد ورشکسته تبدیل شده چراکه در تأمین هزینه‌ها با مشکل روبرو است و همین موضوع مانع از راه‌اندازی نیروگاه‌ها و توسعه خدمات می‌شود.

به گزارش ایسنا، نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس ادامه داد: حل مشکل تأمین برق کشور نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت اقتصادی و چشم‌انداز روشن برای این حوزه بوده تا علاوه بر تأمین هزینه‌ها مشکل بخش‌های اقتصادی و خانگی رفع شود.

وی با بیان اینکه شهرک‌های جدید صنعتی و اقتصادی در کشور ایجاد شده‌اند، افزود: برق مورد نیاز آن‌ها باید توسط وزارت نیرو تأمین شود.

ابوترابی مشارکت بین فعالان صنعتی در احداث پست‌های برق‌رسانی و تولید انرژی پاک را مهم خواند و یادآور شد: وزارت نیرو باید زمینه‌های مشارکت و همکاری‌ها را فراهم کند.

وی با اشاره به راه‌اندازی شهرک‌های جدید صنعتی در تیران و کرون و توسعه کشت گلخانه‌ای در این منطقه تصریح کرد: ۱۲۰۰ مورد درخواست مراکز تولیدی اقتصادی در بخش صنایع و کشاورزی در این شهرستان وجود دارد که بر اساس برآورد اولیه ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

به اعتقاد این نماینده مجلس وزارت نیرو در یک مقطع زمانی کوتاه‌مدت قادر به تأمین آن نیست و حل این مشکل با مشارکت تشکل‌های صنفی مرتبط با صنایع و کشاورزی قابل رفع خواهد بود.

ابوترابی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های انرژی غیرقابل‌ انکار است، خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از دانش‌های نوین در تولید و مصرف بخش زیادی از کمبودها را جبران می‌کند از این رو شرکت‌های نیرو و گاز باید برنامه‌ریزی بلندمدت داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • درآمد ۷۰۰ میلیونی «گالیله»!/ «آکادمی پرندگان» ۵۰ میلیون فروخت
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟