Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴تصاویر تکان دهنده‌ای از زنده به گور شدن انبوهی جوجه تازه متولد شده و تخم مرغ‌هایی که می‌رفت تا جوجه شود، حالا بسیاری از کاربران را در فضای مجازی آشفته و ناراحت کرده است. داستان، اما چیست؟ چرا جوجه‌ها پیش از تبدیل به مرغ باید از بین بروند. آیا موضوع تنها کاهش قیمت مرغ در بازار است؟

یکی از فعالان در صنعت تولید جوجه یک روزه می‌گوید داستان تنها به قیمت باز نمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بازار با اضافه عرضه در حوزه مرغ روبروست. این جوجه‌ها در صورت ورود به چرخه تولید مرغ نیاز به غذا و دان دارند در حالی که پیش بینی ما این است که دان کافی برای تغذیه این حجم جوجه وجود نداشته باشد. وی می‌گوید قیمت خرید جوجه یک روزه زمانی ۱۵۰۰ تومان بود، اما امروز کسی به قیمت ۳۵۰ تومان نیز این‌ها را نمی‌خرد.بیشتر بخوانید: چه کسی دستور معدوم‌سازی جوجه‌ها را داد؟وی تاکید کرد:در حقیقت فعالان صنعت تصمیم گرفتند تخم مرغ‌ها را امحا کنند، اما خوب برخی تخم مرغ‌ها به جوجه تبدیل شده است و البته این کار در صنعت پرورش جوجه کار جدیدی نیست و در بسیاری از موارد برای تنظیم تولید این اتفاق رخ می‌دهد.

مرغ ارزان شد

قیمت مرغ در بازار حالا تا کانال ۱۱ هزار تومان عقب نشینی کرده است. گفته می‌شود دلیل مهم ریزش قیمت‌ها در بازار کاهش مصرف مرغ در ماه‌های گذشته است. فعالان این صنعت معتقدند بازار با کاهش نزدیک به سی درصدی مصرف روبروست و دلیل مهم این اتفاق نیز شیوع کروناست.


برومند چهار آیین در این خصوص می‌گوید ما در ماه‌های اخیر خصوصا بهمن و اسفند با مازاد عرضه ۵۰ هزار تن و شاید بیشتر گوشت مرغ روبرو شدیم و این سبب شد زیان وحشتناکی به مرغداران گوشتی وارد شود.

رئیس هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی توسعه صنعت طیور ایرانیان تاکید کرد: در پنج – شش ماه اخیر این زیان بالغ بر دو هزار میلیارد تومان بوده که به دلیل اتخاذ تصمیم ناصواب و اجرای آن به مرغداران گوشتی تحمیل شده است.

وی با تاکید بر اینکه با قیمت‌های کنونی بازار شرایط برای پرورش مرغ دشوارتر شده است گفت: در برخی استان‌ها قیمت مرغ زنده به ۵۸۰۰ تومان و در برخی استان‌ها حتی به ۵۲۰۰ تومان رسیده بود. وی با اشاره به اینکه در هر کیلوگرم مرغ زنده مرغداران نزدیک به ۴ هزار تومان ضرر می‌کنند، تاکید کرد، متوسط قیمت مرغ ۶ هزار و ۵۰۰ تومان است در حالی که قیمت تمام شده مرغ ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی گفت:در این شرایط کسی تمایل ندارد جوجه‌ها را خریداری کند، چون غیر از زیان حاصل دیگری ندارد. وقتی این جوجه‌ها اضافه هستند چاره‌ای جز معدوم کردن آن‌ها نیست.

این فعال صنعت طیور در پاسخ به این سئوال که اضافه تولید قابل پیش بینی نبود؟ گفت: کاملا قابل پیش بینی بود با توجه به اینکه شنبه، یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه هر هفته جوجه‌های یک روزه تولید شده توزیع می‌گردد از روز چهارشنبه هفته گذشته جوجه‌ها آماده فروش شدند، ولی مشتری نداشتند و در نتیجه معدوم شدند؛ و تصاویر آن‌ها در فضای مجازی پخش شد که اقدامی غیر اخلاقی بود.

هدف از انتشار این تصاویر ایجاد فشار بر دولت است. بالاخره مرغدار در شرایط کنونی تمایل چندانی به خرید جوجه ندارد چرا که با مازاد تولید روبروست و ادامه تولید سبب استمرار زیان مرغداران است، اما برخی با انتشار این تصاویر قصد دارند فشاری بیاورند.

چهارآیین در پاسخ به این سئوال که آیا کشور با کمبود دان و نهاده دامی روبروست؟ گفت: بیش از۴.۵ میلیون تن ذرت و ۲.۵ میلیون تن کنجاله سویا وارد برای تولید گوشت مرغ وارد کشور شده است متاسفانه با ادامه تحریم‌های بین المللی ناجوانمردانه در حال حاضربرای ۲ میلیون تن نهاده‌های پهلو گرفته در بندر امام تامین ارز و انتقال آن با مشکل روبرو شده و در نتیجه امکان ترخیص نیست.

وی تاکید کرد: ما امروز با مشکل کمبود دان و نهاده دامی روبرو نیستیم، به اندازه کافی این اقلام در بازار هست، اما قیمت ان بالاست. چهار آیین در توضیح این مطلب افزود: به عبارت دیگر ذرت نه به قیمت ۱۳۵۰ که با قیمت ۲۲۰۰ تومان در دسترس است و کنجاله سویا به جای اینکه به نرخ ۲۲۵۰ تومان در بازار باشد، به نرخ ۳۵۰۰ تومان در دسترس است و این مشکل اصلی ما در بازار است.

وی گفت: نهاده‌های دامی با ارز ۴۲۰۰ تومانی به کشور وارد می‌شود، اما می‌بینید که به قیمت مصوب در بازار یافت نمی‌شوند از این رو ما معتقدیم لازم است ارز ۴۲۰۰ تومان حذف شود چرا که مواهب آن به مصرف کننده و تولید کننده نمی‌رسد و تک‌نرخی شدن ارز این رانت را از میان خواهد برد. منبع: خبرآنلاین لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 جوجه یک روزه جوجه کشی قیمت مرغ جوجه ها یک روزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۷۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت

بررسی بازار موبایل نشان می دهد برخی از اقلام موبایل های دکمه ای موجود در بازار، نسبت به قیمت تمام شده با احتساب سود واردکننده و عوارض گمرکی، اختلاف قیمت قابل توجهی دارند. - اخبار اقتصادی -

مهدی عبقری، دبیر سابق انجمن موبایل در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ضمن اشاره به اهمیت تولید با کیفیت تلفن های همراه در داخل کشور گفت: در سال گذشته انجمن تولیدکنندگان تلفن همراه عنوان کرد که ظرفیت تامین 3 میلیون گوشی تلفن همراه را دارد و این تقاضا را مطرح کرد که واردات این دسته از تلفن های همراه ملغی شود.

عبقری ادامه داد: در نهایت نظر وزارت صمت بر این شد که برای حمایت از تولید داخل واردات به طور کامل ممنوع نشود اما محدودیت هایی ایجاد شود. البته با توجه به صحبت های اخیر وزیر صمت منتظر نظر نهایی این وزارت خانه و همچنین قوه قضاییه در خصوص اصالت گوشی های تولید شده در کشور با برند خارجی هستیم.

وی افزود: نکته ای که وجود دارد این است که برخی از شرکت هایی که در لیست رسمی خودشان یک گوشی از برند نوکیا را به قیمت 950 هزار تومان قیمت گذاشتند (که در بازار قیمت این گوشی به 1 میلیون و 300 هزار تومان هم می رسد) قیمت بسیار پایین تری باید عرضه کنند.

عبقری گفت: لازم به ذکر است، قیمت مدل اصلی این مدل تلفن همراه در بازار امارات 45 درهم است و مدل های کپی آن حدود 15 درهم قیمت دارد. بنابراین با نرخ درهم 11 هزار 200 تومانی در مرکز مبادله، احتساب عوارض گمرکی، و 18 درصد سود واردکننده این محصول، نهایت قیمت آن باید حدود 600 هزار تومان باشد.

وی ادامه داد: این در حالی است که هم اکنون در فاکتورهای رسمی این گوشی 950 هزار تومان و در بازار حدود 1 میلیون و 200 تا 300 هزار تومان به دست مشتری می رسد. البته این فروض برای زمانی است که از اصالت کالا اطمینان داشته باشیم چرا که همانطور که اشاره شد های کپی این محصول در بازار امارات 15 درهم است.

عبقری گفت: نکته ی دیگری که وجود دارد این است که قیمت این کالا در سامانه ارزش گذاری گمرک 60 درهم است در حالی که هم اکنون در بازار دوبی نهایت قیمت این محصول 45 درهم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال