Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر کانادا اعلام کرد این کشور ۲.۵ میلیارد دلار کانادا (۱.۸ میلیارد دلار آمریکا) برای کمک به بخش آسیب دیده نفت و گاز در بحبوحه شیوع ویروس کرونا کمک خواهد کرد. ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۶ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا اعلام کرد این کشور 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیارد دلار کانادا (1.8 میلیارد دلار آمریکا) برای کمک به بخش آسیب دیده نفت و گاز در بحبوحه شیوع ویروس کرونا کمک خواهد کرد. این ویروس تا حالا جان 1250 نفر را در کانادا گرفته است.

شرکت های نفت و گاز که همواره بخش مهمی از درآمدهای مالیاتی دولت کانادا را تامین می کردند اکنون به دلیل نفت ارزان برای سرپا ماندن به کمک های دولت نیاز دارند.

 این بخش که 10.6 درصد تولید ناخالص داخلی کانادا را تشکیل می دهد، اتاوا را مجبور کرده برای کاهش تاثیرات همه گیری ویروس کرونا و سقوط قیمت نفت، اعتبار و پول نقد در اختیار آن قرار دهد.

ترودو گفت کارگران بخش انرژی با شرایط بدی مواجه شده اند و اوتاوا 1.7 میلیارد دلار برای سامان دادن به چاه های رها شده در سه استان سرمایه گذاری می کند.

 وی با اشاره به اینکه این اقدامات 10 هزار شغل را حفظ خواهد کرد گفت:« هدف ما ایجاد شغل در این استانها و کمک به شرکتها برای جلوگیری از ورشکستگی و حمایت از اهداف محیط زیستی است»

اقتصاد جهان تا 2021 از بحران ویروس کرونا رها نمی شوداقتصاد چین 6.8 درصد کوچک شد/ ثبت اولین رشد منفی در 28 سال گذشته

اتاوا همچنین یک صندوق 750 میلیون دلاری برای اعطای وام به شرکت ها ایجاد میکند تا بتوانند تولید گازهای آلاینده مثل متان را کاهش دهند.

 دولت کانادا اعلام کرد بانک توسعه تجارت این کشور وام های اقتصادی به ارزش 15 تا 60 میلیون دلار به شرکت‌های انرژی پیشنهاد می‌دهد تا جریان پول نقد آنها برای 12 ماه فراهم شود.

ترودو همچنین گفت اتاوا 962 میلیون دلار به آژانسهای توسعه منطقه‌ای برای کمک به کسب و کارهای کوچک اعطا می‌کند و 500 میلیون دلار برای حمایت از هنر، فرهنگ و ورزش اختصاص می‌دهد.

 اتاوا 115 میلیارد دلار به صورت هزینه کرد مستقیم برای کمک به شرکت‌ها و افرادی که مشاغلشان تعطیل شده در نظر گرفته است. مقامات می گویند آمار مرگ و میر در کانادا به 1250 نفر رسیده که بیشتر از 1048 نفر روز پنجشنبه است.

 انتهای پیام/102

R7586/P/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیارد دلار ویروس کرونا میلیون دلار برای کمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۹۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!