Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@18:18:07 GMT

تولید یک میلیون دوز واکسن کرونا در انگلیس

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۰۰۷۳

تولید یک میلیون دوز واکسن کرونا در انگلیس

محققان دانشگاه آکسفورد می‌گویند در حال تولید واکسنی هستند که علی رغم اینکه آزمایشات اثر بخشی آن برای بهبود بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در جریان است، تا ماه سپتامبر یک میلیون نمونه از آن آماده خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از اینترستینگ‌اینجیرینگ، محققان دانشگاه آکسفورد می‌گویند در حال تولید واکسنی هستند که علی رغم اینکه آزمایشات اثر بخشی آن برای بهبود بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در جریان است، تا ماه سپتامبر یک میلیون نمونه از آن آماده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان این دانشگاه حتی قبل از اثبات اثربخشی آن، یک میلیون دوز واکسن بالقوه COVID-19 تولید می‌کنند.

واکسنی که دانشمندان دانشگاه آکسفورد در حال توسعه آن هستند، سیستم ایمنی بدن را آموزش می دهد تا مانع گسترش یک بیماری از جمله کووید-۱۹ شود.

این محصول آزمایشی «ChAdOx۱ nCoV-۱۹» نامیده می‌شود؛ محققان آکسفورد در حال حاضر داوطلبانی را برای آزمایش‌های انسانی فاز ۱ استخدام می‌کنند.

آدریان هیل، استاد و مدیر انستیتوی جنر در آکسفورد گفت: ما ساخت این واکسن را نه تنها در مقیاس کوچک، بلکه با تولید گسترده در تقریباً هفت مکان مختلف در جهان آغاز کرده‌ایم.

وی ادامه می‌دهد: هدف این است که هنگامی که نتایج تایید این واکسن را بدست آوردیم، یک میلیون واکسن تا ماه سپتامبر داشته باشیم و بعد خیلی سریع‌تر به تولید واکسن اقدام کنیم.

هیل و تیم محققانش همچنین یادآور شدند که آنها برنامه‌هایی را برای آزمایشات ایمنی و کارآیی مرحله میانی طی چند هفته دارند؛ این تیم برای این آزمایشات خواهان داوطلبی بزرگسالان بین ۱۸ تا ۵۵ سال هستند.

وسپس این گروه شامل بزرگسالان مسن‌تر خواهد شد و یک آزمایش مرحله نهایی با حدود ۵ هزار داوطلب اواخر تابستان برگزار می‌شود. اگرچه هیچ چیز را نمی توان تضمین کرد ، اما این تیم گفت که آنها "درجه بالایی از اعتماد به نفس" در اثربخشی شات ChAdOx1 دارند.

دولت انگلیس قبلا اشاره کرده بود  سرمایه های لازم برای تولید میلیون ها دوز واکسن را فراهم می کند تا به سرعت برای عموم مردم قابل دسترسی باشد.

محققان امیدوارند که تا چند ماه آینده از موثر بودن یا نبودن این واکسن اطمینان حاصل کنند و این درحالتیست که بسیاری از محققان سراسر جهان باور دارند، برای ساخت واکسن ویروس کرونا حداقل به ۱۲ ماه زمان احتیاج است.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: انگلیس واکسن تولید دانشگاه دانشگاه آکسفورد کووید 19 کرونا یک میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۰۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن