Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از مهر، مجید مسلمی راد افزود: خرید توافقی محصولات امری مهم در صیانت از منافع کشاورزان بوده و از افت قیمت جلوگیری می‌کند همچنین با کاهش واسطه‌گری در بخش کشاورزی سبب ایجاد تعادل در قیمت برای تولیدکننده و مصرف‌کننده می‌شود.

وی با اشاره به این‌که بیشترین میزان خرید توافقی به محصولات جو، ذرت، سبوس و شیر اختصاص دارد، اظهار کرد: خرید توافقی توسط تشکل‌های بخش کشاورزی از جمله تعاونی‌های روستایی، کشاورزی و تولید در سطح استان همدان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر تعاون روستایی استان همدان اضافه کرد: از جمله خریدهای توافقی انجام‌ شده در سال گذشته می‌توان به حدود ۲۰ هزار تن شیر، ۴۱ هزار تن کنجاله سویا، بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ تن گوجه‌فرنگی و ۶ هزار و ۵۰۰ تن ذرت علوفه‌ای اشاره کرد کما اینکه خرید ۳ هزار و ۱۰۰ تن یونجه، بیش از ۲۶ هزار و ۶۰۰ تن سبوس، یک هزار و ۳۰۰ تن پرتقال نیز از دیگر محصولات کشاورزی بوده که به‌صورت توافقی از کشاورزان خریداری‌ شده است.

مسلمی راد خرید توافقی را در جهش تولید و بهبود وضعیت اقتصادی بهره‌برداران بخش کشاورزی مؤثر دانست و گفت: هدف از خرید توافقی کاهش واسطه‌های بخش کشاورزی در خریدوفروش محصولات کشاورزی است که درنهایت به سود کشاورز و مصرف‌کننده منتهی می‌شود.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان همدان با اعلام این‌که خرید توافقی در تمامی شهرستان‌های استان همدان  انجام می‌شود، عنوان کرد: شهرستان ملایر با بیش از ۲۹ هزار تن خرید توافقی بیشترین میزان خرید توافقی را به خود اختصاص داده است.

مسلمی راد در ادامه به رویکرد افزایش میزان خریدهای توافقی انواع محصولات کشاورزی در سطح استان همدان اشاره کرد و افزود: سیاست خریدهای توافقی دارای کارکردهای مطلوبی در زمینه بازار رسانی محصولات کشاورزی است بنابراین افزایش سالیانه میزان خریدهای توافقی مدنظر این مدیریت قرار دارد و شبکه تعاونی‌ها نیز باید برای بازار رسانی محصولات کشاورزی به‌ویژه محصولات دارای مزیت هر شهرستان برنامه داشته باشند.

کد خبر 502587 برچسب‌ها تعاون استان همدان کشاورزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تعاون استان همدان کشاورزی محصولات کشاورزی خرید توافقی بخش کشاورزی استان همدان میزان خرید هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۰۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جغتای گفت: در پی نارضایتی فعالان بخش کشاورزی مبنی بر اختصاص سهمیه سوخت اداوات کشاورزی و به کمک فناوری نوین و یک شرکت فناور و نصب نرم افراز میزان کارکرد (jps) که میزان ساعت کارکرد وسیله و قدرت موتور و میزان فشاری که برای انجام کار تحمل می‌کند سنجیده می‌شود و براین اساس سهمیه سوخت تراکتور طبق جدول محاسبه واختصاص می‌یابد.
سید مرتضی میرزایی مدیر عامل شرکت فناور و طراح فناوری هم گفت:که به جز اعلام میزان ساعت کارکرد وسیله درصورتی که در وضعیت سیستم سیم کشی و برق ویا فشار روغن و احتمالا سرقت باطری توسط این نرم افزار پیامکی به تلفن همراه مالک تراکتور ارسال می‌شود تا مالک در صدد رفع مشکل براید.
او افزود:ضمن اینکه با توجه به اعلام مشکل به مالک در جهت افزایش هزینه‌های خرابی تراکتورو در صورت سرقت ان با رد یابی محل انتقال تراکتور به مالک اعلام می‌ شود.
مدیر عامل شرکت فناورگفت:ضمن اینکه در اینده باید تمامی ادوات کشاورزی به منظور جلو گیری از قاچاق سوخت و رعایت عدالت در توزیع سوخت کشاورزی به این سامانه ونرم افزار متصل شوند.

دیگر خبرها

  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی خریداری شد
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند