Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویژه برنامه مجازی میلاد حضرت رقیه(س) با حضور هنرمندان توانیاب شهرستان آران و بیدگل در فضای مجازی برگزار شد.

«سعید ضابطی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آران و بیدگل گت: همزمان با سالروز میلاد با سعادت باب الحوائج حضرت رقیه(س) ویژه برنامه زنده شادیانه در فضای مجازی در شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل افزود: این برنامه فرهنگی هنری با حضور هنرمندان توانیاب «فاطمه حمامی نصرآبادی» و «فضه ریاضی مقدم» در قالب گفت و گوی صمیمانه و بیان خاطرات از دوران فعالیت در حوزه هنری در پیج اینستاگرام هنرمندان آران و بیدگل اجرا شد. 

 

ضابطی هدف از اجرای این برنامه را حمایت از ظرفیت توان‌ یابان در جامعه و بستری برای بیشتر دیده شدن این عزیزان هنرمند عنوان کرد و افزود: آشنا کردن جامعه با موفقیت های هنری و به نوعی ایجاد نشاط اجتماعی و انگیزه در افراد دارای معلولیت و شهروندان لازم و ضروری است چرا که این هنرمندان با تلاش و کوشش خود در وادی هنر ثابت کرده اند، هیچ محدودیتی برای توانستن وجود ندارد. 


رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آران و بیدگل ضمن تأکید به اینکه این دو هنرمند به خوبی ظرفیت ها و توانایی های خود را به ظهور رسانده‌ اند ادامه داد: فاطمه حمامی نصرآبادی هنرمند توانیاب با معلولیت ۸۰ درصد از شهرستان آران و بیدگل با استفاده از پای خود به خلق آثار نقاشی به ویژه چهره های شخصیت های مختلف هنری و ورزشی می پردازد و فضه ریاضی مقدم که در حادثه رانندگی از ناحیه گردن، قطع نخاع شده آثار نقاشی رنگ روغن و نقاشی روی چوب و نوازندگی با ساز دهنی از فعالیت های هنری وی می باشد که با دهان خلق می کند. 

 

ضابطی ادامه داد: در شرایطی که جامعه با ویروس کرونا درگیر است هنر همچنان زنده و جاری است و هنرمندان دست از اجرای برنامه های خود طبق پروتکل اعلامی برنداشته و به منظور پرکردن اوقات خانواده ها و به فراخور مناسبت ها برنامه های فرهنگی و هنری اجرا می شود.  


وی خاطرنشان کرد: در این راستا مجموعه برنامه های فرهنگی هنری به صورت مجازی با هدف دوری از تجمعات به خاطر شرایط بیماری کرونا با حضور هنرمندان شاخص و پیشکسوت در عرصه نقاشی، خوشنویسی، موسیقی و تئاتر در ۱۱ بازه پخش و به صورت زنده در فروردین ماه سال جاری و به مناسبت های مختلف (نوروز، روز تئاتر، روز جوان و ...) اجرا شد.

 

پایان پیام/513

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهرستان آران و بیدگل ویروس کرونا حضرت رقیه آران و بیدگل کرونا اصفهان فضای مجازی شهرستان آران و بیدگل حضور هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۰۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس

جابر آفریدون رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: هنرمندان خطه مرزی تایباد در دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس در بندرعباس به روی صحنه رفتند و به اجرای موسیقی مقامی خراسان پرداختند.

وی افزود: این گروه هنری، متشکل از هنرمندان نسل قدیم و جدید موسیقی، با نام «مولانا» و با حضور اساتیدی همچون حسین رحمت الهی و یعقوب تنها و نیز یونس یوسفعلیزاده و عزیز عزیزانی به عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این جشنواره فرهنگی حضور داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد ادامه داد: چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس و دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس از هفتم تا دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی مرکز استان هرمزگان برگزار شد.

آفریدون بیان کرد: از ۳۲ اثر ارسال شده، تعداد ۱۰ اثر برگزیده به بخش پایانی این جشنواره موسیقی راه پیدا کردند و هنرمندانی از استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و کرمان به روی صحنه رفتند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خطه تایباد به عنوان مهد و خواستگاه موسیقی مقامی خراسان شناخته می‌شود؛ به طوریکه در حال حاضر ۱۵۰ هنرمند دوتارنواز در این شهرستان شناسایی شده اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد خاطرنشان کرد: در راستای انسجام بیشتر فعالیت فرهنگی و هنری، در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار باشگاه دوتارنوازان در شهرستان اساس گذاری شد که هدف آن استعدادیابی در حوزه موسیقی، پرورش و آموزش آن و نیز اعزام هنرمندان به رویداد‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • گردهمایی «دختران دانشجو» در قم برگزار ‌می‌شود
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • اخبار جعلی از سر و کول هنرمندان بالا می‌رود
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • تقدیم ۳۶۵ شهید کارگر آران و بیدگلی، مهر تأییدی بر مجاهدت جامعه کارگری شهرستان
  • افتخار دستگاه آموزشی آران و بیدگل ۳۶ شهید معلم است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس