Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، کروناویروس جدید که عامل بروز بیماری کووید-۱۹ است در حال حاضر به ۲۱۰ کشور و منطقه از سراسر جهان گسترش پیدا کرده است.

تا لحظه انتشار این خبر شمار کلی مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان دو میلیون و ۳۳۲ هزار و ۴۵۶ نفر است که ۱۶۰ هزار و ۷۸۴ نفر از آن‌ها جان باخته و ۶۰۰ هزار و ۲ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ایالات متحده آمریکا با ۷۳۸ هزار و ۹۱۳ مورد ابتلا و ۳۹ هزار و ۱۵ قربانی در صدر فهرست مبتلایان و قربانیان جهانی قرار گرفته است. ۶۸ هزار و ۲۸۵ نفر از مبتلایان این کشور نیز بهبود یافته‌اند.

اسپانیا با افزایش شمار مبتلایان و ثبت ۱۹۴ هزار و ۴۱۶ مورد در رتبه دوم فهرست مبتلایان جهانی کرونا قرار گرفته است. تاکنون ۲۰ هزار و ۶۳۶ نفر از مبتلایان این کشور جان خود را از دست داده و ۷۴ هزار و ۷۹۷ نفر بهبود یافته‌اند.

ایتالیا نیز ۱۷۵ هزار و ۹۲۵ مورد ابتلا را به ثبت رسانده که از این میان ۲۳ هزار و ۲۲۷ نفر جان خود را از دست داده و ۴۴ هزار و ۹۲۷ نفر بهبود پیدا کرده‌اند.

فرانسه نیز شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ را ۱۵۱ هزار و ۷۹۳ نفر اعلام کرده است. از این میان تاکنون ۱۹ هزار و ۳۲۳ نفر جان باخته و ۳۵ هزار و ۹۸۳ نفر بهبود یافته‌اند.

همچنین آلمان تاکنون ابتلای ۱۴۳ هزار و ۷۲۴ نفر را به کروناویروس جدید گزارش کرده است که از این میان ۴۵۳۸ نفر جان خود را از دست داده و ۸۸ هزار نفر بهبود پیدا کرده‌اند.

انگلیس نیز در رتبه ششم فهرست جهانی کشورهای درگیر کروناویروس جدید قرار گرفته است. این کشور تاکنون ابتلای ۱۱۴ هزار و ۲۱۷ نفر را به این بیماری تایید کرده است که از این میان ۱۵ هزار و ۴۶۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند. انگلیس شمار بهبودیافتگان خود را اعلام نکرده است.

چین که اعلام کرده شیوع کروناویروس را تا حد زیادی کنترل کرده تاکنون ۸۲ هزار و ۷۳۵ مورد ابتلا به کووید-۱۹ را گزارش کرده و تعداد قربانیان این بیماری در این کشور ۴۶۳۲ نفر است. شمار مبتلایان و قربانیان کووید-۱۹ از روز گذشته تا به امروز در چین ثابت باقی مانده است. همچنین تاکنون ۷۷ هزار و ۶۲ نفر از بیماران در این کشور بهبود یافته‌اند.

ترکیه هم که با افزایش شمار مبتلایان خود در این فهرست از ایران پیشی گرفته است، تاکنون ابتلای ۸۲ هزار و ۳۲۹ نفر را به بیماری کووید-۱۹ اعلام کرده که از این میان ۱۸۹۰ نفر جان باخته و ۱۰ هزار و ۴۵۳ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس جدید در ایران نیز تاکنون به ترتیب ۸۰ هزار و ۸۶۸ نفر و ۵۰۳۱ نفر اعلام شده است. ۵۵ هزار و ۹۸۷ نفر از مبتلایان تاکنون بهبود یافته‌اند.

بنا بر آمارهای سایت "ورلداُمتر"، همچنین بلژیک با ۳۷ هزار و ۱۸۳ مبتلا و ۵۴۵۳ قربانی، برزیل با ۳۶ هزار و ۹۳۵ مبتلا و ۲۳۷۲ قربانی، روسیه با ۳۶ هزار و ۷۹۳ مبتلا و ۳۱۳ قربانی، کانادا با ۳۳ هزار و ۳۸۳ مبتلا و ۱۴۷۰ قربانی، هلند با ۳۱ هزار و ۵۸۹ مبتلا و ۳۶۰۱ قربانی از دیگر کشورها با میزان شیوع گسترده محسوب می‌شوند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران کرونا کرونا ویروس نفر جان خود را از دست داده کروناویروس جدید بهبود یافته اند شمار مبتلایان نفر بهبود کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۱۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز خصوصاً در مناطق مشترک با کشورهای همسایه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم ارائه مباحثی اساسی و زیرساختی در شورای اقتصاد گفت: مهمترین معیار برای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری است که باید ریل گذاری اقتصادی در این راستا انجام پذیرد.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ارائه گزارشی دقیق از وضعیت اجرای شعار سال گذشته در جلسه آتی، ادامه داد: در دولت برنامه‌ای برای تحقق شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تهیه و تصویب شده که باید در جلسات آتی شورای اقتصاد نحوه اجرای آن مورد بررسی قرار گرفته و به صورت دائم پایش شود.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه تحقق جهش تولید اقدامات و تصمیمات بسیار خوبی در دولت اتخاذ شده، تصریح کرد: باید برای افزایش مشارکت مردمی در راستای جهش تولید نیز با کمک مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و طرح‌های لازم پیش بینی شود تا مردم بدانند مشارکت مردمی در اقتصاد و تولید چگونه امکان پذیر و عملیاتی است.

وی خاطرنشان کرد دولت سیزدهم در ابتدای سال جاری با همکاری اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، سازمان‌های مردم نهاد و جریان‌های فعال اقتصادی در حال تسریع و آماده سازی بسترهای لازم برای حضور مردم در اقتصاد و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

مخبر در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان مربوطه حضور داشتند، بر ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های توسعه‌ای میادین مشترک نفت و گاز تاکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و همچنین طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره برداری میادین نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از برگزاری جلسات مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزئیات طرح‌های مذکور، تصمیمات جلسه ابلاغ شود.

گفتنی است درخصوص طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی با افزایش مبلغ اعتباری به میزان ۳/۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و ۴۲ میلیون متر مکعب گاز روزانه به ظرفیت کشور اضافه می‌شود.

کد خبر 6094537 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل