Web Analytics Made Easy - Statcounter

باتوجه به تشدید تحریم ها بخصوص تحریم‌های دارویی،حمایت بانک‌ها به عنوان تامین کنندگان مالی پروژه های ملی،از طرح‌های نظام سلامت کشور در حوزه‌های پراهمیتی همچون سلول‌های بنیادی و داروهای سرطان، افق‌های روشنی به روی این بخش از حوزه سلامت کشور گشوده است. ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۳ اقتصادی پول | ارز | بانک نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تحریم دارو در سال های اخیر مشکلات متعددی را برای بیماران به خصوص بیماران خاص و سرطانی به همراه داشته است؛ طبق اعلام فعالان حوزه سلامت، از زمانی که نام بانک پارسیان در میان بانک های تحریمی قرارگرفت، مشکل دارو و موادغذایی آغاز شد چراکه تا پیش از این بانک پارسیان و برخی از بانک های دولتی عهده دار واردات دارو و موادغذایی به کشور بودند و با تحریم آنها واردات دارو به عنوان یکی از ضروری ترین نیازهای جامعه با مشکل مواجه شد که هنوز هم این مشکل به قوت خود باقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه این عوامل یادشده باعث شده تا دلالی و قاچاق دارو افزایش یابد و بیش از همه، بیماران سرطانی در تنگنای تامین دارو قرار گیرند.

بشیر خالقی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس معتقد است: در حال حاضر معضل تامین دارو به مسئله مهمی در کشور تبدیل شده است. آمریکایی ها قبلا گفته بودند که دارو مشمول تحریم نیست اما گفته آنها حقیقت ندارد به طوری که با قطع شدن ارتباط نظام بانکی با سوئیفت محدودیت های زیادی برای تحویل دارو به کشور تحمیل شد که نشان از تحت فشارگذاشتن مردم و بیماران است.

عضو خانه ملت افزود: پس از خروج بانک ها به خصوص بانک پارسیان از چرخه تامین مالی واردات دارو، مشکلات زیادی به بدنه نظام دارویی کشور وارد شد.

احمد قویدل، مدیرعامل بنیاد هموفیلی کشور نیز می گوید: در حال حاضر تمامی بانک‌های دولتی و حتی بانک خصوصی پارسیان که عمده حساب شرکت‌های دارویی در آن است، تحریم شده‌اند و حتی در صورت گشایش ارزی نیز به دلیل اینکه این شرکت‌های دارویی عمدتا اعتباری در این بانک‌ها ندارند، سپرده‌گذاری آن‌ها نیز دچار مشکل شده و ارتباط ارزی آن‌ها مورد قبول نیست. لذا تا این مسیر باز شود، بیماران ما دچار مشکل خواهند بود.

شاید تحریم های دارویی سبب خیری برای نظام بانکی شد تا بانک ها به منظور تامین مالی و حمایت از ساخت داروهای سرطانی پیش قدم شوند؛ برهمین اساس حمایت از شرکت‌های مشارکت کننده در ساخت داروهای ضد سرطان با استفاده از دانش سلول‌های بنیادی و همچنین حمایت از مراکز تحقیق و توسعه این دانش در دستور کار برخی بانک ها قرار گرفت.

بانک پارسیان که سال ها در حوزه واردات دارو مشارکت داشته بعد از تحریم ها در ساخت داروهای سرطانی پیش قدم شد و دو طرح مهم این حوزه، از جمله سلول درمانی و ساخت داروهای ضد سرطان و احداث بیمارستان تخصصی درمان سرطان، را در سال 98 در دستور کار قرار داد.

از برنامه های مهم دارویی سال های گذشته این بانک،‌ مشارکت 30.000 میلیون ریال در ساخت داروهای سرطانی و سلول های بنیادی توسط شرکت سل تک فارمد است.

شرکت سل تک فارمد از جمله شرکت‌های مهم حوزه سلول درمانی کشور به شمار می‌رود که در سال 1392 تاسیس شده و کارخانه سل تک فارمد نیز در سال 1396 به بهره برداری رسیده است. محصول رنیودرم سل این شرکت که دارویی سلولی برای درمان چین و چروک پوست است در بهمن ماه 1396 رونمایی شد.

از اقدامات دیگر بانک پارسیان در سال 98  مشارکت در طرح تولید داروهای بیوسیمیلار به مبلغ 2.443 میلیارد ریال با شرکت بیوسان فارمد بوده که محصلات تولیدی این شرکت در معالجه طیف وسیعی از بیماری های صعب العلاج مانند سرطانها ، بیماری های خونی ژنتیکی  خاص مانند ام اس و همچنین درمان نازایی بوده است.

بانک پارسیان با مشارکت و پشتیبانی از فعالیت‌ها و پروژه‌های این شرکتها، در حقیقت از تحقیقات گسترده در حوزه سلول‌های بنیادی، زیست فناوری، فناوری نانو و دیگر حوزه‌های نوین دارویی حمایت کرده است.

مشارکت بانک پارسیان در ساخت داروهای سرطانی و سلول‌های بنیادی جایگاه این شرکت را به عنوان اولین تولیدکننده سلول های بنیادی در ایران تضمین کرده و افق صادرت داروها و محصولات دانش بنیان در حوزه سلول‌های بنیادی را پیش روی کشور قرار داده است.

طرح مهم دیگری که جزو طرح های مهم اعتباری بانک پارسیان در حوزه سلول‌درمانی و پیوند مغز استخوان، پزشکی هسته‌ای تشخیصی و ... به حساب می آید،‌ مشارکت در احداث بیمارستان پیشرفته برکت به عنوان مرکز درمانی تخصصی سرطان است که بانک پارسیان عاملیت تأمین مالی این پروژه به مبلغ 5 میلیون و 556 هزار و 500 یورو را به عهده دارد.

به گفته محمد مهجوری مدیرعامل شرکت سلامت برکت ، بیمارستان برکت که با 300 هزار مترمربع بنا در غرب تهران در حال ساخت است، بعد از بهره برداری یکی از تخصصی ترین مراکز درمان سرطان در کشور به شمار می رود و تحول بزرگی در درمان این بیماری و خدمت رسانی به محرومان ایجاد خواهد کرد.

باتوجه به شرایط خاص کشور و تشدید تحریم ها به خصوص تحریم های دارویی ، حمایت بانک ها به عنوان پشتیبانان و تامین کنندگان مالی پروژه های ملی، از طرح های نظام سلامت کشور در حوزه های پراهمیتی همچون سلول های بنیادی و داروهای سرطان، افق‌های روشنی به روی این بخش از حوزه سلامت کشور گشوده و این نوید را می دهد که ما حتی می توانیم بی نیاز از واردات دارو باشیم و تحریم ها را بی اثر کنیم.

انتهای پیام/

 

R1012123/P/S7,77,79/CT1 واژه های کاربردی مرتبط بانک پارسیان تحریم های ایران سازمان غذا و دارو

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بانک پارسیان تحریم های ایران سازمان غذا و دارو بانک پارسیان تحریم های ایران سازمان غذا و دارو ساخت داروهای سرطانی ساخت داروهای سرطان ساخت داروهای سلول های بنیادی بانک پارسیان واردات دارو سلامت کشور بانک ها حوزه سلول تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۱۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • کارگران در خنثی‌سازی تحریم‌ها مشارکت داشته‌اند
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد