Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی این روزها بسیاری از زباله‌های خانگی انگلستان شامل ضایعات مواد غذایی تازه و همچنین پاستا، برنج و سبزیجات کنسرو شده است.

به گزارش وست نیوز، در حال حاضر، فروشندگان خریداران را به خرید نیازهای ضروری خود ترغیب می‌کنند تا ضایعات مواد غذایی را در روز 29 آوریل یعنی روز توقف ضایعات غذایی کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت تاییدیه مواد غذایی بریتانیا ( Approved Food) نیز کمپینی برای معرفی بهترین زمان مصرف مواد غذایی ایجاد کرده تا از خرید بی‌رویه و افزایش ضایعات مواد غذایی پیشگیری شود.

به گزارش خرده‌فروشان خرید مواد غذایی غیرضروری در روزهای کرونایی اخیر میزان ضایعات مواد غذایی را 30درصد افزایش داده است.

بر اساس آخرین آمار منتشرشده، هنوز هم‌ خانواده‌های انگلیسی 4.5 میلیون تن ضایعات مواد غذایی تولید می‌کنند.

با شیوع کروناویروس کووید-19 تقاضای محصولات شوینده و غذاهای کنسرو شده نیز افزایش‌یافته و این مورد منجر به افزایش خرید مواد غذایی غیرضروری شده که تصاویر زیادی از هجوم افراد برای خرید بیشتر در رسانه‌های مختلف منتشرشده است.

سخنگوی شرکت Approved Food جاناتان استرایت گفت:" خرید به دلیل ترس کمبود مواد غذایی، موجب خالی شدن قفسه‌های فروشگاه و افزایش ضایعات مواد غذایی شده است. "

در زمان کنونی زندگی مردم انگلستان تغییر کرده و مردم برای خرید مواد غذایی و کالاهای خانگی وحشت‌زده شدند و هیچ‌گونه نگرانی برای هم‌وطنان خود ندارند و درواقع به فکر رفاه حال خودشان هستند.

وی در ادامه افزود: سالمندان، افراد آسیب‌پذیر و کارمندان سرویس ملی سلامت انگلستان NHS  با کمبود مواد غذایی روبرو شدند. مواد غذایی مانند ماکارونی، رول توالت و ضدعفونی‌کننده دست غیرضروری به‌گونه‌ای خریداری‌شده که گویی جهان به پایان رسیده است.

رفتار افراد در زمان خرید بسیار شرم‌آور بود و درصورتی‌که این مواد را لازم نداشتند به دیگران هم رحم نمی‌کردند.

وی گفت: "در چهار هفته منتهی به خانه‌نشینی، فروش سوپرمارکت‌ها بیش از 20درصد و تقریبا دو میلیارد پوند افزایش یافت که بزرگترین فروش ماه مارس در تاریخ انگلستان اعلام شد. خریداران تقریبا 3 برابر نیاز خود  در یک سال عادی خرید کردند.

وی گفت: "خرده‌فروشان بزرگ با سهمیه‌بندی و خرید آنلاین به‌سرعت وارد عمل شدند. این صنعت آماده این حجم خرید نبود و برنامه‌ریزی احتمالی مناسبی نیز در واکنش به این شیوه خرید نداشت."

استرایت در ادامه افزود: "ما به‌صورت آنلاین شاهد تصاویری از سطل‌های زباله مملو از مواد غذایی دور ریخته شده هستیم."

به عقیده وی دور ریختن این مواد غذایی که با رفتارهای ناپسند و بدون توجه به نیاز دیگران خریداری‌شده، غیرقابل‌توصیف است. غذا باارزش است، اگر غذاخورده نشود، حداقل باید منجمد شود تا در زمان نیاز مصرف شود، یا اگر فریزر خانگی پرشده آن را به‌صورت دیگری مانند کنسرو کردن، مربا کردن و یا خشک‌کردن ذخیره کرد.

وی گفت: "هنوز هم مردم ماد غذایی را ذخیره‌سازی می‌کنند و این روش مردم و کاهش رفت‌وآمد افراد موجب کاهش فروش مواد غذایی در آینده خواهد شد. البته در این میان خرید مواد غذایی تازه متفاوت شده و عمده‌فروشان و یا فروشندگان محلی مواد غذایی تازه را در اختیار خریداران قرار می‌دهند و فروشگاه‌ها با رقبای جدید که پیش‌ازاین وجود نداشتند، روبرو شدند. "

وی خاطرنشان کرد: این بحران بهترین و بدترین وضعیت جامعه انگلیس را نشان می‌دهد. پیام من ساده است مواد موردنیاز خود را خریداری کنید، آنچه را می‌خرید، بخورید و هر آنچه را که می‌ماند، ذخیره کنید. در حال حاضر، با روش زندگی خود مدیون خود و دیگران هستیم. "

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس ضایعات مواد غذایی خرید مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۱۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مواد غذایی را با نوشابه نخورید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ اگر شما از طرفداران بزرگ نوشابه‌هاهستید، احتمالاً می‌دانید که این نوشیدنی‌ها برای سلامتی شما مفید نیستند. اما، اگر نمی‌توانید از نوشیدنی مورد علاقه‌تان دست بردارید، باید به این نکته توجه داشته باشید که باید آن را با برخی مواد غذایی مصرف نکنید. چون ممکن است این ترکیب باعث سوء هاضمه یا برخی اختلالات داخلی خطرناک شود، حتی اگر اثرات منفی آن را به سرعت مشاهده نکرده باشید.

نوشابه با میوه‌های اسیدی
میوه‌هایی مانند پرتقال، لیمو، گریپ فروت و آناناس اسیدی هستند. در صورت مصرف همزمان با نوشابه، می‌تواند باعث سوء هاضمه، درد شکم، تحریک روده و سایر اختلالات دستگاه گوارش شود.

نوشابه با شیر
بدون شک، منظور ما از ترکیب شیر و نوشابه در یک لیوان مخلوط کردن آنها نیست. بلکه، برخی از غذا‌هایی که ما برای ناهار یا شام می‌خوریم، حاوی شیر هستند؛ مانند برخی از سوپ‌ها، دسر‌ها و غیره. به عنوان مثال، پاستا با خامه یا کیک‌های تولد حاوی شیر هستند. زمانی که شما این غذا‌ها یا شیرینی‌جات را می‌خورید و در عین حال نوشابه هم می‌نوشید، این دوتا در معده شما باعث ایجاد حالت اسیدی وسیعی می‌شوند که ممکن است باعث درد معده شدید، ریفلاکس و سوء هاضمه شوند.

نوشابه با غذا‌های چرب
مصرف نوشابه با غذا‌های چرب مانند برگر، ناگت، کیک و پیتزا باعث ایجاد سوء هاضمه، کاهش جذب مواد مغذی و افزایش وزن می‌شود.

نوشابه با غذا‌های حاوی کافئین
مصرف همزمان نوشابه با غذا‌هایی که حاوی کافئین هستند مانند قهوه، چای سیاه و شکلات باعث ایجاد اضطراب، بی خوابی و سردرد می‌شود.

نوشابه با غذا‌های قندی
مصرف همزمان نوشابه با غذا‌هایی که حاوی قند زیادی هستند مانند کیک، شیرینی و شکلات باعث افزایش سطح قند خون و اختلالات متابولیکی می‌شود.

نوشابه با قهوه
یک ساعت پس از مصرف نوشابه، دفع کلسیم از طریق ادرار کلید می‌خورد که می‌تواند در طولانی مدت باعث پوکی استخوان، پوسیدگی دندان یا شکنندگی استخوان‌ها شود. این مشکل خطرناک در اثر ترکیب نوشابه با غذا و یا نوشیدن آن با دسر و قهوه نیز وجود دارد. زمانی که این دوتا در داخل دستگاه گوارش ترکیب می‌شوند، نوعی کف فرار تشکیل می‌شود که اسیدیته زیادی تولید می‌کند. اگر به اشتباه این ترکیب را میل کنید، ممکن است با علائمی مانند تندمزاجی، عصبانیت، درد معده و سوء هاضمه مواجه شوید. لذا، بهتر است نوشابه را به تنهایی و بدون ترکیب با دیگر مواد مصرف کنید.

نوشابه با غذا‌های شور
مصرف نوشابه با غذا‌های شور مانند چیپس، تاکو و پفک باعث ایجاد خشکی دهان، تحریک روده و فشار خون بالا می‌شود.

نوشابه با غذا‌های تند و پرادویه
درست است که ادویه‌های تند به غذا‌ها طعمی خوشمزه می‌دهند، اما مصرف زیاد غذا‌های پرادویه می‌تواند برای بدن مضر باشد. این غذا‌ها معمولاً حاوی چربی و نمک بالا هستند که مصرف آنها به مشکلات قلبی، فشار خون بالا، چاقی و سایر مشکلات سلامتی مرتبط می‌شود. همچنین، ادویه‌های تند ممکن است به دستگاه گوارش آسیب برسانند و مشکلات هضمی را افزایش دهند.

نوشابه با غذا‌های سرد
مصرف همزمان نوشابه با غذا‌های سرد مانند بستنی، کیک یخی و شیرینی یخی باعث تحریک دهنده دستگاه گوارش و درد شکم می‌شود.

آب نبات‌های نعنایی
شاید در ویدیو‌هایی که در فضای مجازی منتشر شده اند، با فیلمی از یک بطری نوشابه که حاوی آبنبات نعنایی است، روبرو شده باشید. در این فیلم، یک انفجار کوچک و خطرناک را مشاهده می‌کنید که ناشی از ترکیب قدرتمند آبنبات‌های نعنایی با گاز موجود در نوشابه است. بهتر است حتی به فکر ترکیب این دو در معده خود نیز نیفتید، زیرا واکنش شیمیایی بین این دو ماده برای سلامتی بسیار خطرناک است. بهترین راهکار این است که از ترکیب این دو ماده خودداری کنید.

دیگر خبرها

  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها
  • قندهای پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آنها را حذف کنید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟