Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

سهام بی‌محابا می‌تازد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛ در نخستین روز معاملاتی هفته ادامه هجوم سهمگین نقدینگی به سهام تشکیل صف‌های خرید سنگین را به دنبال داشت و شاخص کل بورس را با صعودی 23 کانالی (بیشترین رشد مقداری تاریخی) همراه کرد. شنبه 302 نماد از 305 نماد فعال بورس رشد قیمت را تجربه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ارزش صفوف خرید در پایان دادوستدها به بیش از 2400 میلیارد تومان می‌رسید. از سوی دیگر دیروز معاملات برخی سهم‌های تازه‌وارد بورسی مشابه چهارشنبه به بعد از بازه زمانی مجاز روزانه موکول شد که نهایتا صف‌های خرید چند هزار میلیارد تومانی نیز در معاملات این نمادها مشاهده شد. در این میان عمده این صف به سهام تازه‌وارد شستا اختصاص داشت. شستا در نخستین روز بعد از عرضه اولیه صف خرید بیش از ۲ هزار میلیارد تومانی را به خود دید. ادامه نوسان قیمتی سهام را متغیرهای نقدینگی بورس تعیین می‌کنند.

 

بازار طلای جهانی

تب بالای معاملات طلای جهانی

اونس طلا که طی هفته گذشته با صعود تا سقف 1747 دلاری به قله 7 ساله دست یافته بود، در آخرین جلسه معاملاتی هفته تغییر مسیر داد و تا سطح 1685 دلار نزول کرد. انتشار آمارهای نگران‌کننده‌ای همچون اولین انقباض اقتصاد چین در 28 سال اخیر و رسیدن شمار بیکاران آمریکایی به 22 میلیون نفر از عواملی بودند که صعود ابتدای هفته طلا را رقم زدند. اما پس از افزایش امیدواری‌ها نسبت به موثر واقع شدن یک دارو در درمان ویروس کرونا و از سوی دیگر واکنش مثبت بازارهای سهام نسبت به طرح ترامپ برای بازگشایی تدریجی اقتصاد آمریکا، اشتهای ریسک فعالان بازار جهانی افزایش یافت و سقوط قیمت اونس را رقم زد. در آخرین نظرسنجی کیتکو از 15 کارشناس 7 نفر روند هفته آینده طلا را صعودی، 6 نفر نزولی و 2 نفر خنثی پیش‌بینی کردند.

 

بازار اوراق مسکن

تکرار سرخ‌پوشی جمعی «تسه»ها

روز گذشته قیمت اوراق تسهیلات مسکن دی 97 (تسه9710) با افت 6/ 2 درصدی به 44 هزار و 820 تومان رسید. شنبه تمامی 23 امتیاز وام مسکن معامله‌شده در فرابورس با افت قیمت همراه شدند؛ اتفاقی که طی روزهای اخیر به کرات شاهد آن بوده‌ایم. دیروز متوسط قیمت «تسه»ها به حدود 45 هزار و 200 تومان رسید. این در حالی است که یک ماه پیش «تسه»ها در مرز 54 هزار تومان قیمت می‌خوردند. به نظر می‌رسد از یکسو ضعف تقاضای مصرفی مسکن و از سوی دیگر تداوم رشدهای چشمگیر بازار سهام منجر به کمرنگ شدن تقاضا برای اوراق تسهیلات مسکن و افت قیمت آنها شده‌اند. البته تداوم رشد قیمت املاک در کشور طی ماه‌های اخیر با وجود کاهش حجم معاملات (رکود تورمی مسکن) و ثابت ماندن سقف این نوع وام مسکن هم در بی‌رونقی بازار «تسه» موثر ارزیابی می‌شوند.

 

بازار نفت

سقوط ناتمام قیمت نفت؟

نفت خام آمریکا هفته قبل برای دومین هفته متوالی نزدیک به 20 درصد از ارزش خود را از دست داد و در آخرین معاملات به قیمت 3/ 18 دلار بر بشکه معامله شد. در همین حال نفت برنت کمتر تحت فشار قرار گرفت و از این رو فاصله قیمتی این دو شاخص نفتی به حدود 10 دلار رسید. طی هفته اخیر بازار جهانی نشان داد توافق تاریخی اوپک‌پلاس را کافی نمی‌داند و نگرانی از افت شدید تقاضا و همچنین پر شدن انبارهای نفتی وزنه سنگینی بر دوش طلای سیاه گذاشت. هم‌اکنون نیز با تکمیل شدن ظرفیت برخی انبارها قیمت‌ها در گوشه‌هایی از بازار فیزیکی نفت آمریکا منفی شده‌اند. از سوی دیگر در حالی که رشد 2/ 19 میلیون بشکه‌ای موجودی تجاری نفت خام آمریکا به نگرانی‌های فعالان بازار جهانی افزود، خوش‌بینی نسبت به بازگشایی تدریجی اقتصاد آمریکا اندکی از فشار بر طلای سیاه کاست.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سهام قیمت نفت نفت بورس قیمت طلا بازار بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد

کاهش قیمت سکه طی یک هفته گذشته نزدیک به ۳ میلیون تومان بود. روند قیمتی بازار نشان می‌دهد که زیان سکه‌بازان در ۷ روز گذشته ۵.۵ درصد بود و هر قطعه سکه امامی به قیمت ۴۲ میلیون و ۴۰۹ هزار تومان رسید.

سکه امامی البته در روز سه‌شنبه، ۴ اردیبهشت‌ماه وارد کانال ۴۱ میلیون تومان شد، اما دوباره به کانال بالاتر بازگشت.

قیمت نیم‌سکه هم یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۵۰۰ هزار تومان کاهش قیمت در هفته گذشته داشت.

در حال حاضر هر قطعه سکه امامی ۴۲ میلیون و ۴۰۹ هزار تومان، سکه بهار آزادی ۳۹ میلیون و ۱۹۵ هزار تومان، نیم سکه ۲۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت دارد.

اما در این میان، زیان خریداران طلا در هفته گذشته در حدود ۸ درصد بود؛ به طوری که هر گرم طلای ۱۸عیار ۳۰۶ هزار تومان کاهش قیمت داشت. در حال حاضر هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار ۳ میلیون و ۵۲۳ هزار تومان قیمت دارد. هر مثقال طلا هم ۱۵ میلیون و ۲۵۹ هزار تومان بود.

نادر بذرافشان، رییس اتحادیه طلا و جواهر در همین رابطهه درباره وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا می‌گوید: در هفته‌ای که گذشت، اونس جهانی طلا میانگین ۴۴ کاهش اونس جهانی طلا را داشتیم؛ البته میزان کاهش تا ٨٠ دلار هم رسید، اما نوسانات طی دو روز اخیر، این میزان کاهش را کمتر کرد.

وی متذکر می‌شود: به‌تبع روند نزولی قیمت‌ها در بازار‌های جهانی و همچنین با توجه به آرامش در بازار ارز داخلی و نوسان حداقلی نرخ ارز در داخل و همچنین نبود هیجان در اخبار سیاسی و اقتصادی جهان، بازار سکه و طلای داخلی نیز به‌دور از هرگونه التهاب، روند کاهشی قابل توجهی را تجربه کرده است.

این مقام صنفی در پایان بر رکود حاکم بر بازار و نبود تقاضا تاکید و نسبت به ادامه این روند که از سال گذشته بر بازار حکمفرما شده و از ابتدای سال جاری نیز تشدید شده است، ابراز نگرانی می‌کند.

منبع: خبرآنلاین

tags # قیمت سکه ، قیمت طلا سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • تزریق ۵۰۰۰ میلیارد نقدینگی به بورس انرژی
  • برای دومین بار؛ تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند