Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سیدیاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در نشست خبری خود که به صورت زنده با خبرنگاران برگزار شد در ارایه گزارش آمار عملکرد واحدهای گشت سیار این سازمان گفت: تعداد 4 هزار و 871 تیم گشت مشترک 29 هزار و 121 واحد بازرسی انجام شده و 6 هزار و 927 واحد دارای تخلف شناسایی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در بازرسی ها14 هزار و 229 واحد نیز تخلفی نداشتند و با توجه به رویکرد این سازمان در پیشگیری از وقوع تخلفات 7 هزار و 955 واحد با دریافت تذکر نسبت به اصلاح تخلف خود اقدام کردند.

وی افزود: در این بازه زمانی 5 هزار و 177 پرونده در گشت های مشترک برای متخلفان تشکیل و متخلفان 84 میلیارد ریال جریمه شدند.

رایگانی گفت بیشترین تعداد پرونده های متشکله مربوط به استان فارس، تهران، خراسان رضوی و قزوین و کمترین پرونده ها مربوط به استان های کرمانشاه، زنجان و بوشهر است.

وی افزود: در این بازه زمانی، 7 میلیون و 594 هزار و 211 ماسک، 487 هزار و 98 لیتر الکل و مواد ضدعفونی کننده و 75 میلیون و 844 هزار و 163 دستکش یکبار مصرف و 68 هزار و 553 روپوش بیمارستانی کشف و تحویل وزارت بهداشت شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت آمار ارزها و جرایم مسترد شده به سیستم بانکی، در سال 98 مقدار 889 هزار و 400 پوند، 4 میلیارد و 441 میلیون و 686 هزار و 701 درهم، 182 میلیون و 48 هزار و 439 دلار، 669 میلیون و 857 هزار و 792 روبل، 417 میلیون و 66 هزار و 96 روپیه، 474 میلیون و 350 هزار و 683 لیر، 67 میلیارد و 298 میلیون و 1 هزار و 458 ون کره جنوبی، 94 میلیون و 511 هزار و 480 ین ژاپن، 5 میلیارد و 668 میلیون و 582 هزار و 894 یوان چین، 2 میلیارد و 719 میلیون و 888 هزار و 996 یورو، 27 میلیون و 966 هزار و 539 کرون و 14 میلیون و 235 هزار و 285 فرانک جمعا به ارزش 134 میلیارد و 886 میلیون تومان از شرکت های متخلف به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی وصول شده است.

رایگانی گفت: همچنین یک هزار و 310 شرکت و تاجر در این بازه زمانی مسدودالحساب و ممنوع المعامله شده اندو 890 شرکت و تاجر نیز اموالشان توقیف شده است. همچنین یک هزار و 285 شرکت به تعلیق و یا ابطال کارت بازرگانی محکوم شدند و 14 نفر از مدیران عامل، مسئولین و یا تجار نیز حبس شده اند.
وی در مورد آمار عملکرد شعب رسیدگی گقت: تعداد 39 هزار و 429 پرونده در فروردین ماه سال جاری تشکیل شده است و متخلفان جمعا به پرداخت 148 میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شده اند که تعداد 33 هزار و 206 پرونده مربوط به حوزه کالا و خدمات، 4 هزار و 763 قاچاق کالا و ارز و یک هزار و 460 بهداشت و درمان بوده است.

وی در خصوص آخرین وضعیت استخدامی‌های تعزیرات گفت: حداقل تا اوایل خرداد پذیرفته شدگان به کار گرفته می شوند.

سخنگوی سازمان تعزیرات در خصوص افزایش قیمت نان گفت: طبق اعلام دولت نباید افزایش قیمتی در نان داشته باشیم و اگر شهروندان مصداق فروش اجباری با قیمت بالا را مشاهده کردند به سامانه تعزیرات اعلام کنند.
رایگانی در خصوص اظهارنظرهای مطرح شده در رابطه با ارزهای بانکی گفت: این اظهار نظر ها بر اساس بی اطلاعی بوده است. در سال 98، 134میلیارد و 886میلیون تومان از شرکت های متخلف وصول شده است.
وی در خصوص تخلفات پمپ بنزین ها هم گفت: همزمان با سهمیه بندی اعلام آمادگی رسیدگی به تخلفات را مطرح کردیم و امیدوارم شرکت پخش فراوارده های نفتی در این زمینه ما را یاری کنند.

رایگانی در رابطه با تخلفات تعزیراتی در استان ها گفت: در اصفهان پرونده تخلف رییس یک بیمارستان دولتی به اتهام اخذ وجوه اضافی از بیماران بابت حق العمل جراحی به منظور سودجویی با گزارش معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ،در شعبه ششم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات بهداشتی و درمانی اداره کل تعزیرات حکومتی استان مورد رسیدگی قرار گرفت و با عنایت به بررسی به عمل آمده و دفاعیات غیرموجه متهم و نهایتا تایید کمیسیون ماده 11 دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تخلف برای شعبه محرز و در مرحله بدوی ، رییس بیمارستان متخلف به پرداخت یک میلیارد و 492 میلیون ریال جریمه نقدی در حق دولت و استرداد مبالغ اضافی دریافتی به شاکیان محکوم شد.
وی افزود: همچنین در استان ‏البرز در پی دستورات دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز ، در مرحله اول بیش از ۱۰ هزار ماسک فیلتردار و ۱۲۰ لیتر محلول ضدعفونی کشف و ضبط و در اعترافات بعدی متهمان با کسب نیابت قضایی به ۲ انبار و محل تولید این ماسکها در تهران اعزام و در معیت جانشین کل گشتهای سیار تعزیرات حکومتی کشور به محل وارد شده که طی بازرسی ها مقدار بیش از ۵۰۰ هزار ماسک فیلتردار تقلبی دست ساز آماده عرضه به بازار و مقدار بیش از ۳۰۰ هزار ماسک در حال تولید در کارگاههای غیرمجاز و فاقد مجوزهای اولیه بهداشتی کشف شد.

سخنگوی سازمان تعزیرات ادامه داد: با شکایت دانشگاه علوم پزشکی از یک شرکت فروش اقلام پزشکی و طبی، پرونده تخلف برای رسیدگی به این اداره کل ارسال شد وبه شعبه 13 بدوی- تخصصی تعزیرات حکومتی ارجاع و پس از رسیدگی و احراز تخلف، متصدی شرکت موصوف به مبلغ 3 میلیارد و500 هزار ریال حدودا جریمه نقدی محکوم شد.

وی در خصوص کشف محموله های لیمو ترش احتکار شده نیز گفت: در استان فارس با بالا رفتن قیمت میوه طی روزهای اخیر ، گشت های نظارتی تعزیرات حکومتی با همکاری بازرسین سازمان صمت بطور مداوم از میادین میوه و تره بار و همچنین سردخانه ها انجام می شود. طی بازرسی انجام شده از یک سردخانه واقع در شهر شیراز ، بیش از 25 تن لیمو به ارزش بیش از 2 میلیارد و 500 میلیون ریال کشف شد که به قصد گرانفروشی و سودجویی اخفاء و از عرضه آن در بازار امتناع شده بود.

وی ادامه داد: دستور فروش لیموها در میادین میوه و تره بار به نرخ عادله صادر شده و برای این سردخانه نیز تشکیل پرونده شده و جهت رسیدگی به شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات احتکار ارجاع شده است.

فارس

انتهای پیام/

20 / 20 سیدیاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی ممنوع الکار شدن ۱۳۱۰ تاجر تحویل ۷میلیون ماسک عدم ایفای تعهدات ارزی وصول شده

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی سخنگوی سازمان تعزیرات تعزیرات حکومتی محکوم شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۴۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • رانندگی بعد از قلیان اکسیژن ممنوع!/ بیش از ۱۵ سال روی قلیان اکسیژن مطالعه شده است
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • وزارت بهداشت فلسطین: جان تمامی شهروندان نوار غزه در خطر است
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • لهستان عبور خودروهای نظامی اوکراین از خاک خود را ممنوع کرد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • افزایش شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 356 نفر