Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@20:30:18 GMT

افزایش ۳۰درصدی سود شرکت‌های تابعه نسبت به سال۹۷

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۵۱۶۳

افزایش ۳۰درصدی سود شرکت‌های تابعه نسبت به سال۹۷

به گزارش اقتصادآنلاین، وی تصریح کرد: همچنین به‌منظور ایجاد یک هلدینگ تخصصی که از بنیه مالی قوی و پایدار برخوردار بوده و نیز به‌منظور عرضه بخشی از سهام این هلدینگ در بازار فرابورس ایران یا مجموعه کارکنان شرکت ملی صنایع مس ایران و شرکت‌های تابعه با سرمایه مبلغ 4000 میلیارد ریال، تأسیس شد.

مدیرعامل هلدینگ راهیان سهام درباره مهمترین اقدامات این هلدینگ در سال گذشته گفت: در سال گذشته در راستای شکل‌گیری این هلدینگ سهام برخی از شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری به هلدینگ راهیان سهام منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکندری با تأکید بر اینکه تمام برنامه‌ریزی‌ها در سال گذشته بر سودآوری شرکت‌های تابعه متمرکزشده بود گفت: کلیه شرکت‌های فرعی نسبت به سال مالی قبل خود حداکثر از افزایش سود 30 درصدی برخوردار باشند که به‌تبع آن سود هلدینگ راهیان سهام نیز از رشد قابل‌ملاحظه‌ای برخوردار شد که به حمدالله این امر با سودآوری بسیار مناسب شرکت‌های فرعی و شرکت اصلی در سال 1398 محقق شد

مدیرعامل هلدینگ راهیان سهام  با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین اهداف تأسیس این شرکت، ایجاد هلدینگ تخصصی معدنی و ساختمانی بود گفت:  این شرکت قصد دارد پس از سه سال فعالیت در عملیات معدنی مجموعه شرکت مس و همچنین با توجه به شرایط مناسب صنعت ساختمان، در این صنعت نیز از طریق شرکت ساختمانی عمران گستران آذین کویر،  پروژه‌های ساختمانی خود را نیز گسترش دهد.

وی افزود:  همچنین یکی از برنامه‌های اصلی این شرکت تأسیس و راه‌اندازی کارخانه‌های صنعتی و تولیدی موردنیاز شرکت مس به‌ویژه در مجتمع مس سرچشمه و به تبع آن در سایر مجتمع‌های شرکت مس است.

به گفته اسکندری با راه‌اندازی این شرکت‌ها نیروی کار مناسب نیز از شهرهای محل احداث، جذب و مشغول به کار خواهند شد. قدم بعدی در رابطه با این شرکت،  سرمایه‌گذاری در صنایع جانبی یا پایین‌دستی و مرتبط با مجموعه شرکت ملی صنایع مس ایران می‌باشد که با راه‌اندازی هرکدام از موارد مذکور تعدادی از جوانان این مرزوبوم مشغول به کار فعالیت خواهند شد.

مدیرعامل هلدینگ راهیان سهام با اشاره به نام‌گذاری سال 99 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید گفت: این شرکت قصد دارد با سرمایه‌گذاری‌های جدید در شرکت‌های فرعی و گسترش فعالیت‌های عملیاتی شرکت‌های مذکور و همچنین ایجاد زمینه‌های کاری جدید برای این شرکت‌ها سودآوری بسیار مناسبی را از این شرکت‌ها در سال مالی 1399 شاهد باشد.

وی با بیان این‌که  هم‌اکنون هلدینگ سرمایه‌گذاری راهیان سهام در حال فعالیت در چند پروژه ساختمانی بزرگ بوده و همچنین در سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی سرمایه‌گذاری کرده است اظهار داشت:  قطعاً در سال 1399 شاهد سودآوری بسیار مناسبی برای این هلدینگ خواهیم بود.

اسکندری در پایان تأکید کرد: امیدواریم در سال جاری گام بسیار مهمی در راستای اهداف عالیه شرکت ملی صنایع مس ایران و مجموعه شرکت‌های تابعه از جنبه‌های افزایش تولید، گسترش فعالیت‌ها و افزایش سودآوری برداشته و تلاش خواهیم کرد تا حقوق صاحبان سهام هلدینگ راهیان سهام را به نحو شایسته رشد و ارتقا دهیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاری معادن مجید اسکندری شرکت های تابعه سرمایه گذاری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۵۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور

یکی از مهم ترین راهکارها برای تحقق مشارکت مردم در توسعه ابرپروژه های کشور، به کارگیری سرمایه های مردم در جهت تامین مالی منابع موردنیاز جهت توسعه این پیشران های اقتصادی است که باید به صورت خرد و از طریق مطمئن به افراد اختصاص یابد. هر پروژه تولیدی نیز باید حداقل به میزان بهره بانکی، سودده باشد؛ بنابراین در مدل مذکور برای بسترسازی جهت تامین مالی توسعه پیشران های اقتصادی کشور، باید بهره مندی از حداقل سود بانکی و تضمین این موضوع باشد؛ همچنین باید به شکل انتقال سهام پروژه در بازار سرمایه انجام شود زیرا انتشار اوراق با سودی بالاتر از بهره بانکی، برای بسترسازی مطمئن جهت سرمایه گذاری خرد مردمی، راهکار قابل قبولی نیست و مردم نیز در شرایط تورمی کشور، خرید دارایی را ترجیح می دهند

راهکار اصلی تحقق بسترسازی برای جذب سرمایه های خرد مردمی به سمت پیشران های اقتصادی، اعطای سهام پروژه به همراه تضمین سود حداقل بانکی است که این مفهوم ذیل مدل تامین مالی شرکت سهام عام پروژه قرار دارد. مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه، محدودیت‌های سنتی را می‌کاهند و با توانمندسازی سرمایه‌گذاران خرد، زمینه‌ساز جهش در تولید و رسیدن به توسعه پایدار می‌شوند. این رویکرد، با بهره‌گیری از سهام ممتاز سودی که کف سود بانکی را تضمین می‌کند، اعتماد لازم برای جلب مشارکت‌های عمومی را فراهم می‌آورد و به سرمایه‌گذاران خرد امکان می‌دهد با ریسک پایین‌تر در پروژه‌های سودآور بزرگ سرمایه‌گذاری کنند.

این مدل تضمین درآمد را در کنار توزیع عادلانه‌تر ثروت و تقویت مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی می‌آورد. در این مسیر، نقش دولت بسیار حیاتی است، زیرا حمایت و ترویج دولت می‌تواند به طور قابل ملاحظه‌ای در موفقیت این مدل‌ها تأثیرگذار باشد. استفاده از این مدل‌ها راهکارهایی نوآورانه برای دعوت سرمایه‌گذاران خرد به عرصه‌های مهم اقتصادی، از جمله صنعت نفت، است و دولت‌ نقش کلیدی در تسهیل و ترویج این مدل‌ها دارد.

مشارکت عمومی در توسعه پیشران های اقتصادی کشور به‌واسطه‌ی پتانسیل بالای سودآوری و اهمیت استراتژیک این صنعت در اقتصاد ملی، فرصت‌های بی‌شماری برای توسعه پایدار و کاهش وابستگی به سرمایه‌گذاری‌های دولتی ارائه می‌دهد استفاده از مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه و سهام ممتاز سودی، نه تنها امنیت سرمایه‌گذاری را تقویت می‌کند بلکه زمینه‌ساز مشارکت‌های وسیع‌تری می‌شود که به دموکراتیزه کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توزیع عادلانه‌تر ثروت کمک می‌کند.

رویکرد جدید بسترسازی در توسعه  نه تنها به تضمین درآمدها کمک می‌کند، بلکه با افزایش مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی، پایه‌های یک اقتصاد پویا و مردم‌سالار را مستحکم‌تر می‌سازد. با تحقق این مشارکت‌ها و توسعه پیشران های اقتصادی کشور، نه تنها منافع ملی حفظ می‌شوند بلکه مسیر توسعه اقتصادی کشور با استفاده بهینه از منابع داخلی و خارجی به شکلی پایدار و مؤثر ترسیم می‌شود. این تغییرات، نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای اقتصاد و مردم کشور است، جایی که هر فردی می‌تواند به طور مستقیم در رشد و شکوفایی ملی سهیم باشد.

دیگر خبرها

  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • سرمایه هلدینگ خلیج فارس نباید خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور