Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس اتاق اصناف اصفهان با اشاره به اینکه برخی پروتکل های طرح فاصله گذاری اجتماعی برای اصناف ضمانت اجرایی ندارد، گفت: در حال حاضر ۱۱ کیلومتر بازار قدیمی اصفهان، سیتی سنتر و ۹۰ پاساژ اصفهان همچنان تعطیل هستند و تنها ۵۰ درصد کسبه اصفهان بازگشایی کرده اند.

رسول جهانگیری در گفت‌وگو با ایسنا درباره بازگشایی حدود ۷۵ درصد مشاغل اصفهان براساس تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا، اظهار کرد: بازگشایی ۷۵ درصدی مشاغل اسمی است، چراکه برخی از آنها در بازگشایی دوباره محدودیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۱۱ کیلومتر بازار قدیمی اصفهان، سیتی سنتر و ۹۰ پاساژ اصفهان همچنان تعطیل هستند، تصریح کرد: برخی مشاغل مجاز در این محل ها قرار دارند، اما براساس دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا، امکان بازگشایی ندارند.

رئیس اتاق اصناف اصفهان با اشاره به اینکه در اصل حدود ۵۰ درصد کسبه اصفهان باز هستند، گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد اصناف اصفهان در سامانه سلامت وزارت بهداشت ثبت نام کرده اند و به عنوان شهری قانونمند اکنون در رتبه نخست کشور قرار داریم و احتمال می دهیم تعدادی از اصناف که هنوز ثبت نام نکرده اند، در دسته مشاغلی هستند که همچنان اجازه فعالیت ندارند.

وی گفت: به احتمال زیاد روز شنبه در خصوص نحوه فعالیت پاساژها تصمیم گیری خواهد شد.

ضرورت استفاده از دستکش و ماسک در بین کسبه

جهانگیری در خصوص اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در بین کسبه و اصناف، اظهار کرد: در حال حاضر اگر کسی در کشور بگوید از طرح فاصله گذاری اجتماعی بی اطلاع است، با توجه به تبلیغات بسیار صداو سیما و رسانه ها صحبتی نادرست کرده است.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از دستکش و ماسک در بین کسبه، اظهار کرد: اجرای درست طرح فاصله گذاری اجتماعی به فرهنگسازی جامعه برمی گردد و اگر سبک و نحوه زندگی خود را تغییر ندهیم و مباحث خودمراقبتی را رعایت نکنیم در عمل این طرح اجرا شدنی نیست.

رئیس اتاق اصناف اصفهان افزود: با توجه به اینکه دنیا هر روز در معرض ویروس و بیماری های جدید است، باید سبک زندگی و ارتباطات خود را تغییر دهیم و برای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی نیازمند کار فرهنگی دقیقی هستیم.

وی با تاکید بر اینکه اجرای درست طرح فاصله گذاری اجتماعی در بین اصناف مورد نظارت و بازرسی دقیق قرار گرفته است، توضیح داد: طرح فاصله گذاری اجتماعی بسیار گسترده است، اما بسیاری از پروتکل های آن ضمانت اجرایی ندارد.

جهانگیری توضیح داد: در این پروتکل ها اعلام شده که کسبه از ماسک و دستکش استفاده کنند و اگر مشتری ماسک و یا دستکش نداشت، در اختیارش قرار دهند، در حالیکه اکنون در کشور ماسک و دستکش به میزان کافی وجود ندارد که کسبه به صورت رایگان آن را به مشتریانشان بدهند.

وی ادامه داد: به عنوان مثال اگر مشتری در مغازه ای بدون ماسک و دستکش جنسی هزار تومانی خرید کند، فروشنده این امکان را ندارد که سه هزار تومان ماسک و دستکش در اختیار او قرار داد، چراکه اکنون زیرساخت های آن وجود ندارد.

برخی هنوز کرونا را جدی نگرفته اند

رئیس اتاق اصناف اصفهان با انتقاد بر اینکه متاسفانه برخی افراد از همان روز نخست تاکنون، کرونا را جدی نگرفته اند، تاکید کرد: اگر مردم برای هر کاری ناچار به خروج از منزل هستند باید به طور مجهز از ماسک و دستکش استفاده کنند و این مسئله باید جزئی از فرهنگ کشور شود.

وی در ادامه به مشکلات اقتصادی کسبه اشاره کرد و گفت: به دنبال بازگشایی برخی کسبه ضعیف همچون آرایشگاه های مردانه، خرازی فروشی ها و ...، همچنین بهره مندی آنها از تسهیلات بانکی هستیم، اما اینکه دستورالعمل اجرایی آن در آینده چگونه باشد، هنوز مشخص نیست.

جهانگیری با اشاره به نامه نگاری های اتاق اصناف اصفهان به استانداری، ارتش، تربیت بدنی، اداره کل اوقاف و ...، گفت: برخی از این دستگاه ها املاک خود را به کسبه اجاره داده اند که در این نامه خواستار بخشش اجاره بهای دوران کرونا مغازه داران هستیم، همچنین با پیگیری و تعامل با دادگستری در تلاشیم افرادی که اجاره آنها سر می رسد و یا توان پرداخت اجاره ندارند و مالک با آنها همکاری نمی کند، در حد امکان دستور قضایی صادر نشود.

انتهای پیام   

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کروناویروس طرح فاصله گذاری اجتماعی اصناف بازار اصفهان دستکش ماسك طرح فاصله گذاری اجتماعی رئیس اتاق اصناف اصفهان ماسک و دستکش حال حاضر پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۵۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟

به گزارش همشهری آنلاین، به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آنها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

به گزارش همشهری، بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

کد خبر 848765 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بازنشستگان تامین اجتماعی حقوق و دستمزد سازمان تامین اجتماعی

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • رئیس قوه قضاییه بدون پروتکل‌های تشریفاتی وارد «بندرعباس» شد
  • تاثیر حضور گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد!
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • معرفی دستاوردها و زندگی مشاهیر هدف مهم احداث باغ مشاهیر است
  • پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی احداث باغ مشاهیر
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • داوید رایا یا جوردن پیکفورد؛ چه کسی برنده دستکش طلایی فصل 24-2023 لیگ برتر انگلیس می‌شود؟