Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر انتشارات طلایی گفت: با برگزاری نمایشگاه کتاب مجازی مخالفم؛ زیرابه راحتی یکی از کتاب‌های ما را بدون اجازه در فضای مجازی منتشر کردند و ما وقت و انرژی بسیاری برای پیگیری صرف کردیم.

کاظم طلایی، مدیر انتشارات طلایی در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، درباره وضعیت صنعت نشر و شیوع کرونا گفت: ما و همه ناشران پیش از شیوع کرونا، آماده بودیم تا جدیدترین کتاب‌ها و آثار خود را به نمایشگاه کتاب بیاوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت نام را برای حضور در این پروژه فرهنگی انجام داده بودیم و در واقع ماه‌های پایانی سال گذشته را در فکر نمایشگاه سپری کردیم. 

* برگزاری نمایشگاه کتاب مهم است/ ناشران برای نمایشگاه حساب ویژه باز می‌کنند

وی با مهم خواندن برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه بسیار مهم است؛ چون نمایشگاه جایی است که علاوه بر ارائه کتاب و افزونی درآمد ناشران، بخشی از نقدینگی آن‌ها در نمایشگاه تامین می‌شود و همه ساله اهالی نشر روی نمایشگاه کتاب حساب ویژه باز می‌کنند. حالا فکر کنید سال به پایان رسید و سال جدید آغاز شد و نمایشگاهی برگزار نمی‌شود. این موجب شد ضرر ناشران بیش‌تر شود.

* هرچه زمان برگزاری نمایشگاه به تاخیر افتد، شوک وارده بر ناشران و خانواده نشر شدید‌تر خواهد شد

مدیر انتشارات طلایی با بیان اینکه هر چه زمان برگزاری نمایشگاه به تاخیر افتد، شوک وارده بر ناشران و خانواده نشر شدید‌تر خواهد شد، گفت: ما  دوست داریم هرچه زودتر نمایشگاه کتاب برگزار شود. البته به شرط آنکه بهداشت و سلامتی کودکان و خانواده‌ها به خطر نیفتد و روزهایی برسد که ما بتوانیم خانواده‌ها را به نمایشگاه برسانیم. در این مسیر باید خرد جمعی تصمیم‌گیرنده باشد.

* بهترین حالت برگزاری نمایشگاه کتاب، هفته کتاب است/ تاخیر فشار مالی را زیاد می‌کند

به گفته طلایی، اگر کرونا زودتر به پایان برسد، بهترین حالت برگزاری شاید برای نمایشگاه کتاب در ماه آبان یعنی همزمان با هفته کتاب باشد، می‌توان روی این گزینه برای برگزاری نمایشگاه فکر کرد. زیرا تاخیر بیشتر از زمان برگزاری اعلامی، فشار مالی را روی ناشران افزون‌تر خواهد کرد. 

وی با بیان اینکه افرادی که کار فرهنگی می‌کنند، وابسته به جای خاصی نیستند و ما در انتشارات با شعرا، نویسندگان، گرافیست‌ها و هنرمندانی از این دست کار می‌کنیم، گفت: در روزهای قرنطینه برای دور نماندن از کار، بخش نرم‌افزاری تدارک دیدیم تا همکاران ما دورکاری کنند. در این مدت قرنطینه، تصویرگران کار می‌کردند و نویسندگان کارهای عقب افتاده را جبران کردند. حتی خودم نیز روزی ۱۰ ساعت در منزل کار می‌کنم.

* یکی از ابزارهای چابک کردن بچه‌ها کتاب است

مدیر انتشارات طلایی در مورد شرایط انتشارات طلایی و تدابیر مقابله با رکود گفت: ما از طریق اینترنت کتاب‌ها را عرضه می‌کردیم حتی با تمهیدات پستی ارسال بسته و محموله کتاب هم داشتیم. ولی اکنون پخشی‌ها خرید کتاب را کم کم آغاز کردند. باید بدانیم یکی از ابزارهای چابک کردن بچه‌ها کتاب است و اکنون بهترین شرایط برای خانواده ها تا دور هم جمع شوند و مطالعه همه گیر شود.

طلایی به عیوب و محاسبن تعطیلات اشاره کرد وگفت: هر چند این مدت شاهد محاسبن و معایبی بودیم اما کتاب فروشی‌ها باید هر چه سریع‌تر باز شده و رونق بگیرند چرا که باز بودن آنها می‌تواند بر شعاع کوچک آنها را رونق بخشد ولی بسته بودن کتابفروشی‌ها آفت است. اهالی فرهنگ باید ببینند با چه عملیاتی باید این شرایط را به نفع خود تغییر دهند.

وی با بیان اینکه در حوزه فروش سازوکار خاصی نداریم اما روی محتوا بسیار دقت می‌کنیم، گفت: شاید برگزاری نمایشگاه بار مالی زیادی به دولت و وزارت ارشاد وارد کند. (چه نمایشگاه کتاب و چه نمایشگاه قرآن) پس بهتر است متولیان امر بودجه موجود را در صورتی که قرار است نمایشگاهی برگزار نشود، صرف خرید کتاب از ناشران کند. البته باید راهکار ورودی به این طرح دیده شود و محاسن و آفت‌ها احصا شود. 

* وزارت ارشاد باید برای رونق کار فرهنگی تلاش کند

مدیر انتشارات طلایی با اشاره به اینکه گرانی را در بازار کتاب شاهدیم، زیرا در یک سال و نیم گذشته زینک از ۱۵ هزار تومان به ۵۵ هزار تومان رسیده است، گفت: مواد دیگر تولید کتاب هم با افزایش قیمت مواجهند پس وزارت ارشاد باید برای رونق کار فرهنگی تلاش کند؛ زیرا اوست که مستقیم با ناشران در ارتباط است. 

* با برگزاری نمایشگاه کتاب مجازی مخالفم/ کتاب ما را بدون اجازه در فضای مجازی منتشر کردند

طلایی در بخش دیگری از سخنان خود درباره برگزاری نمایشگاه کتاب به شکل مجازی گفت:‌ من با این روش موافق نیستم و آن را نمی‌پسندم؛ زیرا شأنیت کتاب به نمایشگاهی بودن آن است. مشکل ما امروز دنیای مجازی است چرا که آفت‌هایی دارد که نخستینش آن است که وقت ما را بسیار می‌گیرد. می‌بینیم در این روزها به راحتی در فضای مجازی یکی از کتاب‌های ما اسکن شد و فایل pdf آن به فروش می‌رسید. پیگیری برای این تخلف از ما انرژی بسیار گرفت. زمان بسیاری صبر کردیم تا شکایت کنیم. بنابراین آفت زیاد است، اما سازوکار سالم باید تعیین شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کتاب ناشران انتشارات طلایی برگزاری نمایشگاه کتاب فضای مجازی کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۶۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است

به گزارش خبرنگار مهر، دریادار دوم عرشه ابوطالب مطلبی صبح یکشنبه در سیزدهمین میز تخصصی ناشران کتاب با تبریک عملیات قاطعانه وعده صادق توسط نیروهای مسلح افزود: این عملیات سبب شد تا نیروهای نظام و مسلح نیز مقتدرتر و شجاع‌تر شوی با اشاره به اهمیت کار ناشران گفت: در نیروهای مسلح به این حوزه توجه خاصی شده است واعتبارات خوبی به حوزه پژوهش توجه شده است.

وی با بیان اینکه وضعیت خوبی در حوزه چاپ و نشر داریم و به مؤلفان نیز بدهی چندانی نداریم، برای فعالان این حوزه آرزوی موفقیت کرد.

یوسفی مدیر حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه دریایی نوشهر نیز با اشاره به این با هزار جلد کتاب در قالب ۸۰ عنوان در نمایشگاه بین المللی کتاب سال قبل شرکت کردیم، گفت: طرح جلد ۱۸ عنوان کتاب تهیه شد.

وی از تصویب ۹۰ عنوان کتاب در فاز ۹ خبر داد و گفت: چاپ هزار جلد کتاب عکس طبیعت نوشهر از جمله اقدامات است.

وی با اظهار اینکه ۹ نشریه در دانشگاه منتشر می‌شود، گفت: رفع مشکل واگذاری اعتبار در حوزه تألیف و نوسازی تجهیزات چاپ، بازنگری دستورالعمل حق تألیف و ویراستای، عدم واگذاری کاغذ یارانه‌ای، عدم وجود ردیف اعتباری مشخص از جمله مشکلات است.

کد خبر 6090525

دیگر خبرها

  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • اخبار جعلی از سر و کول هنرمندان بالا می‌رود
  • «مصلای تهران» یا «شهرآفتاب» داستان یک تلخی بی‌پایان
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است