Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-27@00:33:50 GMT

ساخت دو استادیوم رویایی جدید در چین (عکس)

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۶۹۴۹

گوانژو اورگراند قصد دارد علاوه بر استادیوم جدید خود، دو ورزشگاه رویایی دیگر هم با ظرفیت 80 هزار نفر بسازد.

به گزارش "ورزش سه"، هفته گذشته باشگاه گوانژو اورگراند از طراحی استادیوم جدید خود با شکل گل لوتوس رونمایی کرد که از آن به عنوان یکی از بهترین استادیوم های جهان نیز نام برده می‌شد. اما حالا در اتفاقی عجیب، مسئولان گوانژو اورگراند از طرفداران خود خواسته‌اند تا از بین شش طرح موجود، دو تا را انتخاب کنند تا احتمالا برای ساخت ورزشگاه های جدید استفاده شود!

 

این استادیوم ها طراحی هایی مختلفی دارند که در فوتبال آسیا بی‌نظیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آن چه که تیتان اسپورت گزارش داده، شرکت هایی ازفرانکفورت آلمان، منچستر انگلیس، کالیفرنیای آمریکا و... طراحی هیا خود را ارسال کرده‌اند و در روزهای آینده دو طرح منتخب برگزیده خواهند شد.

 

1. اسطوره گل ها (AFL از منچستر): این طرح را یک شرکت قدیمی انگلیسی طراحی کرده که شباهت جالبی به گل هایی دارد که از زمین آغاز شده و در سقف استادیوم به هم می‌رسند. تقریبا تمام سکوها در این استادیوم تحت پوشش سقف هستند و همچنین باتوجه به ورودی های متعدد مشکلی برای طرفداران وجود ندارد. سکوهای این استادیوم در 4 طبقه طراحی شده اند. فیل آزبرن آرشیتکت معروف طرح نهایی این ورزشگاه را به چینی ها ارائه کرده است.

 

 

2. نور در اورگراند (HPP از فرانفکفورت): شرکت 61 ساله آلمانی طرح جالبی را ارائه کرده که به ورزشگاه های این کشور شباهت جالبی دارد. استادیومی که با طراحی یک پارچه که البته در شب نمای بسیار جذابی دارد و شاید طرفداران به یاد ورزشگاه برلین یا آلیانز آرنا بیاندازد. جنز کامپ طراح اصلی، اعلام کرده که این ورزشگاه می‌تواند تا 100 هزار صندلی داشته باشد.

 

 

3. شعله آتش (جنسلر از کالیفرنیا): همان طراحانی که ورزشگاه لوتوس را طراحی کردند، حالا این طرح آتشین را به مسئولان اورگراند داده اند. طرحی که که البته آتش سفید و نقره ای رنگ رابه نمایش گذاشته و با فرهنگ چینی هم رابطه جالبی دارد. سکوهای این استادیوم یه طبقه خواهند بود.

 

 

4. الماس جذاب (استفان شوتز از دویسبورگ): طرح الماس گونه استادیوم را یک آرشیتکت آلمانی به صورت مستقل طراحی و ارائه کرده است. او که طراح ساختمان تئاتر تیانجین هم محسوب می‌شود، باتوجه به سابقه فعالیت در چین شانس بالایی برای پیروزی در این مسابقه دارد چرا که در کشور چین شناخته شده است. استادیوم مدنظر او با الماس های ریز، جزئیاتی شگرف و البته زیبا را در دل خود دارند.

 

 

5. قلعه متحد (دنیل فرناندز از اسپانیا): این طرح که بازهم به دست یک آرشیتکت مستقل طراحی شده، به شکل یک قلعه یا سنگر درآمده که رنگ آن در زمان های مختلف قابل تغییر است. همچنین ورزشگاه مدنظر دنیل فرناندز می‌تواند سکوهای بیشتری را نسبت به بقیه داشته باشد. از این طرح جزئیات دیگری منتشر نشده است.

 

 

6. شاهرگ اورگراند (HPP از فرانکفورت): شرکت آلمانی یک طرح دیگر هم دارد که به شریان های قلبی انسان شبیه است. این استادیوم نیز به ورزشگاه های آلمانی شباهت جالبی دارد و البته جزئیات آن نسبت به طرح قبلی بیشتر شده است.

 

 

در نهایت باید دید که هواداران فوتبال چین کدام طرح ها را انتخاب می‌کنند و این استایوم ها چه زمانی مهیای انجام بازی خواهند شد.

چین

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۶۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در مراسم رونمایی از این موتور با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه افزود: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اند.

یک شرکت دانش‌بنیان متشکل از چندین متخصص و عضو هیئت علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سراسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند.

۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق ۴ ساله، در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتور‌های شش سیلندر گام گذاشتند و امرز موفق شدند که نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.

دکتر دهقانی، مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و نیز امکان توسعه و بهینه‌سازی آنها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴۰۰۰ سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه افتاده است، با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزو راهبردی و کلیدی‌ترین دانش‌ها و فناوری‌ها جای دارند و سرریز این فناوری‌ها می‌تواند به توسعه و ساخت محصولات دیگری منجر شود، ادامه داد: وقتی یک شرکت از توانمندی طراحی، ساخت و ارتقای قوای محرکه‌ای با این حجم، کیفیت و سطح استاندارد برخوردار است، در واقع به سرمایه ارزشمند دانش فنی دست یافته است که به مراتب از خود محصول ارزشمندتر است و قابلیت تسری به دیگر بخش‌های صنعت خودروسازی را دارد و می‌تواند زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود.

وی به حمایت جدی معاونت علمی از کسب دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف که در زمینه پژوهش‌ها و کسب دانش فنی، ارتباط میان صنعت و دانشگاه و بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی و راهبردی فعالیت دارد، طراحی و تولید موتور شش سیلندر بنزینی را با توجه به نیاز صنایع کشور آغاز کرده است.

به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰ هزار خودرو است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودرو‌های تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

در این طرح، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و در نهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی شش سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

متخصصان در این طرح موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد. از اقدامات این گروه تحقیقاتی و فناور می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سامانه راهگاهی و قالب‌های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور، ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالوژی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • ساخت نمونک خودرو آتش نشانی باتلاش دانش آموزان نیشابور
  • افشاگری خیابانی روی آنتن: چینی‌ها جا زدند!
  • خودرو شخصی جواد خیابانی چیست؟
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • جواد خیابانی چه ماشینی سوار می‌شود؟
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • چرا ساخت استادیوم‌های فوتبال این قدر گران تمام می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا