Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک تحقیق نشان می دهد که آلمان نسبت به دیگر کشورهای جهان حتی آمریکا بودجه بسیار بیشتری را برای کاهش تأثیر اقتصادی ناشی از شیوع کرونا اختصاص داده است. ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۶ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه خبری سی ان بی سی، نتایج یک تحقیق نشان می دهد که آلمان نسبت به دیگر کشورهای جهان از جمله آمریکا بودجه بسیار بیشتری را برای کاهش تأثیر اقتصادی ناشی از شیوع کرونا اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای این منظور، آلمان که بزرگترین اقتصاد اروپا محسوب می شود یک بسته اقتصادی به ارزش بیش از نیمی از تولید ناخالص داخلی خود در سال گذشته را تعهد کرده است که شامل محرک اقتصادی فوری و سایر اقدامات نقدینگی است.

این در حالی است که کمک مالی دولت آمریکا برای کاهش تبعات اقتصادی شیوع کرونا تاکنون کمتر از 15 درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2019 بوده است.

زولت دارواس ، یکی از اعضای ارشد اندیشکده بروگل مستقر در بروکسل و یکی از نویسندگان این تحقیق گفت: آلمان به "حمایت هرچه بیشتر" نیاز دارد و "فضای مالی" برای انجام این کار را هم دارد.

این اندیشکده تمام تعهدات مالی اعلام شده توسط 11 کشور اروپایی و همچنین آمریکا را جمع آوری کرده است. این کشورها شامل آلمان، ایالات متحده، فرانسه، ایتالیا، بریتانیا، دانمارک، اسپانیا ، یونان ، هلند ، مجارستان و بلژیک هستند. این داده ها مطابق با بیانیه های این دولت ها تا 18 آوریل است.

آلمان با تعهد مالی 236 میلیارد یورو (256 میلیارد دلار) برای انجام اقدامات محرک مستقیم مالی، در صدر این کشورهاست. این اقدامات مالی شامل کمک 100 میلیارد یورویی برای تزریق سرمایه و خرید سهام شرکتهای کرونازده است و همچنین 50 میلیارد یورو کمک بلاعوض مستقیم به کسب و کارهای کوچکتر.

دولت آلمان همچنین 500 میلیارد یورو به معوقات مالیاتی و 1.32 تریلیون یورو به اقدامات دیگری از جمله ارائه ضمانت برای مقابله با تبعات اقتصادی ناشی از شیوع کرونا اختصاص داده است.

براساس این تحقیق، دولت آمریکا 1.17 تریلیون دلار به محرک اقتصادی فوری، 561 میلیارد دلار به معوقات مالیاتی و 877 میلیارد دلار به دیگر اقدامات از جمله ارائه ضمانت اختصاص داده است.

انتهای پیام/

 

R1016170/P/S7,85/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اختصاص داده میلیارد یورو شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۰۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا روز جمعه در هراس از توان موشکی و پهپادی ایران و با نادیده گرفتن عملیات وعده صادق و حمله به رژیم صهیونیستی مدعی شد که ایران باید سیستم‌های تسلیحاتی خود را مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش ایرنا آستین با نادیده گرفتن موفقیت عبور موشک‌های ایران از لایحه‌های پدافند هوایی رژیم اسرائیل که ادعای غیرقابل نفوذ بودن آن را داشت، به خبرنگاران گفت: "از این حمله درس زیادی آموخته شده است. "

وی ادعا کرد: آن‌ها از مهمات زیادی استفاده کردند و هدف آن‌ها تحمیل خسارت قابل توجه در اسرائیل بود.

آستین در ادامه ادعا‌های خود گفت؛ "ایران باید کارآمدی سیستم‌های تسلیحاتی و برنامه ریزی خود را بررسی کند. فکر می‌کنم اسرائیل نشان داده است که توانایی قابل توجهی برای دفاع از خود دارد. "

دیگر خبرها

  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت
  • کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامی
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • گردباد ویرانگر در آمریکا + فیلم
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵