Web Analytics Made Easy - Statcounter

دره‌چشمی با بیان اینکه گروه جهادی بانوان مسجد حضرت ابوالفضل (ع) با ظرفیت تولید روزانه ۳۰۰ ماسک در حال فعالیت است گفت: بانوان جهادی حاضر در این گروه همه سرپرست خانوار هستند که بدون هیچ چشم‌داشتی در حال کمک به جهادگران سلامت در استان هستند.

«هما دره‌چشمی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا کانون فرهنگی هنری و پایگاه بسیج بانوان حضرت زینب (س) مسجد ابوالفضل (ع) اهواز گروه جهادی خود را در قالب تولید ماسک برای نیازمندان از ابتدای فروردین آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول گروه جهادی بانوان کانون فرهنگی مسجد حضرت ابوالفضل (ع) اهواز اضافه کرد: سپاه ولی‌عصر (عج) خوزستان به‌منظور کمک به تامین مواد اولیه یک طاقه 300 متری را به این گروه جهادی اهدا کرد که صرف تولید ماسک شد و در مناطق محروم کوی رمضان و منبع آب اهواز توزیع کردیم.

 

وی با بیان اینکه مسجد الغدیر اهواز نیز 2 هزار متر پارچه به‌منظور تولید ماسک ارسال کرد افزود: گروه جهادی بانوان مسجد حضرت ابوالفضل (ع) با ظرفیت تولید روزانه 300 ماسک در حال فعالیت است؛ بانوان جهادی حاضر در این گروه نیز همه سرپرست خانوار هستند که بدون هیچ چشم‌داشتی در حال کمک به جهادگران سلامت در استان هستند.

 

دره‌چشمی با اشاره به اینکه این کانون در حال تولید لباس محافظ ویروس کرونا است که پس از تایید وزارت بهداشت، سفارشات تولید لباس محافظ کرونا پذیرفته می‌شود تصریح کرد: پیش از این همه اقدامات این بانوان به‌صورت کاملا رایگان انجام می‌شد.

 

وی با بیان اینکه مهم‌ترین مشکل این کارگاه تولیدی نبود یک دستگاه قیچی برقی است و در صورت تامین این دستگاه، می‌توان تعداد بسیار بالاتری از ماسک روزانه تولیدکرد اذعان داشت: برای تامین قیچی برقی معاونت فرهنگی شهرداری اهواز قول مساعدت داده است.  

 

پایان پیام/690

منبع: شبستان

کلیدواژه: بانوان سرپرست خانوار اهواز جهادی بانوان گروه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۳۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • تلاوت آیات سوره بقره از سوی گروه تواشیح بین المللی تسنیم
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • تجمع دانشجویان اهوازی در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار