Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران در نامه‌ای به علی ربیعی، سخنگوی دولت، خواستار رسیدگی به اتهام زنی سازمان حفاظت محیط زیست به خبرنگاران حوزه محیط زیست شده است. در این نامه آمده است:

جناب آقای دکتر علی ربیعی
سخنگوی محترم دولت و دستیار ارتباطات اجتماعی ریاست جمهوری
با سلام

همانگونه که اطلاع دارید در ماه‌های اخیر از سوی مقامات رسمی سازمان محیط زیست، که ریاست محترم آن معاون رئیس جمهور است، به دفعات نسبتهای ناروایی به روزنامه نگاران حوزه محیط زیست داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه تذکراتی که بصورت رسمی و غیر رسمی برای رعایت قانون، اخلاق و احترام روزنامه نگاری و روزنامه نگاران حوزه محیط زیست به این سازمان داده شده است، تاکنون مؤثر نیفتاده و این رویه همچنان ادامه دارد. در آخرین مورد، آقای رئیس روابط عمومی این سازمان در یک گفتگوی تلفنی با برنامه تلویزیونی شبکه دو سیما مورخ ۲۸ فروردین، اتهامات دیگری را ایراد کرد که مورد اعتراض جدی روزنامه‌نگاران این حوزه قرار گرفت و نامه آنان خطاب به انجمن صنفی نیز به پیوست تقدیم می‌شود.

بسیار موجب تأسف است که یک مقام رسمی دولتی مانند ایشان، چنین بی مهابا و صریح، بدون رعایت موازین حقوقی و اخلاقی، حقوق روزنامه نگاران را مورد هجوم قرار داده و آنها را با زشت‌ترین و غیرقانونی‌ترین کلمات مورد هجوم قرار دهد. حقوق روزنامه‌نگاران از شقوق مهم حق آزادی بیان است که باید محترم شمرده شود. تأسف بیشتر ما از این است که آقای معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست هم به رغم تذکراتی که به ایشان داده شده است، در مقابل این شیوۀ برخورد کارکنان خود کاملاً بی‌تفاوت بوده و عملاً میدان را برای این گفتارها و رفتاری نادرست برای ایشان که در جهت تحدید حقوق روزنامه نگاران است باز گذاشته است.

جناب آقای ربیعی!

شما با جایگاه و کارکرد رسانه آشنا هستید. خوب می‌دانید که فقط کسانی از رسانه و پرسشگری می‌ترسند که ریگی در کفش دارند. شما خیلی خوب می‌دانید نهادهایی که دشمن رسانه و روزنامه‌نگاران هستند ظرفیت بالایی برای فسادهای مالی و سیاستی دارند و بجای پاسخگویی به اتهام‌زنی مشغول می‌شوند.  

انجمن صنفی روزنامه نگاران از جنابعالی انتظار دارد در این خصوص از طریقی که مناسب می‌دانید تذکرات لازم به این سازمان را بدهید و این سازمان را از مقابلۀ غیرقانونی و غیر اخلاقی با حقوق و آزادی‌های روزنامه نگاران حوزۀ محیط زیست برحذر دارید. قطعا تکرار چنین رویه‌ای بدون پاسخ نخواهد ماند و  این انجمن و روزنامه نگاران از همه ابزارهای قانونی بویژه امکانات حرفه ای خود برای مقابله با این نوع سیاستهای ضد رسانه‌ای و مغایر با اصول اولیه حقوق و آزادی روزنامه نگاران و رسانه ها بهره بهرداری خواهند کرد .

جنابعالی نیز بخوبی آگاهید که اصلاح ارتباطات اجتماعی دولت بیش و پیش از هرچیز منوط و مشروط به رعایت حقوق و احترام قانونی و حرفه‌ای رسانه‌ها و روزنامه نگاران توسط مقامات مسئول و خصوصاً روابط عمومی‌هاست.

کد خبر 503292 برچسب‌ها روزنامه نگاران خبرنگاران انجمن صنفی روزنامه‌ نگاران ایران علی ربیعی سازمان حفاظت محیط زیست

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روزنامه نگاران خبرنگاران انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران علی ربیعی سازمان حفاظت محیط زیست انجمن صنفی روزنامه روزنامه نگاران محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • جنگ تن‌هاخ با روزنامه‌نگاران: حق سوال پرسیدن ندارید!
  • برگزاری تور رسانه ای بازدید از تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • شهادت یک خبرنگار دیگر فلسطینی در بمباران خانه‌اش در غزه
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!