Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از مستاجران مشهدی در این شرایط خواستار این هستند که قانون به صورت عملیاتی از آنها حمایت کند زیرا اعتقاد دارند تاکید بر پویش‌هایی مانند انصاف مالک کارساز نیست. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۱ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، یکی از مهمترین معضلاتی که البته پیش از این نیز پیش‌بینی می‌شد که همزمان با شیوع و گسترش ویروس کرونا بعدها مشکلاتی را ایجاد کند، مبحث اجاره‌نشینی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از واحدهای مسکونی و اداری مستاجرنشین در این روزها با مسئله مهم اتمام قرارداد خود روبرو شده‌اند و بنظر می‌رسد باید راهکارهایی قانونی برای تداوم قرارداد حداقل تا زمان پایان شیوع کرونا اندیشیده شود.

علیرضا.ب که در یک واحد اداری در منطقه کوثر مشهد اجاره‌نشین است در این زمینه می‌گوید: قرارداد ملک به پایان رسیده است و صاحبخانه اصرار دارد که باید محل را تخلیه کنیم؛ در این شرایط واقعا نه می‌توان ملک جدیدی پیدا کرد و نه چاره‌ای جز تخلیه داریم.

وی می‌افزاید: در دو ماه اخیر نیز بسیار اندک از محل کار اداری استفاده کرده‌ایم و کارمندان مجموعه نیز عمدتا دورکار بوده‌اند اما با این شرایط، ریالی از اجاره‌بها نیز کم نشد و ما نیز مبلغ را در موعد مقرر پرداخت کردیم.

انفعال دولت در ساماندهی بازار اجاره مسکن/ 3 پیشنهاد مرکز پژوهش‌های مجلس برای حمایت از مستاجرانارائه طرح ساماندهی اجاره مسکن به ستاد ملی مبارزه با کرونااز گوشه و کنار ایلام| از بخشش اجاره بهای 100 مغازه تا صدور 30 مجوز تأسیس کارگاه صنایع دستی

این مستاجر خاطرنشان می‌کند: بنظر باید از نظر قانونی در این شرایط تمهید خاصی فراهم شود زیرا صاحبان املاک به صورت سلیقه‌ای عمل می‌کنند؛ عده‌ای با انصاف هستند و با مستاجر خود در این شرایط راه می‌آیند اما عده‌ زیادی نیز بدون توجه به شرایط درصدد هستند که از هر شرایطی بهره بگیرند.

یکی از مستاجران منطقه هنرستان مشهد نیز در این زمینه می‌گوید: ما با مشکل تخلیه مواجه نیستیم اما مالک حدود 30 درصد اجاره‌بها را افزایش داده است و مشخص نیست با کدام انصاف این اقدام را صورت می‌دهد.

وی بیان می‌کند: در این زمینه هم باید قانون پای کار بیاید، بسیاری از قراردادها بین افراد نوشته شده است و در دفاتر املاک ثبت نشده است اما اگر هم قانون بخواهد کاری کند صرفا به قراردادهای رسمی رسیدگی می‌کند.

مستاجرنشین منطقه رضا مشهد نیز می‌گوید: بسیاری از واحدهای تجاری و اداری در ماه‌های اخیر عملا راکد بوده‌اند و فعالیت نداشته‌اند اما مالکان کاری به این مسئله ندارند و اجاره‌بهای خود را دریافت می‌کنند.

وی عنوان می‌کند: با پویش و تاکید بر انصاف مالک کاری راه نمی‌افتد باید کار عملیاتی صورت گیرد؛ مالکان در این شرایط باید بیشتر هوای مستاجر را داشته باشند اما صرفا شعار می‌دهیم و دنبال پویش راه انداختن هستیم؛ اگر به پویش بود که باید این مسائل تاکنون حل می‌شد.

انتهای پیام/281/ ش

R41347/P/S6,1188/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۶۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم+ فیلم

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی آبادی در مصاحبه با صدا و سیما با اشاره به موضوع واردات اتوبوس و کشنده، گفت: امروز در تولید کشنده و اتوبوس نیازمند خارجی نیستیم بلکه نیازمند تأمین هزینه‌ها و زمان هستیم اما گاهی به بهانه تأمین مالی و گاهی به بهانه اینکه فوری نیاز داریم، واردات صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چگونه باید جلوی بهانه‌جویی‌ها را گرفت، تاکید کرد: به هر حال هر بار به دنبال بهانه هستند تا راهی پیدا کنند و به منفعت برسند.

وزیر صمت ادامه داد: در حال حاضر یکی از بهانه‌های مهم این است که تأمین کنندگان خارجی مایل به تأمین مالی هستند، بنابراین ما باید این بهانه‌ها را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تأمین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا با این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم.

علی آبادی عنوان کرد: یکی دیگر از بهانه‌ها این است که گاهی اعلام می‌کنند تعداد زیادی دستگاه آن هم به صورت فوری نیاز دارند؛ در حالی که اگر این موضوع را از قبل به تولیدکننده بگوییم تولیدکننده هم نسبت به تولید محصول مذکور اقدام می‌کند.

وی گفت: متأسفانه این مساله وجود دارد اما به هر حال ما به دنبال رفع آنها هستیم.

‌ کد خبر 6096985 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بررسی علت فوت کارگر معدن زغالسنگ کوهبنان توسط دستگاه قضایی
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • بررسی علت فوت کارگر معدن کوهبنان در دستور کار قضایی است
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • اهدای ۴۴۰۹ سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • قانون جدید صدور حکم تخلیه مستاجر سال ۱۴۰۳
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم+ فیلم
  • باورنکردنی؛ اجاره این خانه‌ها در تهران به دلار است
  • اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟