Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله رسول فلاحتی پیش از ظهر سه شنبه در جلسه‌ای با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و با توجه به آغاز جشنواره کتابخوانی رضوی، اظهار کرد: ترویج فرهنگ و سیره رضوی در جامعه سبب گشایش در بسیاری از کارها خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در شناسایی استعدادها و توانمندی‌های نیروی انسانی در هر جامعه‌ای باید به میزان مطالعه آن توجه شود، گفت: ملت ایران به واسطه سابقه غنی خود همیشه جز ملت‌های پیشرو در مسیر رشد و تعالی و اهل مطالعه و کسب علم و دانش بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه در هیچیک از ادیان الهی همانند دین اسلام به کسب علم و دانش بسیار اهمیت داده نشده است، افزود: داشتن الگوهای تربیتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از مهم‌ترین مواردی است که در جامعه اسلامی به ویژه شیعی به آن باید توجه شود.

وی با اشاره به اینکه انسان با داشتن الگوهای رفتاری و گفتاری می‌داند که چگونه رفتار کند، تصریح کرد: اهل بیت (ع) بهترین الگوی تربیت و کرامت برای بشریت است.

امام جمعه رشت به کتب مختلف نوشته شده از سوی شیعه و سنی درباره زندگی اهل بیت (ع) اشاره و بیان کرد: باید با ایجاد بستر مناسب زندگی و سیره و روش اهل بیت (ع) را برای جوانان تبیین و تشریح کنیم.

وی با تأکید بر محوریت بخشیدن به مطالعه از سوی جوانان، افزود: بهترین محوریت مطالعه زندگی اهل بیت (ع) است که جشنواره کتابخوانی رضوی این فرصت را برای ترویج فرهنگ ولایت مداری فراهم می‌کند.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه گیلانیان همیشه در چنین فعالیت‌های فرهنگی پیشگام بوده‌اند، گفت: جشنواره رضوی در تقویت فرهنگ ولایت مداری مردم تأثیرگذار است و در سایه‌ای جشنواره می‌توانیم جوانان را به مطالعه درباره زندگی اهل بیت (ع) ترغیب و تشویق کنیم.

وی بر لزوم تقویت این حرکت مردمی برای رسیدن به دستاوردهای فرهنگی در سطح جامعه تأکید کرد و ادامه داد: با گسترش رسانه‌های مجازی بخشی از زندگی مردم به این موضوع اختصاص یافته است و می‌توانیم از ظرفیت‌های این فضای برای ترویج فرهنگ رضوی استفاده کنیم.

امام جمعه رشت تأکید کرد: باید از بستر فضای مجازی برای توسعه فرهنگ رضوی بهره گیری کنیم.

کد خبر 4906119

منبع: مهر

کلیدواژه: رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان جشنواره کتابخوانی رضوی ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا ایلام ستاد مقابله با کرونا شهرکرد قزوین بارش باران کمک به نیازمندان بیرجند ماه مبارك رمضان استانداری قزوین جهش تولید ترویج فرهنگ اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۰۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد افرادی که در حال طی کردن دوره درمان سرطان، در تنهایی هستند، در مقایسه با افرادی که با همنشینی همراه هستند، احتمال مرگ بیشتری دارند.
Jingxuan Zhao ، محقق و دانشمند ارشد در تحقیقات خدمات بهداشتی در انجمن سرطان آمریکا  گفت: «تنهایی و احساس منزوی شدن نگرانی رایجی در میان بازماندگان سرطان است».

به گزارش ایتنا، ژائو توضیح داد که تشخیص و درمان سرطان افراد را منزوی می‌کند و روابط اجتماعی آنها را تحت فشار قرار می‌دهد. ژائو گفت: «بیش از 18 میلیون بازمانده سرطان در ایالات متحده وجود دارد و انتظار می‌رود این تعداد تا سال 2030 به 22 میلیون نفر افزایش یابد. اکنون باید به این موضوع حیاتی بپردازیم.»

برای این مطالعه، محققان بیش از 3400 بازمانده سرطان 50 ساله و بالاتر را که به یک مطالعه با بودجه فدرال در مورد بازنشستگی و سلامت بین سال‌های 2008 تا 2018 پاسخ مثبت دادند، ارزیابی کردند. حدود 28 درصد از بازماندگان احساس تنهایی شدید و 24 درصد دیگر احساس تنهایی متوسط را گزارش کردند. محققان دریافتند افرادی که بالاترین سطح تنهایی را گزارش می‌کنند، 67 درصد بیشتر از افرادی که کمتر تنها هستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

این مطالعه در 25 آوریل در مجله شبکه ملی جامع سرطان منتشر شد. ژائو در یک نشریه خبری گفت: «آنچه لازم است، اجرای برنامه‌هایی برای غربالگری تنهایی در میان بازماندگان سرطان و ارائه حمایت اجتماعی از افراد نیازمند است. این اقدامات می‌تواند مداخلاتی مانند مشاوره سلامت روان، حمایت جامعه، مشارکت در شبکه‌های اجتماعی و ادغام این برنامه‌ها در درمان سرطان باشد.»

این مطالعه جدید یک سال پس از توصیه جراح عمومی، دکتر ویوک مورتی، درباره "اپیدمی تنهایی و انزوا" که به یک بحران بهداشت عمومی کم‌توجه تبدیل شده است، انجام شد. مورتی در یک انتشار خبری گفت: « روابط ما منبعی برای درمان و بهزیستی است که پنهان می‌شود، روابطی که می‌تواند به ما کمک کند زندگی سالم‌تر، کامل‌تر و سازنده‌تری داشته باشیم. با توجه به پیامدهای سلامتی قابل توجه تنهایی و انزوا، ما باید ایجاد ارتباط اجتماعی را به همان شیوه‌ای که دیگر مسائل مهم بهداشت عمومی مانند تنباکو، چاقی و اختلالات مصرف مواد را در اولویت قرار داده‌ایم، در اولویت قرار دهیم.» 

دیگر خبرها

  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • نهضت ترجمه اشعار فارسی به عربی در خوزستان
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • دهه کرامت فرصتی مناسب برای تببین جایگاه اهل بیت علیهم السلام
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند