Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز پژوهش­های مجلس ضمن بررسی وضعیت مدیریت پسماندهای عادی و پزشکی در شرایط سوزاندن کرونا پیشنهاد کرده که ناوگان ویژه و مجزایی برای حمل و نقل پسماندهای بیمارستان­های معین منتخب تجهیز شود و پسماندها با استانداردها و امکانات لازم سوزانده شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مرکز پژوهش­های مجلس در ادامه سلسله گزارش­‌هایش برای بررسی راهکارهای مقابله با شیوع ویروس کرونا گزارشی درباره آسیب شناسی وضع موجود مدیریت پسماندهای عادی، پزشکی و مراقبت­های بهداشتی در شرایط ویروس کرونا منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش اشاره شده که با توجه به ناقل بودن پسماندهای پزشکی و بیمارستانی، مدیریت آن اهمیت بسیاری دارد که باید بیشتر از قبل مورد توجه قرار گیرد. لذا برای تحقق اصل ۵۰ قانون اساسی و به منظور حفظ محیط زیست کشور از آثار زیان بار پسماندها و مدیریت بهینه آنها ضروری است تدابیر و ملاحظات ویژه­‌ای برای مدیریت اجرایی پسماندهای عادی و پزشکی از چرخه تولید تا دفع نهایی پسماندها انجام شده و در اولویت اقدامات قرار گیرد. در این گزارش تاکید شده که باید همه مراکز درمانی بسته بندی پسماندهای عفونی را به صورت سه لایه و یا حداقل دو لایه انجام دهند و سازمان مدیریت پسماند شهرداری نیز در کنار اتخاذ تمهیدات لازم برای گندزدایی، خودروهای حامل پسماندهای آلوده به ویروس کرونا، ناوگان ویژه و مجزایی را برای حمل و نقل پسماندهای بیمارستان­های معین منتخب تجهیز کند و همه پسماندهای این بیمارستان­ها با توجه به ریسک انتشار ویروس کرونا در قالب پسماند عفونی و با ناوگان واحد منتقل شود.

در موضوع سوزاندن این پسماندها هم باید امکانات لازم برای زباله سوزهای مخصوص و استاندارد در کشور ایجاد شده و قانون مدیریت پسماند به دقت اجرا شود و با متخلفان طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی برخورد قاطع صورت گیرد.

در این گزارش پیشنهاد شده که دفع پسماندهای شهری هم با دقت انجام شود، کیسه­‌های مخصوص با رنگ مشخص در اختیار افراد قرار گیرد تا مدیریت پسماندهای خانگی افراد مشکوک و مبتلا به صورت بیمارستانی صورت گیرد.

متن کامل این گزارش را اینجا می­‌توانید بخوانید./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مرکز پژوهش ها مرکز پژوهشهای مجلس مدیریت پسماندهای پسماندهای عادی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۱۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود

آفتاب‌‌نیوز :

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • موج گرمای غیرعادی در غزه جان کودکان فلسطینی را می‌گیرد
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • محور کندوان یکطرفه می شود
  • ماه در وضعیت اوج خورشیدی قرار می‌گیرد