Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، گلوبال دیتا (GlobalData) یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه داده‌ها و تجزیه‌وتحلیل است. این شرکت در گزارشی اعلام کرده که منطقه آسیا و اقیانوسیه برای مقابله با هدررفت مواد غذایی و کاهش زباله‌های غذایی از فناوری‌نانو استفاده می‌کند. فناوری‌نانو می‌تواند ماندگاری مواد غذایی را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در منطقه آسیا و اقیانوسیه (APAC) اقتصادهای بزرگی نظیر چین، ژاپن و کره‌جنوبی در حدود ۲۵ درصد از زباله‌های غذایی جهان را ایجاد می‌کنند در حالی که دیگر مناطق جنوب و جنوب شرق آسیا روی هم، ۲۲ درصد سهم در تولید زباله‌های غذایی دارند.

گلوبال دیتا گفت: با توجه به این حجم بالای هدررفت مواد غذایی، شرکت‌های تولیدکننده و بسته‌بندی کننده مواد غذایی در این منطقه به دنبال استفاده از فناوری‌نانو برای افزایش ماندگاری مواد غذایی هستند تا این تلفات و ضایعات را کاهش دهند.

براساس اهداف توسعه پایدار، کشورها باید سرانه تولید زباله خود را کاهش داده و این کار تا سال ۲۰۳۰ در سطح خرده‌فروشی و مصرف‌کنندگان انجام شود. همچنین باید تلفات مواد غذایی در طول زنجیره تولید و عرضه کاهش یابد. منطقه APAC بزرگ‌ترین مصرف‌کننده مواد غذایی بسته‌بندی شده با حجم ۳۷۲٫۰۳ بیلیون کیلوگرم در سال ۲۰۱۹ بوده است.

به حداقل رساندن تلفات و ضایعات مواد غذایی و استفاده اقتصادی از منابع، مهم‌ترین چالش در مسیر توسعه است که وظیفه شرکت‌های تولید و بسته‌بندی کننده مواد غذایی است که این چالش‌ را رفع کنند. استفاده از فناوری‌نانو در بخش بسته‌بندی به‌عنوان سدی محافظ در برابر عوامل محیطی بوده و منجر به افزایش ماندگاری مواد غذایی می‌شود.

بسته‌بندی با فناوری‌نانو به شرکت‌ها در کاهش نفوذ‌پذیری در برابر اکسیژن و بخار آب کمک می‌کند و در نتیجه عمر مفید مواد غذایی را افزایش می‌دهد. بسته‌بندی هوشمند به ردیابی دیگر ویژگی‌های کلیدی نظیر یکپارچگی بسته‌بندی، درجه حرارت و تاریخ انقضا در هنگام حمل‌ونقل کمک می‌کند.

انتهای پیام/

169 / 336 فناوری نانو آسیا اقیانوسیه بسته بندی مواد غذایی تولید زباله خرده فروشی تولید و عرضه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری نانو آسیا اقیانوسیه بسته بندی مواد غذایی تولید زباله خرده فروشی تولید و عرضه فناوری نانو مواد غذایی بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۸۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراحل تماشایی بسته بندی صد‌ها تن «خرچنگ برفی» در کارخانه (فیلم)



منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: لحظه حیرت انگیز شکار مار بدست خدنگ (فیلم) آیا تا به حال خرچنگی را در حال وزنه‌برداری دیده‌اید؟ (فیلم) شنا کردن عجیب و بامزه خرچنگ در دریا (فیلم)

دیگر خبرها

  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • مراحل تماشایی بسته بندی صد‌ها تن «خرچنگ برفی» در کارخانه (فیلم)
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • خرید ساک دستی ۵۰ عددی آماده
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • قندهای پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آنها را حذف کنید
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»