Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@02:43:36 GMT

تولید ۱۶ میلیون ماسک در کارگاههای زنان سرپرست خانوار

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۹۰۰۸

تولید ۱۶ میلیون ماسک در کارگاههای زنان سرپرست خانوار

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: دفاتر زنان و خانواده استانداری ها با کمک سمن ها و سایر دستگاههای اجرایی اقدامات موثری در جهت حمایت و به کارگیری زنان سرپرست خانوار انجام دادند.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، فریبا نظری با اشاره به اقدامات دفاتر زنان و خانواده استانداری های سراسر کشور در بحران کرونا اظهار کرد: دفاتر زنان و خانواده استانداری های سراسر کشور در جریان بحران کرونا با همکاری و مشارکت دستگاه های اجرایی و سمن های حوزه زنان و خانواده اقدام به فعال سازی کارگاه های دوخت ماسک و گان کردند که در این راستا زمینه اشتغال ۷۷۰۰ زن سرپرست خانوار در ۱۶۰۶ کارگاه تولیدی کشور و تولید ۱۶میلیون ماسک پارچه ای، گان و دستکش ایجاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر کشور همچنین در ادامه به اقدامات شاخص در راستای (پویش فصل همدلی) اقدامات حمایتی مالی، بهداشتی و ارزاق ویژه خانواده های در معرض آسیب های اقتصادی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: با کمک دستگاه های حمایتی هم چون بهزیستی و کمیته امداد و خیرین، ۴۲۵ هزار زن سرپرست خانوار شناسایی شد و به آنها کمک بلاعوض تعلق گرفت.

نظری افزود: دفاتر زنان وخانواده استانداری ها با جلب مشارکت دستگاه ها و نهاد های متولی در امر مشاوره به منظور بازتوانی اجتماعی، زمینه ارائه خدمات مشاوره ای رایگان به ۲۲۰ هزار نفر را فراهم کردند.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: دفاتر متناظر در استانداری ها، ضمن جلب همکاری سمن های فعال در حوزه زنان، خانواده و کودکان، زمینه هم افزایی و مشارکت ۱۸۲۰ سمن فعال در حوزه زنان، خانواده و کودکان در جهت مقابله با ویروس کرونا فراهم کردند.
 
نظری یادآور شد: از دیگر اقدامات دفاتر زنان و خانواده استانداری ها ایجاد زمینه های نشاط و شادابی با بهره مندی از فضای مجازی برای خانواده ها بود که در این راستا نیز ۴۲۰۰ کلیپ برای تشویق مردم به ماندن در خانه و رعایت اصول طرح فاصله گذاری اجتماعی تولید شد.

کد خبر 420077

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا کرونا در ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سرپرست خانوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۹۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور