Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، ریزش قسمتی از این بناهای تاریخی خوشبختانه خسارت جانی بر جای نگداشت؛ اما این حادثه علاوه بر اینکه زنگ خطری برای از بین رفتن آثار تاریخی است، هشداری درباره ایمنی بناهایی است که به علت قدمت، مقاومت خود را از دست داده‌اند.

سید جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به ریزش بخشی از طاقِ بازار امین‌السلطان در خیابان مولوی تهران که گفته می‌شود علت‌ آن‌ وضعیت جوی و بارش باران بوده است، اظهار کرد: گفته می‌شود در پی بارش‌های اخیر،‌ متاسفانه بخش‌هایی از برخی ساختمان‌های تاریخی دچار ریزش شده است، البته بر اساس خبرهایی که در این باره منتشر شده، ریزش این دیواره‌ها خسارت جانی بر جای نگذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باید به این موضوع نیز توجه کرد که اگر این حادثه‌ها زمان دیگری رخ می‌داد، ممکن بود خسارت جانی هم بر جای بگذارد. پس باید ایمنی بناهای تاریخی را به صورت جدی پیگیری کرد، چراکه این بناها ریسک خطر بسیار زیادی دارند.

وی افزود: ساختمان‌هایی که ثبت میراث فرهنگی شدند زیر نظر همین سازمان هستند، اما ساختمان‌های تاریخی که ثبت نشده باشد مالکیت حقیقی دارند. 

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران با اشاره به حریق میدان حسن‌آباد در سال گذشته، گفت: پس از وقوع حریق حسن‌آباد، تعاملاتی بین سازمان آتش‌نشانی تهران و میراث فرهنگی در زمینه ایمنی بناهای تاریخی انجام شد. تعامل بسیار خوبی با این سازمان داشتیم، به طوری که در این خصوص برای سازمان آتش‌نشانی تهران دوره آموزشی برگزار کردند.

ملکی تصریح کرد: برای جلوگیری از وقوع حادثه باید نظارت خاصی بر شرایط ساختمان‌هایی که به علت قدمت زیاد، دچار فرسودگی شدند وجود داشته باشد. البته طبق ضوابط، انجام تعمیرات و ایمن‌سازی در ساختمان‌های تاریخی نیازمند اقدامات کارشناسی است که باید سازمان میراث فرهنگی مسئولش در این زمینه اقدام کند، اما اگر برای شناسایی برخی نقاط ناایمن به کمک سازمان آتش‌نشانی تهران نیاز باشد، ما آمادگی داریم که در حد توان سازمان در این زمینه فعال باشیم.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: در برخی نقاط تاریخی بازار هم شاید سقف‌ها نیاز به مرمت داشته باشد که امیدواریم همچون سایر بناهای تاریخی به این موضوع نیز رسیدگی شود.

کد خبر 503860 برچسب‌ها تاریخ - بافت تاریخی آتش‌ نشانی شهرداری تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تاریخ بافت تاریخی آتش نشانی شهرداری تهران سازمان آتش نشانی تهران بناهای تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۹۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، نوید خاصه‌باف، مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در خصوص ساخت پروژه‌های مسکونی توسط شهرداری تهران اظهار کرد: پروژه های مسکونی در مناطق ۱۸ «پروژه الغدیر» و ۱۹ و همچنین پروژه «مریم» در منطقه ۲۲ در قالب شهرک‌های الگو (مجموعاً ۹۵۰۰و احد) است که قرارداد آنها منعقد خواهد شد.

وی افزود: زمان تحویل پروژه‌ها حداقل سه ساله خواهد بود. البته این موارد از پروژه های احداث محلات الگو که در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران قرار دارد، مجزاست.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به اینکه سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در موضوع فروش واحدها دخالتی ندارد، ادامه داد: تا زمانی که این پروژه ها تا ۷۰ درصد پیشرفت نداشته باشد، سرمایه گذار و شهرداری تهران حق فروش نخواهند داشت.

خاصه‌باف گفت: قراردادهایی که امروز بسته می‌شود، بهره‌برداری آن برای آینده شهرداری خواهد بود. این قراردادها درواقع سرمایه گذاری و ایجاد ارزش افزوده برای آینده شهر خواهد بود.

کد خبر 6093101 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر