Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-28@21:14:55 GMT

میزان مصرف فولاد به ۲۴.۵ میلیون تن رسید

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۰۹۲۶

میزان مصرف فولاد به ۲۴.۵ میلیون تن رسید

ایران اکونومیست- بررسی آمار مصرف ظاهری فولادی در دوره ۱۱ ماهه ۹۸ رقم ۲۴ میلیون و ۵۰۷ هزار تن را نشان می‌دهد که نسبت به دوره مشابه در سال ۹۷ افزایش سه درصدی دارد.

 

بررسی جداول آماری انجمن تولید کنندگان فولاد ایران نشان می دهد، میزان مصرف ظاهری فولاد در دوره ۱۱ ماهه سال ۹۷ به رقم ۲۳ میلیون و ۷۹۶ هزار تن رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان مصرف ظاهری شمش فولادی در دوره مزبور با رشد دو درصدی در مقایسه با ۱۱ ماهه ۹۷ رقم ۱۸ میلیون و ۵۸۹ هزار تن را ثبت کرد؛ میزان قبلی ۱۸ میلیون و ۲۴۰ هزار تن بود.

ایران اکنون در جمع ۶۷ کشور شاخص تولید کننده فولاد جهان رتبه دهم را کسب کرده، اما آمار مصرف سرانه فولاد کشور که در اوایل دهه ۹۰ بیش از ۲۰۰ کیلو گرم بود، در سال های اخیر با روند نزولی به کمتر از ۱۵۰ کیلو گرم رسیده است.

همچنین در زمینه مصرف ظاهری تولیدات فولادی (مقاطع تخت و طویل) ۱۱ ماهه سال گذشته افت سه درصدی را نسبت به مدت مشابه در سال ماقبل ثبت کرد، درحالی که در ۱۱ ماهه ۹۷ تولیدات فولادی به رقم ۱۴ میلیون و ۳۴۲ هزار تن ثبت شده بود، اما سال گذشته به سطح ۱۳ میلیون و ۹۴۱ هزار تن کاهش یافت.

بیشترین رشد مصرف ظاهری در ۱۱ ماهه سال گذشته نسبت به دوره مشابه در سال ۹۷ در بخش مقاطع تخت مربوط به ورق پوشش‌دار با ۱۹ درصد افزایش و رقم یک میلیون و ۵۹۳ هزار تن بود، ضمن اینکه ورق گرم با هفت میلیون و ۹۴ هزار تن بالاترین آمار مصرف طاهری را در این دوره نشان داد.

علاوه بر این در بخش مقاطع طویل فولادی بیشترین افزایش مصرف ظاهری مربوط به تیرآهن با رشد ۱۴ درصدی و رقم ۸۶۴ هزار تن بود؛ ضمن اینکه میلگرد در این بخش بالاترین میزان مصرف ظاهری را با رقم پنج میلیون و ۴۰۶ هزار تن به خود اختصاص داد.

 وزارت صنعت، به تازگی آمار داد که میزان تولید شمش فولادی به بیش از ۲۸ میلیون تن رسیده است.

 

 ایرنا

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: میزان مصرف مصرف ظاهری هزار تن ۱۱ ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۰۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده

افرادی که روزانه کافئین بالایی دریافت می‌کنند، به مرور زمان بیشتر به اثرات آن عادت می‌کنند، به عبارتی مصرف کافئین به‌جای فایده، بیشتر به بدنشان ضرر می‌رساند.

به گزارش خبرآنلاین، درک اینکه به کافئین معتاد هستید، احساس خوبی نیست، اما مانند هر اعتیاد دیگری لازم است این اعتیاد کم‌خطر نیز درمان شود. نکته مهم در طول دوره ترک این است که همواره اثرات منفی کافئین را به خود متذکر شوید.

۱) با کاهش مصرف شروع کنید

برای این کار لازم است تعداد فنجان‌های قهوه‌ای که در طول روز می‌نوشید را مشخص کنید و سعی کنید هر روز یک فنجان از آن کم کنید. اوایل شاید سخت به نظر برسد، اما بدانید با استمرار در این عمل ساده می‌توانید از آسیب‌های ناشی از اعتیاد به کافئین پیشگیری کنید.

۲) یک جایزه برای خودتان در نظر بگیرید

ترک کافئین را به عنوان یک هدف مهم در نظر بگیرید و پاداشی برای آن مقرر کنید و در طی این دوره به این فکر کنید که با موفقیت در ترک این اعتیاد، یک جایزه در انتظار شماست. این کار به شما کمک می‌کند تا با حفظ روحیه و کسب انگیزه، به قول خود پایبند باشید.

دیگر خبرها

  • میزان جوایز ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • میزان جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!
  • تمدید مهلت ثبت نام کارآموزی آزمون سردفتری
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه