Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@13:11:49 GMT

روزهای تلخ بیماران قندی

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۱۳۴۷

روزهای تلخ بیماران قندی

در این روزها که حواس همه به کرونا پرت شده و بخش بزرگی از توانمندی بهداشت و درمان کشور معطوف به مقابله با شیوع این ویروس شده است و تلاش کادر درمانی نسبت به سابق مضاعف شده، اما هستند بیمارانی که با مشکلاتی از جمله نبود یا کمبود دارو مواجه شده‌اند و گلایه‌مندی‌هایی دارند.

هاشم رسائی فر/

در این روزها که حواس همه به کرونا پرت شده و بخش بزرگی از توانمندی بهداشت و درمان کشور معطوف به مقابله با شیوع این ویروس شده است و تلاش کادر درمانی نسبت به سابق مضاعف شده، اما هستند بیمارانی که با مشکلاتی از جمله نبود یا کمبود دارو مواجه شده‌اند و گلایه‌مندی‌هایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماران دیابتی از همین دست بیمارانی هستند که این روزها برای تهیه و خرید انسولین دچار مشکلات زیادی شده‌اند. نبود یا کمبود این دارو موجب سردرگمی خیلی از بیماران دیابتی شده تا حدی که خیلی از داروخانه‌ها بعد از مراجعه این بیماران اعلام می‌کنند انسولین با نرخ دولتی ندارند. البته گویا این موضوع برای داروخانه‌های شبانه‌روزی کمتر صدق می‌کند و این داروخانه‌ها تا حدودی همچنان انسولین را به تعداد سهمیه ماهیانه در اختیار بیماران دیابتی قرار می‌دهند!

سرگردانی بیماران دیابتی برای تهیه انسولین

شهروندی در خصوص نبود انسولین سهمیه‌ای می‌گوید: این مشکل یکی دو هفته است برای بیماران دیابتی به وجود آمده است من شاید به خیلی از داروخانه‌های سطح شهر مشهد مراجعه کردم، اما انسولین را نتوانستم تهیه کنم. همسرم حدود ۷۰ سال سن دارد با مشکل بیماری دیابت دست و پنجه نرم می‌کند، باور کنید خیلی برای تهیه این دارو باید بگردم تا بلکه بتوانم نیاز یک ماهش را برآورده کنم. روا نیست خانواده‌هایی که بیمار دیابتی دارند و خودشان دچار مشکلات زیادی هستند برای تهیه چند انسولین در ماه این گونه سرگردان بمانند.

وی ادامه می‌دهد: تفاوت قیمت انسولین سهمیه‌ای با آنچه که به صورت آزاد فروخته می‌شود ۱۰ برابر است با شرایط فعلی اقتصادی و مشکلاتی که هست، واقعاً خیلی از بیماران دیابتی نمی‌توانند از عهده مخارج تهیه انسولین از بازار آزاد برآیند.

دو نرخی شدن مثل تهیه انسولین

یکی دیگر از شهروندان نیز با ابراز گلایه از کمبود انسولین برای بیماران دیابتی مدعی می‌شود: با اینکه در حال حاضر تهیه آمپول انسولین سهمیه‌ای برای مردم مشکل شده است، اما تا دلتان بخواهد این آمپول به صورت آزاد در همین داروخانه‌هایی که می‌گویند آمپول سهمیه‌ای نداریم، پیدا می‌شود. سؤال این است چه اتفاقی افتاده که این دارو را به نرخ آزاد می‌توان تهیه کرد، اما انسولین سهمیه‌ای این گونه نایاب شده است؟

وی ادامه می‌دهد: من حدود ۱۰ سال است دیابتی هستم به جز چند سال اول که تقریباً برای تهیه انسولین مشکلی نداشتم در سایر مواقع هرازگاهی داستان نبود و کمبود تکرار می‌شود و مشکلات عدیده‌ای برای ما به وجود می‌آورد. این در حالی است که اگر بخواهم همین انسولین را به صورت آزاد بخرم مشکلی نیست و خیلی راحت تهیه می‌شود.

تهیه انسولین در وضعیت شیوع کرونا

مرد میانسالی که از کمبود آمپول انسولین گلایه‌مند بود نیز در این باره گفت: در شرایط فعلی که مردم با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند باید بیماران دیابتی که از جمله بیماران در خطر هستند در به در دنبال انسولین باشند، نکته جالب‌تر اینکه داروخانه‌های معدوی انسولین سهمیه‌ای دارند و این موجب می‌شود تا مراجعه بیماران دیابتی به این داروخانه‌ها که اکثراً شبانه‌روزی هستند بیشتر شود و خطر شیوع بیماری کرونا و انتقال آن به بیماران دیابتی افزایش یابد.

وی به نکته دیگری نیز در این خصوص اشاره می‌کند و می‌گوید: داروخانه‌ها برای فروش انسولین سهمیه‌ای باید شماره سریال تک تک آمپول‌هایی که به بیماران می‌فروشند  را در سامانه‌ای که به همین منظور در نظر گرفته شده ثبت کنند که این کار زمانبر است و داروخانه‌ها برای اینکه وقتشان گرفته نشود و فروش آمپول انسولین سهمیه نیز سود چندانی برایشان ندارد کمتر رغبت به تهیه و فروش آن می‌کنند که این نیز یکی از دلایل جواب منفی دادن به بیماران دیابتی برای فروش آمپول سهمیه‌ای است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دیابت انسولین بیماران دیابتی تهیه انسولین داروخانه ها برای تهیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۱۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پا قلب دوم انسان است، از این رو مراقبت از آن برای حفظ سلامتی بسیار ضروری است. نوعی کفی طبی ارتوپدی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات تولید شده که علاوه بر کاهش فشار غیرطبیعی به پا، از ایجاد بوی نامطبوع نیز جلوگیری می‌کند.

امروزه به دلیل مشغله‌های کاری و بالا رفتن میانگین سنی جامعه، مشکلات ارتوپدی نیز در حال افزایش است. عدم تشکیل شدن قوس کف پا و یا به عبارتی صافی کف پا باعث فشار غیرطبیعی وزن بدن به کف پا شده که عوارض ناشی از این فشار باعث درد زانو، لگن و کمر می‌شود.

کفی‌های طبی مخصوص صافی کف پا با داشتن برجستگی‌های متناسب با قوس کف پا و ساختار کف پا باعث حفظ سلامتی می‌‌شود. کارگاه تولیدی ایمانی اقدام به تولید کفی طبی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌کند که با برند پایپا طب در بازار قابل تهیه هستند.

این کفی‌ها که هم برای کفش‌های ورزشی و هم رسمی قابل استفاده هستند، از برجستگی‌ متناسب با قوس پا برخورداربوده و به حفظ ساختار قوس کف پا کمک شایانی می‌کنند. استفاده از این کفی‌های نانویی می‌تواند به اصلاح کف پای صاف نیز کمک کند و در عین حال کاربر از مزیت آنتی‌باکتریال بودن آن نیز بهره‌مند می‌شود.

این شرکت برای افرادی که با مشکل دیابت روبرو هستند  کفی طبی دیابتی تولید کرده است. افراد دیابتی‌ به طور معمول از گردش خون ضعیف و از دست دادن احساس در اندام‌های خود رنج می‌برند و این مشکل بیشتر در پای آن‌ها دیده می‌شود.

با پیشرفت دیابت، آن‌ها ممکن است به نوروپاتی مبتلا شوند که مشکلات حسی را به دنبال دارد و اغلب باعث می‌شود فشار و اصطکاک بیش از حد و سایر آسیب‌ها را به خوبی حس نکنند.

به همین دلیل، بیماران دیابتی در معرض زخم، عفونت و در موارد شدید قطع عضو هستند.

مناسب بودن کفش برای جلوگیری از اصطکاک، زخم‌های فشاری و فشار اضافی روی پا در این افراد بسیار مهم است. همچنین کفی‌ها به عنوان قسمت داخلی کفش، مستقیماً با کف پا در تماس هستند.

تعرق پا علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع و آزاردهنده باعث رشد باکتری و قارچ بین انگشتان و بیماری‌های عفونی می‌شود. کفی طبی دیابتی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌تواند در کاهش این مشکل موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • عجیب‌ترین مجسمه؛ بزبز قندی محجبه در شهر کتاب؟! | تصویر
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟