Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کارگروه ارزیابی رسانه‌ای مدیریت کرونا گفت: از امروز پارک‌ها و تفرجگاه‌ها با رعایت پروتکل‌ها می‌توانند فعال شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، حسین ذوالفقاری رئیس کارگروه ارزیابی رسانه ای مدیریت کرونا در جلسه کارگروه ارزیابی رسانه ای مدیریت کرونا ظهر امروز در نشست کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: براساس مصوبه ستاد ملی محدودیت مسئله تردد برداشته شد و پارک‌ها و بوستان‌ها با رعایت همان پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند فعال شوند تا مردم بتوانند از این فضاها استفاده کنند و از امروز می‌توانیم این کار را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت:  با همکاری شهرداری سراسر کشور طرح ترافیک اجرایی نشد و با تلاشی که در حوزه کادر بهداشت و درمان، نیروهای مسلح و بسیج و در حوزه غربالگری کار کردن انجام شد شاهد هستیم تقریبا در اوایل اجرای این طرح با پیک غربالگری مواجه بودیم و تقریبا روزی 3 هزار نفر غربالگری می شد. که این امر در کاهش شیوع بیماری نقش موثر داشته است.

معاون وزیر کشور با ارائه گزارشی از اقدامات ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: با همکاری همه مردم و تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها، بوستان‌ها و پارکها ممنوعیت تردد بین شهری، دورکاری کارمندان دولت طرح فاصله گذاری اجتماعی در فازهای مختلف انجام شد.

وی بیان داشت: در روزها و هفته‌های اخیر و در طرح مقابله با کرونا تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها، اجتماعات رسمی و غیررسمی، کنترل ترددهای شهری و بین شهری، کاهش ورود کارمندان ادارات، بسته شدن بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها،  نماز جمعه و حرم‌های مطهر با همکاری بزرگان دینی اجرا شد.

وی اضافه کرد: با همکاری شهرداری‌های سراسر کشور،کادر بهداشتی و درمانی، ‌نیروهای مسلح و بسیج و همه کسانی که در حوزه غربالگری کار کردند توانستیم پیک شیوع روزانه سه هزار نفر را به یک‌هزار نفر کاهش دهیم.

ذوالفقاری: در حال حاضر باید دو موضوع را همزمان به پیش ببریم اولین موضوع کنترل مستمر بیماری و کاهش مستمر بیماری است و دیگری شروع کسب و کار و امور معیشتی مردم است. که از دو هفته پیش این موضوع شروع شده و پیشنهاداتی که از کمیته اجتماعی امنیتی تهیه شده و در ستاد ملی مورد توجه، بررسی و تصویب قرار گرفته است.

وی گفت: در کنار کنترل و کاهش مستمر بیماری، کسب و کار و معیشت مردم هم بسیار مهم است که از دو هفته قبل این کار شروع شده است ولی اگر به پروتکلهای بهداشتی بی‌توجهی شود، ممکن است با شیوع دوباره بیماری مواجه شویم.با کمک وزارت بهداشت سعی بر این است این دو هدف سلامت و معیشت مردم به گونه‌ای تدبیر شود که کشور با سربلندی بتواند کرونا را پشت سر بگذارد.

رئیس کمیته امنیتی اجتماعی انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: با توجه به اینکه کسب و کار فعال شده اند باید این فعالیت با رعایت تمام اصول بهداشتی انجام شود و قطعا نیازهایی در ارتباط با تهیه امکانات بهداشتی ایجاد می شود و باید سهیمهای برای آنها اختصاص داده شود. به ویژه اختصاص امکانات بهداشتی ببرای حمل و نقل عمومی درون شهری است و اولویت ما تامین امکانات بهداشتی در این خصوص است. 

وی درباره بازگشایی برخی مشاغل پرریسک گفت: براساس اعلام اصناف یکی از مشاغلی که باید بازگشایی شود آرایشگاه‌ها هستند و وزارت بهداشت نیز امادگی دارد پروتکل هایی برای آن در نظر بگیرد تا این صنف نیز با رعایت اصول بهداشتی بازگشایی شود و چنانچه در ستاد ملی کرونا  به تصویب برسد آرایشگاه‌ها نیز می‌توانند فعالیت داشته باشند.

وی اضافه کرد: همچنین شهردار تهران درخواست کرد در حوزه حمل و نقل عمومی درون شهری و در مدخل ورودی مترو یا ایستگاه‌های اتوبوس به افراد بدون ماسک، ماسک تحویل داده شود تا مردم حتما پروتکل‌ها را رعایت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ذوالفقاری مدیریت نیروهای مسلح وزارت بهداشت مقابله با کرونا توانند فعال پروتکل ها ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۲۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: در راستای صیانت از آب‌های زیرزمینی، پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع این استان شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، افشین یگانه امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در جلسه مدیریت بحران استان کرمانشاه که به ریاست استاندار کرمانشاه و با حضور رئیس سازمان و دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: ۱۳۵ حلقه چاه غیرمجاز در این استان طی سال جاری مسدود شد.

وی افزود: این اقدام منجر به صرفه‌جویی و تقویت حوزه‌های آبی به میزان ۷.۰۵ میلیون مترمکعب شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به انسداد چاه‌های غیرمجاز در این استان، خاطرنشان کرد: کرد: پیرو مصوبات جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با استفاده از ظرفیت‌های کارگروه سازگاری با کم آبی استان تمرکز مباحث به موضوع تأمین آب و آبرسانی کلانشهر کرمانشاه بود.

یگانه ادامه داد: اولین اقدام عملی در راستای مصوبات جلسات این ستاد نجات تالاب هشیلان و سراب یاوری بود که این اقدام منجر به شناسایی و مکان‌یابی ۶۳ حلقه چاه آب غیر مجاز در حریم آبخوان تأمین آب کلانشهر کرمانشاه شد.

وی با اشاره به لایروبی رودخانه‌های این استان در راستای مقابله با سیل در زمستان ۱۴۰۲، گفت: با برگزاری جلسات تخصصی و پیگیری دستورالعمل‌های اقدامات احتیاطی فصول پاییز و زمستان اقداماتی برای کاهش خطر سیل احتمالی به انجام رسید.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه اضافه کرد: در این راستا برای نخستین بار قرارگاه مقابل با سیل با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله راهداری، آب منطقه‌ای، شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها تشکیل شد.

یگانه ادامه داد: پیش از آغاز فصل بارش سال جاری بیش از ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان کرمانشاه شامل رودخانه‌های رازآور، مرگ، گاماسیاب، قره‌سو و تنگ کنشت لایروبی شد.

وی اضافه کرد: موضوع لای روبی رودخانه‌های این استان بعد از گذشت حدود ۱۳ سال در سال گذشته انجام شد.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به طرح جایگزینی پساب فاضلاب در مصارف صنعتی، گفت: در این طرح تلاش شده است که استفاده از آب زیر زمینی به حداقل برسد.

یگانه ادامه داد: در راستای اجرایی شدن موضوع جایگزینی آب واحدهای صنعتی با منابع آب نامتعارف، برای پساب شهرهای کرمانشاه، اسلام آباد غرب و هرسین اقدامات مؤثری انجام گرفته و پساب این شهرها جایگزین آب واحدهای صنعتی این استان شد.

وی از افزایش ضریب نفوذ بیمه منازل روستایی و شهری خبر داد و گفت: ضریب نفوذ بیمه از ۲۰.۹۷ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۲۳.۷۶ درصد در سال گذشته رسید که تا پیش از سال ۱۴۰۱ این ضریب حدود ۱۰ درصد بوده است.

به گزارش ایمنا، در این جلسه گزارش عملکرد یک ساله اداره کل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه شامل اقداماتی از جمله شناسایی و ساماندهی تشکل‌های کنشگر و بخش‌های خصوصی در مدیریت بحران، برگزاری مدون جلسات کمیته حفظ و صیانت از جنگل‌ها و منابع طبیعی ارائه شد و برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز به گزارش عملکرد در حوزه مربوطه پرداختند.

کد خبر 748465

دیگر خبرها

  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • پارک های جنگلی، اکوسیستمی ارزشمند اما بحرانی
  • تفرجگاه "دربند" صحنه از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار شد
  • ۵۴۳ میلیون دلار، ارزش خدمات باغ ملی گیاه شناسی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • تاریخ فعال‌سازی بند فسخ قرارداد برونو گیمارش مشخص شد
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم