Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@09:25:40 GMT

صدور ۱۳۲ بخشنامه برای بخش معدن در یکسال

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۳۲۰۳

صدور ۱۳۲ بخشنامه برای بخش معدن در یکسال

«محمد رضا بهرامن» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا تصریح کرد: خانه معدن در آبان ماه ۹۸ موضوع برگزاری نشست با مدیران بهره برداری و اکتشاف معاونت معدنی وزارت صنعت را مطرح کرده تا کلیه بخشنامه ها از سال ۱۳۹۲ (شروع به کار دولت یازدهم) مورد بازنگری قرار گیرد.

وی افزود: بازنگری بخشنامه ها، امکان تغییر، روان سازی و جلوگیری از تصمیم های موازی را فراهم می سازد، اما این مهم اجرایی نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس خانه معدن ایران خاطرنشان ساخت: صدور ۱۳۲ بخشنامه در طول سال ۹۸ حاصلی جز تخریب فعالیت در بخش معدن و صنایع معدنی را به همراه نداشت، باید در این زمینه به عنوان یک ضرورت بازنگری شود.

وی یادآور شد: صدور بخشنامه مبنی براینکه معادن جدید به مدت سه سال نباید تجهیزات از خارج وارد کنند، هیچگونه توجیهی ندارد و باید مورد بازنگری قرار گیرد، زیرا سرمایه گذار بخش خصوصی امروز نیازمند تشویق و پشتیبانی است.

به گفته بهرامن، براساس شرایط امسال که به نام جهش تولید هم نام گرفته، باید زمینه رفع موانع تولید را فراهم کرد و دولت بستر ساز احیای معادن و کارامدی آن باشد.

بهمن ماه ۹۸ جعفر سرقینی که از مهرماه ۹۲ در جایگاه معاونت امور معادن وصنایع معدنی وزارت صنعت فعالیت داشت، جای خود را به داریوش اسماعیلی داد که از کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در این جایگاه قرار گرفت.  

براساس تازه ترین آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت سال گذشته ۲۵ درصد صادرات غیر نفتی به بخش معدن و صنایع معدنی داشت.

گمرک جمهوری اسلامی ایران، ارزش صادرات غیرنفتی سال ۹۸ را به میزان ۴۱.۳ میلیارد دلار اعلام کرد که سهم ۲۵ درصدی مزبور بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۳۲۵ میلیون دلار می شود.

به گزارش ایرنا، ایران با برخورداری از ۶۸ نوع ماده معدنی در جهان از نظرتنوع مواد جایگاه دهم را دارد و با  شناسایی حدود ۶۰ میلیارد تن ذخیره معدنی که نزدیک به ۴۰ میلیارد تن آن قطعی و بقیه احتمالی است، رتبه پانزدهم را دارد.

برچسب‌ها معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت معدن و تجارت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنایع معدنی وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۳۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار نیشابور گفت: ۶۹ پروانه فعالیت و بهره برداری معدن در این شهرستان صادر شده است که از این تعداد فقط ۲۵ معدن، معادل ۴۰ درصد فعال و بقیه راکد هستند.
مسعود اکبری باقرآباد گفت: مشکل اصلی رکود در فعالیت معادن نیشابور مربوط به سرمایه در گردش است.

او افزود: لازم است تامین نقدینگی و سرمایه در گردش معادن راکد شهرستان با تسهیلات بانکی تامین شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار نیشابورگفت: معادن فعال این شهرستان شامل مس، شن، سنگ مرمر، سنگ لاشه و معادن کوچک فیروزه است.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد