Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@17:07:04 GMT

آموزش رایگان صنایع دستی در ۶ شهر خوزستان برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۸۶۵۰

آموزش رایگان صنایع دستی در ۶ شهر خوزستان برگزار می‌شود

ایسنا/خوزستان معاون صنایع دستی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان از برگزاری دوره‌های آموزشی رایگان صنایع دستی ویژه شاغلان این صنعت در شش شهر استان خبر داد.

شکرالله قاسمی با اعلام این خبر افزود: اداره‌کل میراث فرهنگی خوزستان با همکاری شرکت فرزانگان‌نوین زاگرس، به برگزاری دوره‌های آموزش صنایع دستی ویژه شاغلان این صنعت در شهرهای اهواز، بهبهان، دزفول، شادگان، دهدز و شوشتر اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سرفصل‌های آموزشی این دوره‌ها توضیح داد: مدیریت تجارت حرفه‌ای کسب‌وکار، مدیریت تولید بازرگانی، آشنایی با اصول و مبنای طراحی محصول، کارآفرینی و ایجاد کسب‌وکار و بازطراحی محصولات نساجی موضوعاتی است که در این کلاس‌ها به شاغلان صنایع دستی آموزش داده خواهد شد.

معاون صنایع دستی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان گفت: ۹۱۰ میلیون ریال از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان برای این دوره‌های آموزشی رایگان تامین شده است.

وی بیان کرد: متقاضیان به منظور اطلاع از شرایط و ثبت‌نام می‌توانند تا تاریخ ۲۰ اردیبهشت‌ماه جاری با شماره‌های ۰۶۱۳۴۴۳۱۰۸۵ و ۰۹۱۶۸۴۰۹۸۴۹ تماس بگیرند.

به گزارش ایسنا، براساس اعلام اداره‌کل میراث فرهنگی خوزستان، قاسمی بهره‌گیری از استادان برتر استانی و کشوری را از جمله مزیت‌های این دوره‌ها عنوان کرد و افزود: پس از اتمام زمان ثبت‌نام، در انتظار اعلام شرایط عادی از سوی ستاد ملی و استانی مقابله با بیماری کرونا خواهیم بود تا با عادی شدن شرایط، کلاس‌ها را آغاز کنیم.

وی خاطرنشان‌کرد: ثبت‌نام و شرکت در این دوره‌ها برای شاغلان صنایع دستی استان‌های همجوار نیز بلامانع است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری صنایع دستی میراث فرهنگی دوره ها صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۸۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد

محمد ثابت اقلیدی در مراسمی که با حضور دکتر مریم جلالی معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی و به منظور واگذاری تعدادی از اتاق‌های ارگ کریم خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع دستی و هنر‌های سنتی این استان برگزار شد گفت: در راستای حمایت، توسعه، ترویج و آموزش صنایع دستی این اقدام صورت گرفته است. مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس افزود: در حال حاضر ۵ اتاق از ارگ کریم خانی به اساتید درای نشان درجه یک صنایع دستی اختصاص یافته است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس تاکید کرد: چنانچه صنایع دستی حمایت شوند زمینه برای توسعه اقتصاد و اشتغال فراهم خواهد شد.

ثابت اقلیدی از مهمترین اهداف چنین اقدامی را گردهمایی هنرمندان در یک مکان و معرفی آن‌ها تولیدات فاخرشان به بازدیدکنندگان و گردشگران عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه ارگ کریم خانی یکی از جاذبه‌های اصلی و پربازدید کننده‌ترین گردشگری شیراز است حضور هنرمندان صنایع دستی در این مکان تاثیر به سزایی در معرفی و عرضه محصولات صنایع دستی فاخر استان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود