Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به شیب نزولی بیماری کرونا در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه گفت: دستورالعمل‌های پیشگیرانه بهداشتی در ماه رمضان نیز ادامه یابد. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۶ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

رضا چمن در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در شاهرود، با بیان اینکه در مورد سرنوشت این ویروس گمانه‌زنی‌های مختلفی وجود دارد اظهار داشت: امیدواریم با همکاری مردم تا پایان اردیبهشت بر کرونا پیروز شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توصیه اکید به مردم در آستانه ماه مبارک رمضان، رعایت موازین و دستورالعمل‌های پیشگیرانه به‌ویژه رعایت بهداشت فردی و عمومی و خود مراقبتی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در تحلیل روند ابتلا و سیکل بیماری در شرق استان، تأکید کرد: منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از طرفی با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی خود و با وجود مراودات اجتماعی و واقع‌شدن در مسیر ترانزیتی و پر تردد مشهد مقدس و از طرف دیگر نزدیکی به کانون‌های اولیه همه‌گیری همچون قم، تهران، مازندران و گلستان با میزان بروز بسیار بالای همه‌گیری ویروس کووید 19 در کشور روبرو بوده است.

چمن گفت: این دانشگاه با تمهیدات جامع و گسترده، تلاش طاقت‌فرسای همکاران و مشارکت بی‌دریغ آحاد مردم و مسئولان منطقه توانست جلوی شتاب فزاینده آن را بگیرد و اجازه ندهد که آن روند صعودی نگران‌کننده ادامه پیدا کند که در پی این موضوع اینک شاهد شیب نزولی ابتلا در شرق استان هستیم.

وی عملکرد سایر کارگروه‌ها در ستاد مقابله با کرونا در شهرستان‌های شاهرود و میامی را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: انسجام سیاسی و وحدت رویه در شرق استان بسیار عالی بوده به‌طوری‌که همکاری و تعامل شورای تأمین استان و شهرستان‌ها در اجرای راهبردهای تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در مدیریت بحران کرونا بسیار مؤثر واقع‌شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ضمن تشکر از زحمات همکاران خود در شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های شاهرود و میامی، خاطرنشان کرد: حدود 2000 نفر از همکاران ما در سطوح مختلف ستادی و محیطی و در واحدهای مختلف بهداشتی و درمانی در امر پیشگیری و مقابله با بیماری مشغول فعالیت هستند.

اقدام مناسب بانکی در روزهای کرونایی/ واریز وجه نقد ازطریق دستگاه‌«خودپرداز-خوددریافت»بیشتر مردم آمریکا از اقدامات ترامپ برای مقابله با کرونا ناراضی هستند‌روزی برای جهادگران کردستانی؛ قدردانی از اقدامات جهادی دانشجویان بسیجی در مقابله با کرونا+تصاویر

چمن با اشاره به عملکرد تحسین‌برانگیز گروه‌های مردمی و خدمات داوطلبانه نیز گفت: یکی از جنبه‌های بارز مقابله با بحران کرونا مشارکت بسیجیان، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت بوده است که به‌ویژه در زمینه تأمین اقلام حفاظت فردی مانند ماسک، گان، محلول ضدعفونی‌کننده و غیره کمک‌های ارزنده‌ای به بیماران و واحدهای ارائه خدمت در شرق استان داشته‌اند.

وی افزود: در زمینه تغسیل و تدفین بیماران کرونایی نیز از سوی حوزه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بر روند فعالیت گروه‌های داوطلبانه و طلاب و روحانیونی که به امر تغسیل و تدفین بیماران کرونایی مشغول هستند، نظارت و راهنمایی لازم انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در زمینه کمبودهای مقابله با بیماری کرونا در شرق استان نیز بیان کرد: روزهای اولیه بیماری نگرانی‌هایی وجود داشت که شاید آمار مبتلایان بالاتر از ظرفیت نیروی انسانی و پذیرش تخت بیمارستانی و مخصوصاً آی سی یو باشد اما خوشبختانه ظرفیتی که ما تدارک دیده بودیم یعنی 300 تخت بیمارستانی و 60 تخت آی سی یو کاملاً پاسخگو بوده و در بالاترین حجم مراجعات به بیمارستان و بستری تا دوسوم این ظرفیت تکمیل‌شده است.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه پیش‌بینی شما از زمان پیروزی نهایی بر این ویروس در شهرستان‌های شاهرود و میامی چیست، گفت: از ابتدا پیش‌بینی این بود که در بهترین حالت ممکن تا پایان اردیبهشت به مرحله مهار می‌رسیم و در بدترین سناریو این دوره همه‌گیری تا شهریورماه ممکن است ادامه داشته باشد.

چمن گفت: اما اکنون در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با عنایت خداوند متعال و همکاری مردم به دنبال رفع بعضی محدودیت‌های اجتماعی، خوش‌بین و امیدوار هستیم که پیش‌بینی نخست ما یعنی مهار ویروس در پایان اردیبهشت اتفاق بیافتد. اما در رابطه با سرنوشت این ویروس در ماه‌ها و سال‌های آینده فرضیه‌های مختلفی وجود دارد که شرح مبسوطی را می‌طلبد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ضمن قدردانی از رسانه‌های مختلف که در این روزهای کرونایی به تبیین نکات بهداشتی و انعکاس اخبار می‌پردازند، تأکید کرد: امیدواریم با همکاری مسئولانه و هوشمندانه رسانه‌ها و استفاده از تجربیات صاحب‌نظران بتوانیم بهترین عملکرد را در مقابله با این بیماری داشته باشیم.

انتهای پیام/363/ ت

R41366/P/S6,64/CT2 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شرق استان شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: استقلال مالی دانشکده علوم پزشکی چابهار پس از ۶ ماه تلاش بی وقفه و توجه ویژه دولت سیزدهم محقق شد و این نوید دهنده حل مشکلات بهداشتی و درمانی و ارتقای شاخص های سلامت منطقه جنوب سیستان و بلوچستان است.

منصور نعیم آبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پس از استقلال مالی و افتتاح حساب ۲۷۰ میلیارد ریال برای نخستین بار پس از راه اندازی این دانشکده به حساب شبکه‌های بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار واریز شد.

وی گفت: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز تحت پوشش تخصیص و به حساب واریز می‌شود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمت‌رسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.

وی تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.

سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از ‌حمایت‌های سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد، در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد.

نعیم آبادی با اشاره به اینکه مشکلات بهداشتی و درمانی در جنوب سیستان و بلوچستان خیلی زیاد و محرومیت ها فراوان است مثلا در شاخص‌های بهداشتی، چابهار تنها منطقه‌ای است که پوشش سیستم شبکه آن ۵۰ درصد هست، افزود: شما در هیچ کجای کشور همچنین موردی را نخواهید دید، در همین استان سیستان و بلوچستان سراوان و زابل شاخص بهداشتی ۱۰۰ درصد است.

وی بیان کرد: سرانه‌ی تخت بیمارستانی در کل کشور به ازای هر یک‌هزار نفر ۱.۸ تخت در سیستان وبلوچستان ۹ دهم، جنوب بلوچستان  ۶ دهم و در چابهار (منطقه سواحل مَکُران)  ۴ دهم است این یعنی به این معنا است که در شهرستان های دشتیاری، زرآباد و قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد و حداقل در ۶ شهرستان حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار بیش از یک هزار و ۴۰۰ تخت تخت نیاز است تا به سرانه استاندارد کشوری در حوزه سلامت برسد.

به گزارش ایسنا، استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان ۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در شهرهای زاهدان، ایرانشهر، زابل و چابهار دارد.

دانشکده علوم پزشکی چابهار یکی از مراکز آموزش عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهر چابهار است که در هشت اسفند ۱۴۰۰ و جلسه ۲۵۸ شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی با تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در چابهار موافقت کرد و در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رسما شروع به کار کرد و مدیریت سلامت ۶ شهرستان(شامل چابهار، کنارک، نیک‌شهر، دشتیاری، قصرقند و زرآباد) با یکهزار روستا و با جمعیت ۷۰۰ هزار نفر از منطقه بلوچستان را بر عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان