Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل موسسه خیریه قمربنی هاشم (ع) بیرجند از توزیع ۱۵۰ بسته مواد غذایی بین خانواده های تحت پوشش این مرکز در قالب طرح «همسفره» در ماه مبارک رمضان خبر داد.

«رقیه احمدی» در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند اظهار داشت: موسسه خیریه قمربنی هاشم (ع) بیرجند امسال نیز همچون سال‌های گذشته با کمک خیرین بلندهمت، در تلاش است با تامین بسته‌های مواد غذایی برای نیازمندان تحت پوشش این مرکز که از محل بیماری کرونا، آسیب و لطمه‌هایی دیده‌اند، اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل موسسه خیریه قمربنی هاشم (ع) بیرجند با اشاره به اینکه این طرح با عنوان «همسفر» برای سومین سال متوالی از سوی این موسسه اجرا می‌شود، افزود: در این راستا ۱۵۰ بسته مواد غذایی با کمک خیرین برای خانواده‌های تحت پوشش این مرکز آماده و ارسال می‌شود.

 

وی گفت: این بسته‌های مواد غذایی شامل «۱۰ کیلوگرم برنج، ۲۰ بسته ماکارونی، دو کیلوگرم گوشت قرمز، یک کیلوگرم سویا، یک کیلوگرم عدس، یک کیلوگرم نخود، یک کیلوگرم لپه، یک بسته قند، یک بسته چای، یک بسته نبات و یک بطری روغن» است.

 

احمدی تصریح کرد: از ابتدای شیوع کروناویروس، ۲۰۰ بسته مواد غذایی در سه نوبت، به ارزش یک میلیون ریالی بین جامعه نیازمند و هدف توزیع شده است.

 

وی از مردم خیر و نیک‌اندیش بیرجند خواست با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور و متضرر شدن برخی از صنوف و مردم، در این کار خیر، موسسه خیریه قمربنی‌هاشم را یاری دهند.

 

 

 

 

پایان پیام/70

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان بیرجند بسته مواد غذایی یک کیلوگرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۲۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • فوت یک بیرجندی بر اثر سقوط در چاه فاضلاب
  • این مواد غذایی قند پنهان دارند
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..