Web Analytics Made Easy - Statcounter

الیاس تاج الدینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بهره برداران پرورش آبزیان و شیلات و محصولات گلخانه ای به ویژه گل رز هلندی بیشترین خسارت را از انتشار ویروس کرونا در کهگیلویه و بویراحمد دیده اند.

وی بیان کرد:اختلال در شبکه حمل و نقل باعث ماندن تولیدات کشاورزی بر روی دست بهره برداران و پایین آمدن قیمت برخی محصولات در استان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: بازار گل رزهلندی به دلیل صادراتی بودن ۹۵ درصد محصولات به استان های دیگر همچنان کساد است.

سالیانه ۲۰ میلیون گل رزشاخه بریده در استان تولید و روانه بازارهای استان های مختلف کشور به ویژه تهران می شود.

تاج الدینی در مورد گوشت مرغ گفت: تعطیل شدن رستوران ها و صنعت گردشگری باعث کسادی و افت قیمت این محصول کهگیلویه و بویراحمد در استان شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد:دولت تلاش کرده است با خریداری و ذخیره مرغ تا وزن ۲ کیلو و ۲۰۰ گرم به ساماندهی بازار این محصول کمک کند.

وی با بیان اینکه سالیانه ۱۸ هزار تن ماهی سردآبی در کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود اظهار داشت: بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی بهره برداران حوزه شیلات استان بر اثر ویروس کرونا بر روی دست سرمایه گذاران باقی ماند.

تاج الدینی گفت : حوزه باغداری و زراعت استان نیز در روزهای نخست برای تامین کارگر جهت غرس درخت در اسفند ماه و رساندن کود به دست بهره برداران دچار اخلال شد اما با پیگیری های انجام شده مشکلات این حوزه رفع شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: هم اکنون کار مرحله داشت محصولات زراعی در برخی مناطق استان و برداشت محصولات در مناطق دیگر در حال انجام است.

تاج الدینی عنوان کرد: خسارت های بهره برداران به صورت میدانی برآورد و به تهران ارسال شده است.

براساس آمار رسمی هم اکنون ۵۰ هزار خانوار و بهره بردار این استان در ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی به فعالیت مشغولند که حاصل دسترنج این بهره برداران سالیانه ۹۱۰ هزار تن محصول است.

 سالیانه ۴۵۰ هزار تن محصولات زراعی، ۱۸ هزار تن ماهیان سردآبی،۲۰ میلیون گل رز شاخه بریده و ۲۸۰ هزار تن محصول باغی در کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود که افزایش تولید ضمن تحقق اقتصاد مقاومتی می تواند به بهبود درآمد و معیشت کشاورزان منجر شود.

 تاکنون ۸۵ هزار و ۹۹۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۹۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۵۳۹۱ نفر رسید.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان های مختلف کشور حمل و نقل صنعت کهگیلویه و بویراحمد گردشگری بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بهره برداران تاج الدینی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۳۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد

به گزارش خبرگزاری مهر، سمیه سلیمی با بیان اینکه خسارت ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریالی به زیر بخش‌های کشاورزی استان فارس ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری است، بیان کرد: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح ۵۳ هزار و ۱۶۶ هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ ۲۸ هزار میلیارد ریال است.

به گفته وی مزارع کلزا، گندم، جو، سبزی و صیفی‌جات از جمله محصولات خسارت‌دیده در این حادثه هستند.

این مقام مسئول برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را ۱۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سطحی معادل ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات گل‌محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی تصریح کرد: در زیربخش دامی، خسارت وارد شده به ۱۸۰ رأس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، ۱۶ تن علوفه و خوراک دام و ۳۰ باب جایگاه دام، در مجموع ۲۱۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس بیان کرد: ۱۸۰ کیلومتر جاده بین مزارع، ۶۰ کیلومتر کانال آبرسانی، ۲۱ رشته قنات، ۲ طرح تغذیه مصنوعی و ۳۱ هزار مترمربع تأسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح ۱۵۳ کیلومتر را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

کد خبر 6099348

دیگر خبرها

  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • هشدار نارنجی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد
  • افزایش دبی آب در شبکه آبیاری دشت قزوین
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی دامپروری و باغبانی در مهریز
  • ورود سامانه جدید بارشی به کهگیلویه و بویراحمد/ هواشناسی هشدار زرد صادر کرد
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد