Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، نشست دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی با رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت برای پیگیری مطالبات دانشجویان در حوزه رفاهی و خوابگاهی برگزار شد.

رحمان خدابنده‌لو مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به سؤال یکی از فعالان دانشجویی در خصوص سنوات تحصیلی دانشجویان، گفت: در این خصوص با معاونت آموزشی مذاکراتی انجام شده تا سنوات مجاز تحصیلی هر مقطع را به ما اعلام کنند، برای سال تحصیلی جدید در خصوص خوابگاه‌های دانشجویی بر این اساس رفتار خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص چگونگی اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در فضای خوابگاهی دانشگاه‌های علوم پزشکی در دوران شیوع کرونا، اطهار داشت: در زمان بازگشایی دانشگاه‌ها و همین حالا که برخی از دانشجویان در خوابگاه‌ها هستند، دانشگاه‌ها باید بر اساس دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا رفتار کرده و دستورالعمل‌های بهداشتی مد نظر ستاد را در فضای خوابگاهی به دقت و روزانه اجرایی کنند. در شرایط فعلی باید ببینیم روند بیماری به چه سمتی پیش می‌رود زیرا این موضوع در اختیار ما نیست.

در ادامه دکتر بهزاد تدین معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در خصوص سؤال یکی از فعالان شورای صنفی در خصوص استفاده دو منظوره از خوابگاه دانشجویی به شکل دولتی و مشارکتی، گفت: تنها یک مورد در این خصوص وجود داشته که طی مکاتبه صورت گرفته بنا شد این مورد اصلاح شود. زیرا خوابگاهی که دولتی است نمی‌تواند چنین ادعایی داشته باشد، چنین چیزی از نظر ما خلاف است و وجود ندارد.

معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در خصوص وام شهریه به دانشجویان شهریه‌پرداز، اظهار داشت: ما در این خصوص چهار میلیارد تومان در سال ۹۸ اعتبار در صندوق داشتیم در حالی که ۵۰ هزار دانشجوی شهریه‌پرداز در دانشگاه‌های علوم پزشکی حضور دارند.

وی گفت: در این خصوص سیاست دولت و کشور این است که دانشجویان شهریه پرداز محل درآمدی برای دانشگاه باشند. بر این اساس اگر دانشجویان ابهامی دارند باید بدانند دانشجوی شهریه پرداز باید برای گذراندن تحصیل خود شهریه بپردازد و دست صندوق برای این دسته از دانشجویان برای وام به آن صورت باز نیست. البته در صندوق رفاه دانشجویان در تلاش هستیم بتوانیم برای این دسته از دانشجویان نیز شرایطی برای گرفتن وام از بانک فراهم کنیم.

در این نشست دبیران شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی، سبزوار و ایران و دبیر شورای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی (Ph.D) به بیان موضوعاتی از جمله حذف ماده ۲۵ آیین نامه اسکان یا اصلاح آن در جهت اختصاص خوابگاه به دانشجویان تحصیلات تکمیلی، افزایش کمک هزینه مربوط به وام ودیعه مسکن مخصوص دستیاران و دانشجویان دکتری متاهل، راه اندازی سامانه خرید کالا (فروش کالا به صورت وام به دانشجویان) افزایش وام‌های دانشجویی، چگونگی تخصیص اعتبار بازسازی خوابگاه‌ها، بیمه و وام دستیاری پرداختند.

کد خبر 4907814

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشجویان ویروس کرونا دوره دکتری خوابگاه های دانشجویی ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه ها دانشگاه تهران دانشجویان علی خاکی صدیق دانشگاه تربیت مدرس مرکز سنجش آموزش پزشکی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت دانشگاه های ایران سازمان سنجش صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت شهریه پرداز خوابگاه ها دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۴۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

به گزارش خبرآنلاین؛ بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگارهای الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

ایسنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899825

دیگر خبرها

  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا