Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور غلامی روز پنج‌شنبه در مراسم افتتاح خط تولید بایواتانول به روش تخمیری در کمتر از ۲۴ ساعت که برای اولین بار در کشور در پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی انجام شد در جمع خبرنگاران افزود: پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی یکی ازپژوهشگاه‌های با سابقه تحقیقات شیمی و علوم وابسته به شیمی است که امروز این پژوهشگاه موفق به افتتاح مجموعه خط تولید بایواتانول شده که به تولید الکل در شرایط فعلی برای ساخت مواد ضدعفونی کننده کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ظرفیت مجموعه و دقت کاری که در این پژوهشگاه صورت می گیرد، در آینده می تواند نیاز به الکل خالص را که برای کار تحقیقاتی انجام می شود کم یا حتی به صفر برساند.

منصوری در خصوص نقش پژوهشگاه ها در فعالیت های ستاد مدیریت و مقابله با کرونا گفت: در شرایط فعلی وزارت علوم مباحثی پیش روی خود دارد که مقابله با ویروس کرونا یکی از آنها است که مراکز دانشگاهی و هم مراکز پژوهشی و به خصوص پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری در این زمینه فعال هستند، از همان ابتدا بر اساس نیازهایی که مراکز بهداشتی اعلام می کردند از ساخت ماسک، تولید ژل های ضدعفونی تا الکل و سایر ضدعفونی کننده ها و دستگاه های تنفس مصنوعی و ونتیلاتورها ورود کرده و کارها به تدریج توسط مجموعه های علمی و پژوهشی در حال انجام است.

فعالیت ۴۳ پارک علم و فناوری و پژوهشگاه ها برای مقابله با کرونا

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه در آموزش عالی کشور حرکت جدی برای مقابله با کرونا وجود دارد گفت: مجموعه آموزش عالی کشور اعم از پژوهشگاه‌ها، دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری تلاش می‌کنند نقش خود را در زمینه مقابله با ویروس کرونا به صورت حداکثری انجام دهند.

وی ادامه داد: بخشی توسط پژوهشگاه های ما و بخشی توسط ۴۲ پارک علم و فناوری وزارت علوم و پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام می شود، همچنین شرکت های جوان دانش بنیان و شرکت های فناور جوانی که در مراکز رشد هستند در سال ۹۹ که سال جهش تولید است به زمینه های مختلف کار در حوزه های علم و فناوری  ورود پیدا کرده اند که بخش قابل ملاحظه‌ای از فعالیت آنها با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور در این زمینه انجام می شود و بخشی نیز موضوعات غیر مرتبط با این بیماری در زمینه تولید نرم افزارها، تولید مواد معدنی جدید و تولید دستگاه های مختلف اختصاص دارد.

غلامی بیان کرد: علاوه بر تلاش مجموعه آموزش عالی کشور، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز حمایت قاطعی از پارک ها و شرکت های دانش بنیان دارد، ضمن اینکه نباید فراموش کرد که بخش قابل توجهی از مجموعه پژوهشی دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در حوزه علوم انسانی فعال هستند، همه این ها در حوزه اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و روانشناختی در حال کار هستند که گزارش فعالیت خود را به مسوولان مرتبط گزارش می دهند، لذا حرکت علمی جدی وجود دارد.

وی یادآور شد: در ایام شیوع بیماری کرونا به پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری ماموریت ویژه از سوی وزارت علوم دادیم که در حوزه بیماری کرونا هم کار تحقیقاتی و تشخیص پزشکی بیماری کرونا فعالیت کنند، این پژوهشگاه ذیل آن ماموریت ۹ کارگروه تحقیقاتی شکل داده است که از تولید کیت های شناسایی تا تشکیل آزمایشگاه تشخیص طبی و کار بر روی ساخت واکسن و دارو و تحقیقات در بخش عمومی در حال انجام و ارایه گزارش هستند.

برگزاری کلاس های عملی در صورت تضمین سلامت دانشجویان 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به ایرنا درخصوص برگزاری واحدهای عملی دانشگاه ها در شرایط شیوع ویروس کرونا افزود: صحبت در خصوص واحدهای عملی دانشگاه ها بسیار شده است، واحدهای عملی با حضور دانشجویان در آزمایشگاه یا کارگاه به ویژه برای دوره کارشناسی و کاردانی برگزار می شود، اما چون تعداد دانشجویان در این مقاطع بسیار است باید در انتظار فراهم شدن شرایط مناسب باشیم.

وی گفت: بنابراین هر زمان فرصت باشد که دانشجویان در کارگاه ها یا آزمایشگاه های دانشگاه ها حضور پیدا کنند این دوره ها را برگزار خواهند کرد، در خصوص دانشجویان رشته های هنر نیز، تعداد ساعت کارهای عملی آنها بیشتر از واحدهای غیر هنری است که آنها نیز قاعدتا ساعت بیشتری را نیاز دارند، امیدواریم شرایط طوری باشد که دانشجویان قبل از پایان تابستان هم ترم و واحد عملی خود را تمام کنند .

وی یادآور شد: به هر حال تا آنجا که زمان اجازه دهد تمام تلاشمان این است که ترم تحصیلی تکمیل شود و دانشجویان از نظر سنوات تحصیلی متضرر نشوند. در مورد گذراندن درس هایی که برای انتخاب واحد ترم بعد به عنوان پیش نیاز باید گذرانده شوند، فکرمی کنیم این اتفاق تا پایان تابستان می افتد در شرایطی که سلامت دانشجویان در محیط دانشگاه به واسطه جمعیت نیز تضمین شود.

بازگشایی دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها منوط به اجازه ستاد ملی مقابله با کرونا است

وی در خصوص بازگشایی دانشگاه ها گفت: بازگشایی دانشگاه ها نیز همانطور که از ابتدا اشاره شد منوط به اجازه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا است چون آنها مجموعه وزارت بهداشت هستند که به لحاظ اپیدمولوژی در مورد فعال شدن فضاهایی مثل خوابگاه های دانشجویی و کلاس ها نظر می دهند که امیدواریم شرایط بهداشتی و کنترل بیماری به صورتی باشد که حضور دانشجویان را در دانشگاه ها داشته باشیم.

خط تولید بایواتانول به روش تخمیر در کمتر از ۲۴ ساعت امروز پنج‌شنبه با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری،و دکتر امید خواه رییس پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی راه‌اندازی شد.

۲۳۵۲۳۱ کد خبر 1380291

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری منصور غلامی مقابله با کرونا پژوهشگاه شیمی علم و فناوری مهندسی شیمی پژوهشگاه ها دانشگاه ها وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۶۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور

 صبح امروز محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد و مورد استقبال استاندار کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.   وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در یاسوج با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم برای حمایت از نخبگان، گفت: این دولت برنامه های مطلوبی برای نخبگان تدوین کرده است به گونه ای که نگران آینده شغلی خود نبوده و در کشور بمانند.   محمدعلی زلفی‌گل افزود: در دولت مردمی سیزدهم در خصوص جذب نخبگان کارهای متعددی انجام شده است.   وی ادامه اداد: با همکاری بنیاد ملی نخبگان ذیل معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری آئین نامه جذب نخبگان را به عنوان اعضای هیات علمی بازنگری کرده ایم و از این به بعد نخبگانی را که بنیاد ملی نخبگان معرفی می کند نیاز به شرکت در فراخوان های جذب هیات علمی ندارند.   وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این افراد به طور مستقیم به دانشگاه ها معرفی می شوند و با توافق نامه منعقد شده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال گذشته هزار و ۳۸۰ نفر از افراد با رتبه های برتر کنکور بورسیه شدند.   زلفی‌گل عنوان کرد: افرادی که در المپیادها شرکت کرده اند و دارای مدال المپیاد هستند اگر در رشته های مرتبط درس بخوانند در آینده به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه ها استخدام می شوند.   وی تاکید کرد که بورسیه صنعت برای اولین بار در دولت سیزدهم طراحی شده است و از سال گذشته در دفترچه کنکور آمده است، با اتاق بازرگانی هم نشست هایی برگزار کردیم و تلاش می کنیم که از صنایع مختلف برای بورس کردن دانشجویان رتبه های برتر و جذب نخبگان استفاده کنیم تا نگران آینده شغلی شان نباشند و در کشور بمانند.   زلفی‌گل تاکید کرد: تلاش می کنیم دانشگاه فنی و حرفه ای یک ائتلاف و یا کنسرسیوم اشتغال با صنایع مختلف شکل داده و تکنسین برای آن ها تربیت بکند.   وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی هم با رایزنی که با صنایع مختلف داشته است چند هزار نفر را با تضمین اشتغال بر اساس نیاز صنایع مختلف آموزش می دهد.   محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.   حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه های این سفر است‌.   همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها ، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.   باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد