Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: از همان روزهای ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان اصفهان، جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با تمام ظرفیت و توان خود برای مقابله با این بحران به میدان آمد.

محمود مراثی در گفت و گو با ایسنا، به تشریح اقدامات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در دوران کرونا پرداخت و اظهار کرد: از همان روزهای ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان اصفهان، جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با تمام ظرفیت و توان خود برای مقابله با این بحران به میدان آمد و اقدامات قابل توجهی در بخش های فرهنگی، آموزشی و خدماتی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، یکی از ظرفیت های مهم این نهاد را در بخش معاونت فرهنگی و دو رسانه ایسنا و ایکنا برشمرد و افزود: این دو خبرگزاری در ایام شیوع ویروس کرونا تلاش کردند با تولید محتوای مورد نیاز مخاطبان، رسالت خطیر خود را به بهترین شکل انجام دهند.

وی با بیان اینکه ایسنا و ایکنای اصفهان طی دو ماه گذشته با تمام ظرفیت برای تهیه محتوای اثربخش در قالب خبر، گزارش، مصاحبه، یادداشت و گزارش تصویری تلاش کرده اند، گفت: در کنار اطلاع رسانی و آگاهی بخشی، آموزش و امید بخشی با انتشار اخبار و گزارش های مختلف، به عنوان دو رکن مهم در دستور کار این رسانه ها قرار گرفت.

مراثی با بیان اینکه در اسفند ماه سال گذشته ۴۳۳ محتوا در مورد کرونا در ایسنا اصفهان منتشر شد، افزود: در فروردین ماه سال جاری نیز ۲۹۳ محتوا در مورد کرونا در ایسنا اصفهان منتشر شد که شامل اخبار تولیدی، پوششی، دریافتی، گزارش خبری، یادداشت، عکس و فیلم است.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در دوران شیوع ویروس کرونا در کنار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و آماده هرگونه کمکی به مدافعان سلامت مردم است، گفت: در روزهای ابتدای شیوع این ویروس، تعدادی از کارکنان جهاد دانشگاهی اصفهان به یاری جمعیت هلال احمر استان اصفهان شتافتند تا نخستین مرکز نگهداری بیماران بهبود یافته کرونا در اردوگاه شهید بهشتی شهر ابریشم، راه اندازی و آماده خدمت به بیماران شود.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان به عضویت جهاد دانشگاهی در کمیته راهبردی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات انجام شده در این ایام، ارائه خدمات از راه دور و تلفنی توسط مرکز درمان در منزل جهاد دانشگاهی به شهروندان بوده است.

مراثی همچنین انجام نمونه‌گیری خون در منزل به صورت رایگان توسط آزمایشگاه تشخیص طبی این نهاد را یادآور شد و تصریح کرد: به منظور کاهش رفت و آمد شهروندان و کاهش احتمال شیوع ویروس کرونا، از طریق تماس با سامانه ۳۶۹۳۶ نمونه گیری خون متقاضیان به صورت رایگان در منازلشان انجام شد.

وی اضافه کرد: در ایام نوروز مشاوره پزشکی تلفنی به مبتلایان به ویروس کرونا از طریق سامانه ۳۶۹۳۶ ارائه شد.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در پایان خاطرنشان کرد: طی دو ماه گذشته بیش از ۱۵۰۰ نفر دوره و وبینار آموزشی آنلاین توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی اصفهان ارائه شد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۶۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سارق ۲۰ میلیاردی منازل در اصفهان دستگیر شد
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اجرا ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سازمان ملی مسکن
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد