Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@08:24:18 GMT

رشد 25 درصدی بهای نفت آمریکا در معاملات آتی

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۶۷۸۴

رشد 25 درصدی بهای نفت آمریکا در معاملات آتی

خبرگزاری آریا - به گزارش خبرگزاری آریا ، بدنبال اشباع بازار با تولیدات روزافزون و کاهش فاجعه بار تقاضای سوخت تحت تاثیر فرمان «در خانه بمانید» دولت‌ها در راستای متوقف کردن شیوع ویروس کرونا، معاملات نفت در چند روز اخیر بیش از هر زمان دیگری نوسان داشت.
معاملات آتی وست تگزاس اینترمیدیت روز دوشنبه در قلمرو منفی فرو رفت و کار خود را در آن روز با ثبت رکورد تاریخی منفی 37.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

63 دلار به ازای هر بشکه به اتمام رساند و این در حالی بود که برنت نیز اوایل روز گذشته پایین‌ترین سطوح خود را از ژوئن 1999 تاکنون تجربه کرد.
شب گذشته برنت دریای شمال با رشد 1.54 دلاری یا 8 درصدی، هر بشکه 20.87 دلار معامله شد. این در حالی بود که در همان روز به کف تاریخی خود یعنی بشکه‌ای 15.98 دلار رسیده بود.
معاملات ماه ژوئن وست تگزاس اینترمیدیت نیز با افزایش 3.09 دلاری با 26.7 درصدی هر بشکه 14.66 دلار انجام شد.
از ابتدای سال جاری، برنت و وست تگزاس اینترمیدیت به ترتیب بیش از 65 و حوالی 75 درصد افت قیمت داشتند.
تولیدکنندگان عمده نفت جهان موسوم به اوپک و متحدانش در راستای مهار تولیدات فزاینده نفت و تلنبار شدن آن در انبارها، با کاهش روزانه 9.7 میلیون بشکه موافقت کردند.
اما این کاهش‌ برای جبران موجودی رو به افزایش انبارها، چندان به موقع رخ نخواهد داد؛ انبارهایی که موجودی آن در هفته گذشته در آمریکا به 528.6 میلیون بشکه رسید؛ رقمی که در مقایسه با رکورد تاریخی آن تنها 3 درصد فاصله داشت.
«باب یوگر» مدیر بخش معاملات آتی میزوهو بانک، گفت: اگر روند افزایشی انبارها ادامه یابد که البته با توجه به تولیدات عربستان سعودی که پشت در انبارها صف کشیده است، امری محتمل به نظر می‌رسد، در آینده‌ای نه چندان دور شاهد لبریز شدن آنها خواهیم بود.
عربستان روز سه‌شنبه اعلام کرد که آماده است همراه با سایر تولیدکنندگان اقدامات بیشتری را انجام دهد و بغداد نیز بیانیه‌ای مشابه صادر کرد. نشست رسمی بعدی اوپک و اوپک پلاس در ماه ژوئن برگزار خواهد شد.
موجودی نفت خام آمریکا هفته گذشته 15 میلیون بشکه افزایش پیدا کرد که البته با پیش بینی‌های تحلیلگران مطابقت داشت.
بهای قراردادهای آتی نفت خام آمریکا با موعد انقضای نزدیک (سه شنبه 21 ماه مه) در هفته جاری برای نخستین بار در تاریخ به زیر صفر نزول کرد و تاجران وحشت‌زده برای خلاص شدن از نفتی که روی دستشان مانده بود، به مشتریان پول هم پرداخت کردند و بدین ترتیب بارِ تحویل گرفتن محموله‌ای را که هیچ جایی برای نگهداری آن نداشتند، از دوش خود برداشتند.
موجودی انبار کاشینگ در ایالت اوکلاهاما به عنوان مرکز اصلی ذخیره تولیدات وست تگزاس اینترمیدیت با ظرفیت 60 میلیون بشکه تقریبا پر شده و سایر انبارها نیز از همین حالا اجاره داده شده اند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وست تگزاس اینترمیدیت میلیون بشکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۶۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تصمیم دولت برای تغییر در نرخ پایه رقابت میلگرد

۴۱ شرکت و نماد در صنعت فلزات اساسی بازار سرمایه درج شده و معامله می‌شوند، اما از بین تمام آن‌ها تنها ۵ شرکت وجود دارد که محصولات اصلی آن‌ها میلگرد و تیرآهن است. پس قاعدتاً آن شرکت‌ها به واسطه افزایش نرخ پایه رقابتشان در بورس کالا بیشتر مورد توجه بازار قرار خواهند گرفت؛ چرا که محصولات خود را با قیمت‌های بالاتری به فروش رسانده و سود بیشتری شناسایی می‌کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین، قبل از بررسی شرکت‌های تولید کننده تیرآهن و میلگرد، به بررسی نرخ دلاری که شمش فولاد خوزستان با آن معامله می‌شود، میپردازیم. بررسی نرخ‌های هفتگی معاملات شمش فولاد خوزستان در بورس کالا نشان می‌دهد که رقابت صورت گرفته در معاملات، عملا نرخ‌گذاری بالاتر دلار را نشان می‌دهد.

همانطور که مشاهده میشود این نرخ در ابتدای سال ۱۴۰۲ حوالی ۳۲ هزار تومان بوده است و طی یک روند صعودی به ۴۱ هزار تومان رسیده است که حاکی از کم شدن فاصله بین دلار آزاد و دلار معاملاتی است. از سوی دیگر، در مقطع فعلی نرخ دلار نیما به ۴۱ هزار تومان رسیده و قطعا نرخ معاملاتی برای اردیبهشت و خرداد بالاتر از این اعداد را خواهد دید!

حال با فرض نرخ دلار ۵۰ هزار تومان و همچنین اعمال فرمول جدید در معاملات ۵ شرکت تولید کننده تیرآهن و فولاد یعنی فرود، کویر، فجهان، فخاس و ذوب، می‌توان عملکرد آن‌ها را به روز رسانی کرد.

در صورتی که نرخ پایه ۱۶ درصد بالاتر از بیلت باشد، شرکت‌های مذکور به طور متوسط ۲۶ درصد افزایش سودآوری را تجربه خواهند کرد. (شرکت ذوب آهن اصفهان به علت زیان‌ده بودن آن، از محاسبات حذف شده است)

با این تفاسیر میتوان p/e آینده‌نگر شرکت‌ها را به دست آور که به اعداد خارق العاده‌ای میرسیم؛ اعدادی که سهامداری در این شرکت‌ها را بسیار کم ریسک کرده و در کنار رشد خزنده نرخ دلار نیما، این ریسک به صفر نزدیک می‌شود.

جدول زیر p/e کنونی و آینده شرکت‌های مذکور را نشان می‌دهد.

دیگر خبرها

  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • ماجرای تصمیم دولت برای تغییر در نرخ پایه رقابت میلگرد
  • بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت
  • افزایش نرخ دلار و یورو در معاملات امروز مرکز مبادله ارز و طلا
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد