Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@04:32:43 GMT

پویش «مهربانی، وقت همدلی» در کرج راه‌اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۷۵۸۱

پویش «مهربانی، وقت همدلی» در کرج راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محسن زارع بعد از ظهر پنج شنبه در نشستی با خبرنگاران ضمن اشاره به اینکه پویشی در راستای حمایت از سالمندان در کرج راه اندازی شد، اظهار کرد: این پویش با هدف کمک به خانواده‌هایی که افراد سالمند، معلول و ناتوان جسمی دارند، راه اندازی شد تا به مشکلاتی که برای آنها در ایام قرنطینه حادث شده بود، رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برقراری ۲۷۰ تماس با ۱۳۷ شهرداری در این خصوص، گفت: از سوی سمن‌های فعال در شهر کرج نیز ۱۴۰ مورد برای ارائه خدماتی مثل دارو اعلام شده است.

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی شهرداری کرج همچنین گفت: بسیاری از کسبه، مشاغل شهری، کارگران کارخانه‌ها و کارگاه‌های کوچک، کارگران روزمزد و همچنین زنان سرپرست خانوار به دلیل دو ماه خانه نشینی دچار مشکلات اقتصادی زیادی شدند برای کمک به این عزیزان «پویش مهربانی، وقت همدلی» راه اندازی شد.

زارع با تاکید بر اینکه پویش مهربانی، وقت همدلی حول محور ترویج مهربانی و بخشش راه اندازی شده است، گفت: این پویش مردمی است و مختص دستگاه خاصی نیست. چندین دستگاه مختلف در آن مشارکت دارند، هدف از برگزاری آن نیز بسط و گسترش پویش مهربانی در میان مردم است.

وی با اشاره به جمعیت ۴۵۰ هزار دانش آموزان در استان البرز، گفت: طبق آخرین آمار مرکز نیکوکاری فرهنگیان بیش از ۲۰ هزار نفر از دانش آموزان امکانات اولیه برای استفاده از آموزش‌های ارائه شده در فضای مجازی را ندارند، ما می‌توانیم در قالب پویش مهربانی، وقت همدلی گوشه‌ای از این امکانات را برای آنها فراهم کنیم.

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی شهرداری کرج با اشاره به اینکه در پویش مهربانی، وقت همدلی هدف برداشتن گام‌های اساسی با همکاری و مشارکت مردم برای ترویج فرهنگ مهربانی است، گفت: بهره گیری از کمک گروه‌های جهادی نیز در این مورد نیز مدنظراست.

زارع با اشاره به اینکه شهرداری کرج از زمان شیوع کرونا تاکنون بیش از یک میلیارد تومان در زمینه اطلاع رسانی محیطی در سطح شهر اعتبار تخصیص داده است، گفت: اطلاعات لازم با نصب بنر و بیلبورد در مناطق مختلف شهر کرج دنبال شده است.

وی در بخش دیگری گفت: برای راه اندازی پویش مهربانی، وقت همدلی با مراکز نیکوکاری شهر و همچنین اصناف هماهنگی‌های لازم انجام شده است. ۳۰۰ نفر از کارکنان شهرداری کرج اعلام آمادگی کرده اند یک روز از حقوق خود را به مراکز نیکوکاری شهر اختصاص دهند.

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی شهرداری کرج تاکید کرد: در ترویج این پویش جلب هرچه بیشتر مشارکت‌های مردمی از طریق فضای مجازی و رسانه از اهمیت بالایی برخوردار است.

کد خبر 4907982

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری کرج شهر کرج استان البرز شهرداری شهرستان کرج ویروس کرونا ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا ایلام ماه مبارك رمضان قزوین ستاد مقابله با کرونا شهرکرد کمک به نیازمندان بیرجند بارش باران استانداری قزوین جهش تولید پویش مهربانی شهرداری کرج راه اندازی وقت همدلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم

 ابوالفضل جلالوندی، مدیر نگارستان اشراق دفتر تبلیغات اسلامی قم در گفت وگو با خبرنگاران تصریح کرد: زبان و ادبیات فارسی از آسیای میانه تا افغانستان و ایران و شبه قاره هند تا  ترکیه به عنوان هویت انسانی، بسترساز تمدنی دیرینه و همدلی و همزبانی صدها میلیون انسان در این پهنه خاکی از زمین شده است. 

وی افزود: در میان ساحت‌های همدلی و هم‌زبانی ملت‌های ایران و افغانستان، ساحت فرهنگ و هنر یکی از مهم‌ترین و در عین حال مغفول مانده‌ترین عرصه تمدن مشترک فارسی است.

مدیر نگارستان اشراق دفتر تبلیغات اسلامی اضافه کرد: در این عرصه، خوشنویسی، اوج هنر اسلامی ایرانی به شمار می‌آید و در افغانستان نیز تاریخی به قدمت زبان فارسی دارد که بزرگانی همچون میرعلی هروی،میرزا جعفرخان بایسنقر و سلطان علی مشهدی از جمله طلایه داران این عرصه در آن خطه اند.

وی خاطرنشان کرد: آن چه رنج سالهای مهاجرت را آسان می کند، پرورش هزاران انسان فرهیخته در عرصه های علم و هنر و صنعت است که امروز مصدر خدمت و رشد و تعالی جامعه هستند.

جلالوندی گفت: این نمایشگاه ادای دینی است به همه فعالان عرصه هنر خوشنویسی از افغانستان و ایران‌. معلمان و اساتیدی که آموزش دادند و معرفت آموزانی که آموختند.

وی بیان داشت: در این نمایشگاه گرانسنگ ۴۱ اثر خوشنویسی از جواد ابراهیمیان و محمد داستان، اساتید ایرانی و محمدزمان حیدری استاد افغانستانی و محمود حیدری، ابوالفضل غلامی، مهدی محمدی، صادق احمدی، ریحانه محمدی و محمد علی خاوری هنرمندان این هنر برپاست.


رئیس اداره هنرهای تجسمی دفتر تبلیغات اسلامی عنوان داشت: نمایشگاه به همت جمعی از اهالی فرهنگ و هنر افغانستانی استان قم دایر گردیده است و از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی استان قم و معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی که یاریگر پیشنهاد کنندگان، حامیان و مجریان این برنامه گرانسنگ شدند، صمیمانه تشکر می کنم.

در آیین افتتاح این نمایشگاه نیز که با حضور هنرمندان ایرانی و افغانستانی برگزار شد، محمدرضا قربان زاده "رئیس اداره تعاملات رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی" طی سخنانی با اشاره به اشتراکات فرهنگی دو ملت تصریح کرد: می بایست همه ما از زبان هنر برای تقویت تعاملات و اشتراکات بین ملت ها استفاده کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت هنر در ترویج و گسترش معارف والای اسلامی و تمدنی به فعالیت های این معاونت در همین جهت اشاره کرد و افزود: سال گذشته نمایشگاه عکس غزه را داشتیم و پیش از این نمایشگاه، نگارستان اشراق میزبان ورکشاپ فلسطین بود که برپایی این نمایشگاه پس از آن را باید به فال نیک گرفت.

رئیس اداره تعاملات رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی اظهارداشت: همه ملت های مسلمان باید با همدلی در کنار ملت مظلوم فلسطین بایستند و در این صورت فلسطین به پیروزی کامل خواهد رسید. 

وی با اشاره به نقش علمای شیعه دو ملت ایران و افغانستان در ایجاد همدلی و وحدت میان دو ملت، گفت: در صدر همه، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پرچمدار وحدت و همدلی هستند که نقش مهم و بسزایی را در همدلی دو ملت داشته و دارند.

در ادامه، زارعی مدیر کل اتباع استان قم با اشاره به توجه این اداره کل به برنامه های فرهنگی برای اتباع گفت: زارعی با اشاره به برگزاری جشنواره هنرهای نمایشی کرامت مهاجرین در سال ۱۴۰۲ گفت: برنامه ریزی برگزاری جشنواره های فیلم کوتاه و داستان نویسی کودکان و نوجوانان ویژه مهاجرین استان قم در سال ۱۴۰۳ صورت گرفته است.

وی با اشاره همدلی بین اقوام و ملت های اسلامی مقیم در جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد زبان هنر خصوصا خوشنویسی منشأ ظهور و بروز اشتراکات فرهنگی ملل است.

زارعی با اشاره به وجود ظرفیت های ارزشمند هنری بین مهاجرین گفت: اداره کل امور اتباع استان حامی هنرمندان و نخبگان فرهنگی مهاجر در سطح استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار
  • قرارگاه جهاد آسفالت در کرمان راه اندازی شد
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • به دنبال انتقال میدان میوه و تره بار و خشکبار قزوین هستیم
  • همدلی مدیران سرمایه بزرگی برای قزوین است
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • آموزش صلح و صلح‌طلبی، سنگ بنای روابط انسانی