Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@03:51:16 GMT

چگونه کرونا را از تب یونجه تشخیص دهیم؟

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۹۲۰۰

چگونه کرونا را از تب یونجه تشخیص دهیم؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، التهاب مخاط بینی آلرژیک که با نام تب یونجه یا رینیت آلرژیک نیز شناخته می‌شود، التهاب مخاط بینی است که در اثر واکنش ازدیاد حساسیتی ایجاد می‌شود.

هنگامی که فرد دارای سیستم ایمنی حساس شده و آلرژنی مانند گرده گل یا گرد و غبار را تنفس می‌کند، واکنش ازدیاد حساسیتی آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این واکنش در بینی به صورت آبریزش بروز پیدا می‌کند.

رینیت آلرژیک شامل دو نوع "حاد و فصلی" و نوع "مزمن و همیشگی" است.

برخی از افراد ممکن است نگران این باشند که در علائم رینیت آلرژیک و کووید-۱۹ همپوشانی وجود داشته باشد.

در این فصل از سال شمار افرادی که به دلیل علائم رینیت آلرژیک به پزشک مراجعه می‌کنند، به طور طبیعی افزایش می‌یابد.

به طور معمول، بیمارانی که دچار رینیت آلرژیک می‌شوند علائمی مانند آبریزش یا کیپ شدن بینی، عطسه و حتی گلودرد و اشکی شدن چشم‌ها را تجربه می‌کنند. همچنین گاهی اوقات سرفه نیز در میان علائم وجود دارد.

برخی از این علائم از جمله سرفه در میان علائم ابتلا به کووید-۱۹ نیز مشاهده می‌شود. از همین رو می‌توان گفت میان علائم رینیت آلرژیک و وضعیت خفیفِ کووید-۱۹ همپوشانی وجود دارد.

از علائم اصلی کووید-۱۹ می‌توان به تب بالا، تنگی نفس و سرفه‌های مداوم اشاره کرد.

متخصصان توصیه کرده‌اند که افراد در صورت بروز چنین علائمی به مدت هفت روز خود را در خانه قرنطینه کنند.

اما رینیت آلرژیک ویژگی‌های مهمی دارد که به کمک آن‌ها می‌توان آن را از بیماری کووید-۱۹ تشخیص داد.

علائم آلرژی بسته به زمان روز، خفیف و در نوسان است، زیرا میزان گرده‌ها اغلب در بعد از ظهر و عصر بیشتر است.

همچنین رطوبت هوا ممکن است باعث خفیف‌تر شدن علائم آلرژیک شود.

افرادی که به رینیت آلرژیک دچارند، اغلب علائم آن را می‌شناسند و میزان شدت آن را تشخیص می‌دهند.

با این حال در مواردی که این افراد شاهد تغییر چشمگیری در علائم خود بوده یا علائمی همچون تب و سرفه‌های مداوم نوظهور هستند، توصیه می‌شود طبق دستورالعمل‌های وزارت بهداشت عمل کرده و با متخصصان مشورت و خود را قرنطینه کنند.

در صورتی که این علائم در زمان قرنطینه ادامه داشته یا تشدید شد باید به پزشک مراجعه کنند.

فراموش نکنید علائم کروناویروس معمولاً شامل سرفه مداوم و درجه حرارت بالا است و همچنین گاهی باعث سردرد و درد عضلانی می‌شود، این‌ها علائم رینیت آلرژیک نیستند.

علائم رینیت آلرژیک ماندگار بوده و بسته به میزان گرده در هوا نسبتاً قابل پیش‌بینی است.

علائمی مانند آبریزش و خارش بینی و عطسه که در رینیت آلرژیک رایج است،‌ معمولا در بیماری کووید-۱۹ معمول نیست.

علائم رینیت آلرژیک با مصرف آنتی هیستامین‌ها بهبود می‌یابند و در صورت عدم دسترسی یا تجویز پزشک می‌توان از اسپری‌های بینی استفاده کرد.

توصیه می‌شود رینیت آلرژیک به شکل مناسب مداوا شود تا علائم آن به حداقل رسیده و لذا تمایل به لمس صورت به دلیل خارش کاهش یافته و از انتشار ناخواسته‌ کروناویروس از طریق عطسه جلوگیری شود.

بنا بر گزارش ولز آنلاین، گرده گل‌ها و علف‌ها رایج‌ترین آلرژن‌ها (مواد آلرژی‌زا) هستند که فصل آن‌ها از اواسط ماه مه تا جولای است اما گرده درخت‌ها نیز می‌توانند منجر به واکنش‌های آلرژیک شوند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حساسیت فصلی سرفه تنگی نفس عطسه کرونا ابتلا به کرونا کووید 19 تب یونجه علائم رینیت آلرژیک کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۹۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد

به گزارش Livescience و براساس مقاله منتشرشده در Science Advances، محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آنها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آنها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون‌

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آنها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد