Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: استانداردهای لازم در آزمایشگاه تشخیص ملکولی آبادان هم در بخش تشخیص و هم در بحث کادر تشخیصی در نظر گرفته شده و تمامی امکانات مربوطه دیده شده است.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، غلامرضا شریعتی دقایقی قبل در حاشیه افتتاح آزمایشگاه تشخیص ملکولی(کووید 19) دانشکده علوم پزشکی آبادان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشحالیم که پس از افتتاح دو آزمایشگاه در اهواز و یک آزمایشگاه در دزفول، امروز توفیقی دست داد تا چهارمین آزمایشگاه تشخیص ملکولی استان را در آبادان افتتاح کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به تجهیز کامل این آزمایشگاه، گفت: استانداردهای لازم در این آزمایشگاه هم در بخش تشخیص و هم در بحث کادر تشخیصی در نظر گرفته شده و تمامی امکانات مربوطه دیده شده است و از دو روز آینده آزمایش های جنوب غرب خوزستان شامل شهرستان های آبادان، خرمشهر و شادگان در این مرکز انجام خواهد شد البته مصوب نمودیم که تا چند روز اول همزمان در استان هم این آزمایش ها انجام و دبل چک شود و بعد از ان دیگر نیاز به ارسال نمونه ها به مرکز استان نیست.

استاندار خوزستان با اشاره به افزایش بیماریابی در خوزستان، افزود: با افتتاح این آزمایشگاه بیماریابی استان تقویت و بیشتر می شود و می توانیم بیمار یابی بیشتری را تشخیص دهیم. همچنین می توانیم از بیماران سرپایی هم آزمایش بگیریم تا امکان سرایت بیشتر را با تشخیص های بیشتر، کاهش دهیم.

رییس شورای سلامت خوزستان با بیان اینکه شانس و نکته مثبت راه اندازی آزمایشگاه های جدید توان آزمایش بیشتر است، بیان کرد: با امکان آزمایش بیشتر، افراد بیشتر را در مراحل اولیه می توان تشخیص داد و حتی می توانیم از افرادی که هیچ علامتی هم ندارند تست بگیریم و جداسازی را به موقع انجام دهیم تا افراد بیشتری آلوده نشوند.

شریعتی با اشاره به اینکه دستگاه راه اندازی شده در این آزمایشگاه در هر شیفت می تواند 96 آزمایش را انجام دهد، اضافه کرد: از این پس طبق تشخیص پزشکان مراکز درمانی مختلف اعم از بیمارستان ها و مراکز 16 ساعته ارزیابی سلامت در جنوب غرب خوزستان بدون محدودیت آزمایش تشخیص انجام می شود.

نماینده عالی دولت در خوزستان با اشاره به اینکه وضعیت این بیماری در استان پایدار است، تصریح کرد: مشکل خاصی در استان نیست و از انتهای جدول آمار کرونایی های کشور، پنجم استان دارای کمترین ابتلا به کووید 19 و در واقع استان 26 ام کشور از نظر شیوع به این بیماری هستیم.

رییس ستاد کرونا ویروس استان خوزستان با اشاره به کنترل خوب بیماری کووید 19 در استان، افزود: اهوازی ها در یک هفته اخیر بی احتیاطی کردند و تعداد بیماران به نسبت افزایش یافته است و من شب گذشته هشدارهای لازم را به شهروندان اهوازی دادم و حتما باید مراقبت های بیشتری انجام دهند.

استاندار خوزستان یادآور شد: در مقطعی آبادان و خرمشهر به این وضعیت دچار بودند اما با تمهیدات و اقدامات مداخله ایی خوبی که از سوی سازمان منطقه آزاد اروند، فرمانداران، دانشکده علوم پزشکی آبادان و به ویژه همراهی مردم، در آبادان آبادان خوب کنترل شد و به نسبت در خرمشهر هم کنترل شده اما میزان شیوع اهواز برای ما نگران کننده است. در رامشیر نیز این بیماری در یکی دو روستا طغیان کرد اما کنترل شد.

شریعتی تصریح کرد: اگر چه میزان بستری ها ما افزایش یافته اما شرایط تحت کنترل و پایدار است زیرا در بیماری های عفونی همواره شرایط پایدار شکننده است ماننده طغیانی که در رامشیر اتفاق افتاد، اما باید مراقبت بیشتر و تذکر بدهیم و فاصله گذاری اجتماعی و هوشمند را مد نظر داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: منطقه آزاد اروند استانداری خوزستان شورای عالی مناطق آزاد دانشکده علوم پزشکی آبادان کرونا ویروس ستاد ملی کرونا کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون

محققان دانشگاه دوک (Duke) آمریکا با یک آزمایش خون جدید و با کمک هوش مصنوعی توانستند تا هشت سال زودتر از تشخیص آسیب ساختاری توسط اشعه ایکس، تعیین کنند که آیا فرد به آرتروز زانو مبتلا می‌شود یا خیر. محققان دقت این آزمایش را حدود ۷۷ درصد محاسبه کردند که نسبت به روش‌های دیگر، رقم خوبی محسوب می‌شود.

به گزارش دیجیاتو،  محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آن‌ها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آن‌ها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آن‌ها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است