Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی اگر نگاهی گذرا به اخبار حضور و مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های مربوط به مبارزه با کرونا در کشور داشته باشیم، می‌بینیم بخشی از این فعالیت‌ها به حضور استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای در کشور برمی‌گردد که با تشکیل کارگروه‌های مبارزه با کرونا در قالب‌های مختلف اعم از تولید و توزیع ماسک و وسایل بهداشتی به کمک مردم شتافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در استان خراسان رضوی نیز کارگاه‌های تولید ماسک در آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای در مشهد، نیشابور،سبزوار و تربت‌حیدریه با تولید ماسک و لباس بیمارستانی مردم را در عبور از این مرحله سخت یاری کردند.

بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی؛ دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا با تشکیل تیم‌های مختلف جهادی به صف مبارزه با ویروس کرونا پیوستند و هنوز هم تولید ماسک و دیگر وسایل بهداشتی را ادامه می‌دهند.

دکتر حداد سبزوار، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی گفت: کمبود ماسک و شیوع ویروس کرونا در استان، دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان را بر آن داشت تا با همگرایی در جهت همراهی با مردم، دانشگاهیان و دانشجویان واحدهای کارگاهی، برای تولید انبوه ماسک و لباس بیمارستانی با همدیگر همکاری داشته باشند.

وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و کمبود ماسک در کشور، دانشگاه فنی و حرفه‌ای  استان خراسان رضوی سعی بر این داشته است تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود در کنار رشته‌های مهارتی از جمله رشته طراحی دوخت و کارگاه‌های مراکز در تولید ماسک و لباس‌های بیمارستانی به استان کمک کند.

تولید ۶۶ هزار ماسک و ۳۰۰ گان

محدث، رئیس آموزشکده دختران الزهرا(س) نیز اظهار کرد: آموزشکده فنی و حرفه‌ای الزهرا(س) مشهد با فعالیت حدود ۹۸ نفر از کارکنان، استادان و دانشجویان خود از ۲۳ اسفند سال گذشته کار تولید روزانه ۲ هزار ماسک را آغاز نمود و تا امروز حدود ۶۶ هزار ماسک و ۳۰۰ دست گان را تولید کرده‌اند.

تولید ۲۲ هزار ماسک در سبزوار

خزاعی، رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای سبزوار در تشریح فعالیت‌های صورت گرفته در آموزشکده دختران سبزوار عنوان کرد: در این آموزشکده از ۲۰ اسفند تا ۱۵ فروردین ماسک بهداشتی برای مردم این شهر تولید می‌شد.

وی ادامه داد: دانشجویان جهادی این آموزشکده توانستند در مدت این چند روز ۱۶ هزار ماسک تولید کنند. علاوه‌بر آن، تولید و توزیع حدود ۶ هزار ماسک نیز توسط بسیج دانشجویی آموزشکده پسران سبزوار در همین روزها رقم خورده است.

نصیری، رئیس آموزشکده ثامن‌الحجج(ع) مشهد گفت:  خانواده کارکنان این مرکز هم در کنار دانشجویان مشغول تهیه ماسک بودند و تهیه مواد خام تولید ماسک‌ها برای آموزشکده‌های واقع در مشهد بر عهده آموزشکده ثامن‌الحجج(ع) بوده است.

تولید روزانه ۴ هزار ماسک در نیشابور

لطفی، رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای نیشابور مطرح کرد: گروه‌های جهادگر از بیستم اسفند، روزانه ۴ هزار ماسک تولید کرده‌اند و در مجموع توانسته‌اند، تعداد ماسک‌های تولید شده خود را به ۱۲۰ هزار عدد برسانند.

حامد تاجی، رئیس آموزشکده فنی‌و حرفه‌ای تربت حیدریه نیز  گفت: یکی از کارکنان آموزشکده فنی و حرفه‌ای تربت حیدریه نیز با حضور در قرارگاه مردمی روح ا... این شهر به مشارکت در مراحل انجام غسل و تدفین فوت شدگان کرونایی پرداخته و دانشجویان این آموزشکده نیز در تهیه مواد ضدعفونی و توزیع آن در مناطق محروم این شهر فعالیت دارند.

پاینده‌ثانی، مدیر روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی بیان کرد: تولید حدود ۲۳۰ هزار ماسک و توزیع در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی برای اقشار مستضعف و خرید وسایل بهداشتی و محلول ضدعفونی برای کارکنان، از جمله اقداماتی است که دانشگاهیان جهادگر این دانشگاه در شرایط کنونی انجام داده‌اند.

وی اضافه کرد: دانشجویان جهادگر بسیجی آموزشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد نیز کار تولید پاپوش‌های بیمارستانی را آغاز کردند و به تولید روزانه ۱۵۰۰ پاپوش می‌پردازند. آن‌ها توانسته‌اند ۲۴ هزار پاپوش در این ایام تولید کنند.
  انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی آموزشکده فنی و حرفه ای رئیس آموزشکده ویروس کرونا تولید ماسک هزار ماسک فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۴۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مجید الهی راد گفت: : ۴۵۰ نفر از زنان سرپرست خانوار زیرپوشش این نهاد در حوزه صنایع دستی از جمله بافت فرش فعالیت دارند .
وی همچنین با بیان اینکه خرید به قیمت روز از مددجویان خریداری می شود، .افزود: ۷۰ بافنده فرش زیر پوشش این نهاد حمایتی بیمه هستند.
به گفنه الهی راد درآمد ناخالص حاصل از هر مترمربع فرش برای بافندگان بین ۳ تا 5 میلیون تومان است.
رئیس اتاق بازرگانی بجنورد در آماری اعلام کرد: در خراسان شمالی ۲۶ هزار بافنده فرش فعالیت دارند که به‌نوعی سه درصد جمعیت استان را شامل می‌شوند.
از این تعداد بافنده پنج هزار بافنده فرش ترکمن هستند.

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای سبزوار در حمایت از اقدام جنبش دانشجویی در دانشگاه‌های امریکا
  • بیانیه سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی در حمایت از غزه
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی
  • شناسه یکتا مهمترین راهکار برای مقابله با عوامل اقتصاد پنهان
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • نشست مدیرکل اتباع خراسان رضوی با نماینده مشهد در مجلس