Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین نشست ستاد اربعین حسینی در سال ۹۸ با موضوع بررسی مشکلات مرز شلمچه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرمشهر، نخستین نشست ستاد اربعین حسینی در سال ۹۸ ظهر امروز با حضور مسؤولان محلی در سالن شهید دورقی فرمانداری ویژه خرمشهر برگزار شد.

در این نشست مشکلات و معضلات سال‌های اخیر در مرز شلمچه در ایام اربعین حسینی مورد بحث قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکلات مرز شلمچه باید به صورت زیربنایی حل شود 

محمد حیدری فرماندار ویژه خرمشهر در این نشست اظهار کرد: باید برای خدمت رسانی به حدود ۲ میلیون نفر زائر اربعین در مرز بین‌المللی شلمچه تمام امکانات رفاهی، درمانی، اقامتی و خدماتی مهیا باشد.

وی عنوان کرد: مشکلات مرز شلمچه باید به صورت زیربنایی حل شود، نباید هر ساله مشکلات قبل تکرار شود و برای سال‌های بعد به تاخیر بیفتد.

فرماندار ویژه خرمشهر گفت: در رابطه با مسئله اربعین هیچ چیزی قابل پیش‌بینی نیست چرا که هر لحظه در سیاست جمهوری اسلامی و عراق تغییراتی ایجاد می‌شود، پس باید آماده هر نوع شرایطی بود.

حیدری عنوان کرد: در این جلسه حدود ۳۰ مورد نواقص کار احصا شد و بنا است که هر ۱۵ روز یک بار این جلسات برگزار شود.

مسؤولان در امر اربعین نباید دچار سستی شوند

حجت‌الاسلام محمد جواد عادلپور در این نشست، با تاکید بر اینکه باید نقاط ضعف در امور خدماتی در مرز شلمچه مورد بررسی قرار گیرد، اظهار کرد: فضای فعلی موجود بر اثر کرونا نباید در میان مسؤولان برای آماده‌سازی بستر مناسب برای برگزاری اربعین حسینی ایجاد رخوت و سستی کند.

وی در رابطه با مسیر جدید طراحی شده از سوی منطقه آزاد اروند برای تردد زائران، عنوان کرد: اگر قرار است طرحی که منطقه آزاد به عنوان مسیر تردد زائران تعریف کرده است، امسال مورد بهره‌برداری قرار گیرد باید از همین امروز این کار را آغاز کرد؛ چرا که در صورت کامل نشدن تمام حداقل‌های لازم برای رفاه زائران و مواکب با جابه‌جایی مواکب مخالفت خواهد شد.

امام جمعه خرمشهر گفت: باید از فرصت اربعین برای روشنگری، هدایت و تقویت اعتقادات استفاده کرد و به همین دلیل مسائل فرهنگی باید مورد توجه قرار بگیرد.

پیمانکار پارکینگ اربعین در سال گذشته به تعهدات خود عمل نکرد

سرهنگ همت علی ترکارانی نیز در این نشست با انتقاد از پیمانکار پارکینگ ویژه اربعین در سال گذشته، اظهار کرد: آسفالت و محصور کردن پارکینگ، حضور ۴۰ نفر در هر شیفت کاری و به کار گیری ۴۰ دستگاه خودروی یدک‌کش و پایش تصویری برای بحث امنیت خودروها در پارکینگ در تعهدات پیمانکار پارکینگ بود اما هیچکدام عملی نشد.

وی عنوان کرد: شمار خودروهای پارک شده در مرز شلمچه در سال گذشته ۴۰ هزار دستگاه بود که حفظ امنیت این خودروها را با وجود کوتاهی پیمانکار، نیروی انتظامی بر عهده گرفت اما برای اربعین امسال هیچ موافقتی در خصوص فعالیت پیمانکار پارکینگ اربعین سال گذشته نخواهد شد.

فرمانده انتظامی خرمشهر گفت: نبود روشنایی در محوطه یادمان شهدای شلمچه خطراتی را ایجاد می‌کند و لازم است در این خصوص چاره‌اندیشی شود.

وی عنوان کرد: تکمیل نشدن احداث گیت‌های ورودی و خروجی مشکلاتی را برای عبور اتباع خارجی ایجاد کرد.

ضرورت افزایش حمام و سرویس‌های بهداشتی در مرز شلمچه 

عبدالامیر تابنده نیز در این نشست آب را مهمترین مشکل سال‌های قبل در مرز شلمچه دانست و عنوان کرد: در اربعین سال گذشته با وجود تلاش‌های بسیار مجموعه امور آب خرمشهر اما مشکلات آب‌رسانی از مشکلات اساسی مواکب در مرز شلمچه بود.

وی عنوان کرد: کمبود سرویس‌های بهداشتی و حمام از دیگر مشکلات مرز شلمچه است که با توجه به حجم بالای زائران ایرانی و خارجی باید به صورت اساسی حل و رفع شود.

رئیس عتبات عالیات خرمشهر گفت: ۵۶۰ چشمه سرویس بهداشتی و حمام در مرز شلمچه وجود دارد اما این تعداد کافی نیست، سال گذشته با وجود اینکه ۱۲۰ سرویس بهداشتی و حمام نیز از سوی ستاد عتبات عالیات اضافه شد اما همچنان جوابگو نبود.

تابنده بیان کرد: استقرار نانوایی‌های سیار و ایستگاه‌های آب آشامیدنی بسته‌بندی شده با توجه به بحث کرونا یک امر ضروری و لازم است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اربعین مرز شهید خرمشهر پیمانکار پارکینگ مشکلات مرز شلمچه اربعین حسینی مرز شلمچه خرمشهر گفت سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۵۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت

 

محمدرضا بهشتی منفرد فیلمساز، عکاس و عضو هیئت انتخاب بخش فیلم‌های مستند درباره کیفیت آثار ارسالی به جشنواره فیلم اقوام ایرانی گفت: تعدادی از فیلم‌هایی که به جشنواره ارسال شد سطح پایینی داشتند، اما تعدادی نیز باکیفیت بودند و برای نمایش انتخاب شدند. خیلی از فیلم‌ها نیز در سطح متوسط بودند و ازنظر فنی اختلاف کیفی چندانی با هم نداشتند. در این شرایط موضوع فیلم‌ها می‌توانست برای انتخاب نهایی تعیین‌کننده باشد. فیلم‌های خیلی خوبی داشتیم که با خلاقیت با موضوع برخورد کرده بودند، اما به نسبت فیلم‌های متوسط و ضعیف این نوع فیلم‌های خلاقانه همیشه کمتر است.

او درباره موضوعاتی که بیشتر مورد توجه فیلمسازان قرار گرفته بود گفت: مسائل زیست بومی و محیط زیستی بسیار زیاد مورد توجه قرار گرفته بود و همچنین نمایش آداب و رسوم و آیین اقوام هم در فیلم‌ها زیاد دیده می‌شد. در تعدادی از فیلم‌ها نیز به مسائل اجتماعی که مختص یک منطقه و مرتبط با جغرافیای آن منطقه است پرداخته بودند، مانند فیلم‌هایی که درباره کولبر‌ها داشتیم.

این فیلمساز با بیان این که برخی از فیلم‌ها پژوهش خوبی نداشتند، افزود: در یک جشنواره موضوعی، تکنیک و مسائل فنی در مرحله بعدی انتخاب قرار دارد و ابتدا پژوهشی که در رابطه با یک موضوع انجام شده است مورد توجه قرار می‌گیرد. به همین دلیل در مرحله انتخاب آثار اگر فیلمی ازنظر تکنیکی چندان قوی نبود، اما نگاه خوبی به موضوع داشت، بیشتر مورد توجه ما قرار می‌گرفت. درمجموع پژوهش نامناسب و پرداخت سطحی به موضوع اقوام در تعدادی از فیلم‌های متقاضی دیده می‌شد.

بهشتی منفرد درباره تأثیر فیلم مستند بر رفع مشکلات یک منطقه گفت: وقتی فیلمساز ویژگی‌های یک منطقه یا مشکلی را نشان می‌دهد، بیننده با مسائلی که در آن منطقه اتفاق می‌افتد آشنا می‌شود، اما این که آیا با ساخت و نمایش این فیلم مشکلات و مسائل مردم آن منطقه حل می‌شود، در زمان تولید پروژه مشخص نیست. رسالت فیلم این است که هم مردم را در جریان مسائل یک منطقه قرار دهد و هم باعث شود مسئولان با دیدن آن در رفع مشکلات تلاش کنند. به نظرم این مسئله بیشتر به جشنواره‌هایی که این فیلم‌ها را نمایش می‌دهند برمی‌گردد. اگر فیلم‌ها برای کارشناسان و مسئولان مربوطه نمایش داده شود، شاید بتواند در رفع مشکلات مردم منطقه مؤثر باشد.

این فیلمساز افزود: قطعاً جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی باید با قدرت و کیفیت مناسب برگزار شود. اگر دعوت از فیلمسازان و جلب مخاطبان به‌خوبی انجام شود و اهل فن و کسانی که دغدغه دارند از این جشنواره استقبال کنند و فیلم‌ها را ببینند، نشان‌دهنده این است که برگزارکنندگان در کار خود موفق بوده‌اند. مهم‌ترین مسئله در برگزاری یک جشنواره تداوم آن است و با برگزاری یک یا دو دوره هیچ اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد. ما پیش‌ازاین جشنواره‌های خوبی داشتیم که پس از چند دوره تعطیل شدند، اما استمرار جشنواره می‌تواند تأثیرات عمیق‌تری روی موضوعات مدنظر داشته باشد. اگر یک جشنواره تداوم داشته باشد و در سطح کیفی خوبی برگزار شود می‌تواند در تولید فیلم‌های مرتبط با آن موضوع خاص مفید واقع شود.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • ثبت بیش از ۶۵ میلیون تردد در جاده‌های ایلام