Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمهدی میربد روز جمعه در گفت و گو با ایرنا این شیوه ساخت و ساز مدارس را رویکرد جدیدی دانست و افزود: صنعتی‌سازی مدیریت فرآیند تولید، ساخت و اجراست که طی آن تمامی مراحل ساخت و نظارت بر آن از نظر کیفیت و اجرا با حداقل دخالت دست و نیروی کار انجام می‌گیرد.

وی اظهارداشت: با این روش با توجه به استفاده از مصالح نوین و ارتقای کیفیت، حجم عملیات ساختمان در محل کارگاه کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اصفهان، کاهش زمان اجرای طرح‌ها و سرعت در فرآیندهای انبوه‌سازی، افزایش عمر مفید سازه‌ها و کاهش هزینه‌های ساخت و ساز را از دیگر اهداف اجرای رویکرد صنعتی‌سازی برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: این رویکرد افزایش سرعت احداث مدارس و کاهش زمان ساخت، انبوه‌سازی ساختمان مدارس با استفاده از سیستم‌ها و فناوری‌های نوین، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و در نتیجه کاهش اتلاف انرژی، کیفیت بالای ساخت و مقاومت در برابر حوادث طبیعی را به دنبال دارد.

میربد  ۲ طرح جدید مدرسه سبز براساس الگوهای نوین را از جمله برنامه این نهاد برشمرد و گفت: این رویکرد به دنبال صرفه‌جویی در مصرف انرژی، کارایی بالاتر، آلودگی کمتر  است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اصفهان  تاکید کرد: عوامل فنی و اجرایی ساخت مدارس قابلیت‌های بالایی دراین عرصه را دارند و تلاش می‌شود تا  معماری مدارس استان همچنان در سیر صعودی قرار بگیرد.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت خیرین مدرسه‌ساز اضافه کرد: مشارکت خیرین، عامل اصلی موفقیت در اجرای برنامه‌های پیش‌روی این اداره‌کل از جمله جمع‌آوری و حذف مدارس سنگی و کانکسی،حذف بخاری‌های غیر ایمن و استانداردسازی سیستم گرمایش مدارس، اجرای طرح صنعتی‌سازی مدارس و تکمیل طرح‌های نیمه تمام در استان خواهد بود.

وی با اشاره به گزارش عملکرد این اداره کل در سال ۹۸ گفت: در این سال با مشارکت و همراهی خیرین مدرسه ساز در مجموع ۱۱۸ فضای آموزشی شامل ۶۳۷ کلاس درس با زیربنای حدود ۱۲۰هزار مترمربع احداث و تحویل اداره کل آموزش و پرورش استان شد.

به گفته میربد برای ساخت این تعداد طرح در مجموع بالغ بر حدود ۱۲۶ میلیارد تومان هزینه شد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف و اولویت‌های این اداره‌کل در سالی که به جهش تولید نام گرفته تلاشی دوچندان برای رفع محرومیت در مناطق کم برخوردار استان به لحاظ فضاهای آموزشی است.

میربد تصریح کرد: در سال گذشته تعدادی از  مدارس سنگی و یا کلاس‌های پیش ساخته کانکسی مشتمل بر ۱۱۸ کلاس درس در مناطق دوردست استان از جمله شهرستانهای سمیرم و فریدونشهر جمع‌آوری شد و جای خود را به مدارس و کلاس‌های ایمن و استاندارد داد.

اکنون بیش از ۹۲۰ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در مقاطع مختلف در پنج هزار و ۳۰۰ آموزشگاه استان اصفهان به تحصیل مشغول هستند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش استان استاندارد اصفهان فناوری نیروی کار بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی صنعتی سازی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۵۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، بیگ زاده در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران با اشاره به اینکه توجه به بومی سازی و امور پژوهشی برای شرکت ملی حفاری ایران بسیار اهمیت دارد بیان کرد : با تلاش دانش بنیان ها و به همت متخصصان داخلی تاکنون ٢٤ هزار قطعه در این مجموعه بومی سازی شده است.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران افزود: علاوه بر طراحی و ساخت قطعات ،  بومی سازی تجهیزات صنعت حفاری نیز از اولویت های شرکت ملی حفاری ایران است.

وی با بیان اینکه ما بیش از ٧٠ درصد نیازمندی شرکت ملی خفاری ایران را برطرف کردیم گفت : نمایشگاه صنعت نفت خوزستان و این نمایشگاه بزرگ مکمل هم و مکانی برای تبلور دستاورد‌هایی است که در طول یکسال برای یک مجموعه صنعتی انجام میشود.

بیگ زاده با اشاره به امضای دو تفاهم نامه با پژوهشگاه صنعت نفت و پارک علم و فناوری گفت : یک تفاهم نامه نیز با صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت انعقاد خواهیم کرد.

او تاکید کرد: متخخصصان ما در شرکت ملی حفاری ایران با ١٦٤ شرکت سازنده و دانش بنیان در حال فعالیت هستند.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تا ٢٢ اردیبهشت در تهران دایر است.

دیگر خبرها

  • ۸۰۰۰ پروژه آموزشی در حال ساخت است
  • تأکید استاندار اصفهان بر تنظیم بازر استان با بهره‌گیری از روش‌ها و فناوری‌های جدید
  • رویکرد دولت ادامه گفتمان امام و رهبری است
  • پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران
  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • تولید «تیرآهن بال‌پهن» در راستای ایمن‌سازی ساختمانهای کشور در برابر زلزله
  • بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم