Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحاجیان شهری روز جمعه در حاشیه بازدید از وضعیت کارتن‌خواب‌های اطراف منطقه اسماعیل‌آباد مشهد، افزود: بسیاری از این افراد معتادان متجاهر و دارای بیماری‌های زمینه‌ای مختلف هستند که شرایط را روز به روز بدتر می‌کند.

وی ادامه داد: حدود ۲۷۰ میلیون نفر در کشورهای مختلف درگیر مواد مخدر هستند که از این تعداد، ۳۰ میلیون نفر معتاد متجاهر هستند و براساس آمار در مشهد با جمعیت حدود ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیون نفر حدود پنج هزار تا ۶ هزار نفر معتاد متجاهر وجود دارد.

وی گفت: شورای پنجم شهر مشهد از ابتدای فعالیت خود رویکرد حمایتی برای ساماندهی معتادان متجاهر داشته است و بر همین اساس از سال ۹۶ تاکنون بیش از ۷۵ میلیارد ریال به این موضوع اختصاص یافته و امسال هم در حد وسع و بضاعت خود در این زمینه کمک خواهیم کرد.

رییس کمیسیون خدمات شهری و محیط ‌زیست شورای شهر مشهد افزود: امیدواریم با بررسی گزارش‌ نحوه هزینه کرد این اعتبارات بتوان خروجی این هزینه‌ها را به اطلاع رسانه‌ها و مردم رساند.

وی با اشاره به نقش پررنگ تشکل‌های مردمی، خیرین و سمن‌ها در ساماندهی معتادان متجاهر، ادامه داد: اواخر سال گذشته، ٦.٥ میلیارد ریال برای طراحی منطقه اسماعیل آباد اختصاص یافت که در این راستا تملک منازل واقع در جوار کانال اسماعیل‌آباد در دست اجراست.

وی گفت: بوستان خطی بسیار بزرگی در این محدوده احداث می‌شود تا موجب بهبود وضعیت کنونی آن شود.

حاجیان شهری افزود: نظارت شهرداری بر ساخت‌وسازها به روش‌های سنتی و قدیمی است که در قالب بازدیدهای میدانی انجام می‌شود، به منظور تشدید و استمرار بخشیدن و افزایش دقت نظارت‌ها، پیگیر بهره‌گیری از روش‌های نو همچون پهپاد هستیم.

وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات، ممانعت برخی دستگاه‌ها برای اجرای رای کمیته ماده ۱۰۰، به دلیل برخی شرایط خاص و مسائل اجتماعی و اقتصادی است.

وی گفت: شهرداری‌ها، مسوول برطرف کردن همه آسیب‌های اجتماعی نیستند و دستگاه های مختلف همچون استانداری، ستاد مبارزه با مواد مخدر، کمیته امداد و بهزیستی نیز باید در این زمینه نقش آفرینی داشته باشند و هرکدام براساس شرح وظایف مشخص خود ایفای نقش کنند.

حاجیان شهری افزود: شورای پنجم شهر مشهد نیز همچون گذشته در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی و ساماندهی معتادان متجاهر و کارتن‌خواب حضور موثر خواهد داشت و آماده بررسی طرح‌ها و پروژه های قابل اجرا هستیم و امیدواریم تمامی دستگاه های اجرایی مرتبط، تشکل‌های مردمی و سمن‌های فعال در این زمینه همراهی لازم را داشته باشند.

رییس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای شهر مشهد نیز گفت: روش‌های قدیمی برای ساماندهی معتادان متجاهر و کارتن‌خواب جوابگو نیست.

رمضانعلی فیضی افزود: برای ساماندهی معتادان متجاهر و کارتن خواب باید با بهره‌گیری از سمن‌ها و تشکل‌های مردمی فعال در این حوزه به سوی روش‌های نو برویم. 

وی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا موجب شده شرایط  افراد کارتن خواب، خاص‌تر و دشوارتر از گذشته شود، اخیرا بازدیدی هم از بلوار توس، پشت دیوار اروند و انتهای خیابان کشاورز و شهرک شهید باهنر داشتیم که وجه مشترک آنها، حضور پرتعدادتر و وضعیت نامناسب‌تر کارتن‌خواب‌ها در این نقاط، در شرایط شیوع کروناست.

طبق آمار ارائه شده توسط نهادهای متولی، پنج هزار معتاد کارتن خواب در کلانشهر ۳.۵ میلیون نفری مشهد زندگی می‌کنند که منطقه اسماعیل آباد در حاشیه این شهر از مهمترین مناطق تجمع این افراد است.

برچسب‌ها مشهد معتادان متجاهر ستاد مبارزه با مواد مخدر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد معتادان متجاهر ستاد مبارزه با مواد مخدر مشهد معتادان متجاهر ستاد مبارزه با مواد مخدر ساماندهی معتادان متجاهر اسماعیل آباد کارتن خواب میلیون نفر شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۷۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش ایسنا، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکردهای داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

 محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتواها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد