Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی محامی روز شنبه در دیدار رییس و معاونان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان با خود اظهارداشت: با توجه به محدود بودن بودجه دولتی، از توان و بودجه مردمی در اجرا و پیشبرد طرح آمایش بهره‌گیری شود.
وی با اشاره به اینکه برخی از مطالعات و تحقیق‌ها پس از اتمام، عملیاتی نمی‌شوند و بدون استفاده می‌مانند، ادامه داد: باید این طرح‌ها با محوریت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان به طور کامل اجرا شود و در این بین باید نظارت دقیق، توزیع عادلانه اعتبارات، جذب اعتبارات مناسب با قدرت چانه‌زنی، پشتیبانی و حمایت در اولویت کار قرار داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه زاهدان با اشاره به نقش کلیدی و محوری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در رشد و توسعه جامعه، عنوان کرد: این نهاد باید پروژه‌های مهم را احصا کرده و علاوه‌بر توزیع عادلانه اعتبارات، بر شیوه هزینه‌کرد اعتبارات توزیع شده نظارت داشته باشد. 
حجت الاسلام و المسلمین محامی تاکید کرد: با توجه به اطلاعاتی که دارم، اعتبار کمی به سیستان و بلوچستان نمی‌آید اما بعضا خروجی‌ها کم بوده و این موضوع نشان‌دهنده بهره‌گیری نادرست از بودجه است.
وی خاطر نشان کرد: اگر فعالیت‌ها و اجرای پروژه‌ها و برنامه‌ها، با پشتوانه نظرات کارشناسی انجام شود، قطعا به نتیجه مطلوب‌تری دست پیدا خواهیم کرد.
نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: ارزیابی‌ها پس از آغاز اجرای طرح آمایش سرزمینی، باید براساس این طرح باشد و در این راستا سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باید به عنوان مدعی‌العموم، نظارت لازم را بر اجرای این طرح داشته باشد.
حجت الاسلام و المسلمین محامی با تاکید بر جذب، مدیریت و مهندسی اعتبارات مردمی ورودی به استان در راستای طرح آمایش سرزمینی، خاطرنشان کرد: اگر این فرایند به درستی محقق نشود اعتبارات مردمی برای ساخت مدرسه و مسجد در مناطقی که شاید اولویت چیز دیگری باشد مورد استفاده قرار گیرد.
امام جمعه زاهدان با اشاره به ضرورت رصد نیازهای سیستان وبلوچستان در بخش‌های مختلف، بر رعایت عدالت در توزیع اعتبارات تاکید کرد.

طرح آمایش سرزمینی سیستان و بلوچستان مصوب شده است
رییس سازمان برنامه و بودجه سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار، گفت: با پیگیری انجام شده، طرح آمایش سرزمین استان مصوب شده است.
مهرداد عرب اول افزود: هم‌اینک جز پنج استان برتر کشور در انجام مطالعات آمایش و مصوب کردن آن در سطح کشور هستیم.
وی با اشاره به اعتبارات سیستان و بلوچستان، بیان کرد: در سال ۹۸کل اعتبار عمرانی در نظر گرفته شده برای این استان تقریبا ۲هزار و ۴۰۰میلیارد تومان از همه منابع بوده که تقسیم و توزیع از طریق شورای برنامه‌ریزی در بین دستگاه‌ها و نهادها انجام شد و براساس آمار و اسناد موجود حدود ۶۰درصد این اعتبار تخصیص پیدا کرد.
رییس سازمان برنامه و بودجه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در سال گذشته حدود هزار و ۳۰۰میلیارد تومان به استان ابلاغ شد که بخشی از آن درقالب اسناد خزانه و بخشی نیز به صورت نقدی بوده که از محل اعتبارات نقدی، حقوق و دستمزد حدود ۳هزار و ۳۵۰نیروی شاغل در طرح‌های عمرانی استان را پرداخت کرده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه سال مالی تا پایان تیرماه امسال ادامه دارد و امیدواریم تخصیص ۶۰ درصدی سیستان و بلوچستان افزایش پیدا کند، خاطر نشان کرد: در حوزه اعتبارات جاری یا هزینه‌ای که مربوط به پرداخت حقوق و دستمزد نیروهای رسمی-پیمانی دستگاه می‌شود، یکی از سال‌های خوب را پشت سر گذاشتیم به طوری که مجموعه اعتبارات‌مان در این بخش ۵۰۶میلیارد تومان بود که صددرصد آن تخصیص پیدا کرد.
عرب اول تاکید کرد: در این سال ۲۲میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان پاداش بازنشستگانی که از ۹۷ به قبل مانده بودند را به طور کامل پرداخت و طلب مرخصی کارمندان را نیز تسویه کردیم.
وی گفت: در قانون بودجه سالجاری مجموع اعتبارات در نظرگرفته شده برای سیستان و بلوچستان حدود هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان است.
رییس سازمان برنامه و بودجه سیستان و بلوچستان ادامه داد: در حوزه عمرانی با توجه به وجود ۱۶هزار کیلومتر راه روستایی در استان که بیشترین میزان در کشور به شمار می‌آید تا سال گذشته اعتبارات این بخش، از وزارت راه و شهرسازی به صورت متمرکز به استان‌ها تخصیص داده می‌شد اما امسال توزیع اعتبارات این بخش را به خود استان‌ها واگذار کردند و در این بین سهم سیستان و بلوچستان را کم کرده‌اند.
وی بیان کرد: رقم در نظر گرفته شده چشمگیر نیست و در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم اقدامات بهتر و بیشتری در این حوزه انجام دهیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا حقوق سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان قانون وزارت راه و شهرسازی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان طرح آمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۸۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)

به گزارش صدای ایران از ایسنا،پس از باران‌های سیل‌آسا چند هفته اخیر در استان سیستان و بلوچستان و فروکش کردن آب در بیشتر مناطق، ساکنان روستا‌های آسیب دیده با خسارات پس از سیل از جمله بسته بودن راه‌های ارتباطی، آب گرفتگی منازل و غیر قابل استفاده شدن وسایل خانه دست و پنجه نرم می‌کنند؛ روستای پزم تیاب از توابع بخش مرکزی کنارک این استان، یکی از مناطقی است که هنوز با تبعات سیل دست و پنجه نرم می‌کند.

دیگر خبرها

  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • اجرای طرح نظارت از تاکسی‌های سطح شهرکرد
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • اختصاص ۵۹میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد