Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملت ایران همواره نشان داده‌اند که هنگام وقوع بلایای طبیعی و حوادث غیرمترقبه، کمک به اقشار آسیب دیده را یک ضرورت اجتناب ناپذیر می‌دانند و با اهدا کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود صحنه‌های از حماسه همدلی و همدردی با اقشار مختلف آسیب پذیر را رقم می‌زنند.

در این میان، فرمایش مقام معظم برای کمک به این اقشار در آستانه ماه مبارک رمضان سیلی از کمک‌های مردمی را در سراسر کشور به راه انداخت و گروه‌های مختلف مردمی، جهادگران، بسیجیان، ائمه جمعه و جماعات، کارمندان، طلاب و سازمان‌های مردم نهاد را وارد این طرح بزرگ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه‌ها با درک به موقع و صحیح از شرایط جامعه اعلام می‌کنند که هیچگاه برادران و خواهران خود را در این وضعیت سخت اقتصادی تنها نخواهند گذاشت و با تهیه بسته‌های مختلف معیشتی، بهداشتی و حتی کمک مالی برای برداشتن بار فشار اجتماعی از دوش آنها بدون هیچ منت و توقعی اقدام خواهند کرد.

در استان قزوین نیز به دنبال شیوع ویروس کرونا ستاد همدلی و کمک‌های مومنانه تحت اشراف نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر قزوین شروع به کار کرد تا با جمع آوری کمک‌های مردمی بتواند باری از دوش اقشار آسیب پذیر بردارد.

خبرنگار ایرنا با توجه به اهمیت این موضوع با آیت الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر قزوین گفت و گو کرده و از ایشان درخصوص این حماسه پرسیده است.

ایرنا: چرا در طرح رزمایش کمک مومنانه بر جمع آوری کمک‌های مردمی تاکید شده است؟

آیت الله عابدینی: این تاکید در واقع به این معنی است که خود مردم با درک صحیح و به موقع از شرایط اجتماعی به داد همدیگر برسند.

خوشبختانه مردم ایران بعد از انقلاب در هر حادثه‌ای از قبیل زلزله و سیل برای کمک به اقشار مختلف مردم به میدان آمده اند و به ویژه در سال‌های اخیر با رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در کمک رسانی به حادثه دیدگان سیل گلستان، لرستان، خوزستان و زلزله کرمانشاه و سر پل ذهاب قیام کردند و حماسه آفریدند.

امروز هم شاهد هستیم که مردم با تاکید مقام معظم رهبری برای کمک به اقشار آسیب پذیر از کرونا به میدان آمده‌اند و حماسه دیگری را برای رفع یا کاهش فشار اقتصادی از دوش مردم خلق کردند.

امیدواریم همچنان بعد از برچیده شدن ویروس منحوس کرونا پایگاه‌های نماز جماعت و جمعه، مساجد، گروه‌های مردمی و ... این روند خیر، برکت و رحمت را ادامه دهند و حل مشکلات اقشار آسیب پذیر جامعه را وظیفه شرعی و دینی خود در کنار اقامه سایر واجبات بدانند.

 وقتی خداوند زکات را پشت سر نماز به عنوان امر مهم دینی و اجتماعی برای مومنان مطرح کرده است به این معنی است که باید همیشه نمازهای ما با انفاق، صدقه، زکات و کارهای خیر همراه باشد.

 باید خدا را شاکر باشم که استان ما همنوا با سایر استان‌ها باعث شدند که کشور ایران اسلامی در جهان برای رسیدگی به وضعیت بیماران کرونایی و اقشار آسیب پذیر از این بیماری ممتاز باشد و قشرهای مختلف مردم برای کمک به محرومان و افراد گرفتار در تنگنا گام‌های بلندی بردارند.

ایرنا: چرا مقام معظم رهبری واژه مواسات را برای این طرح به کار بردند؟

 رهبر معظم انقلاب در ماه شریف شعبان المعظم صحبت می‌کردند و مومنان با دعای صلوات شعبانیه و یکی از جملات نورانی این دعا آشنا هستند که در آن بدین مضمون آمده است: خدایا به من روزی کن تا بتوانم حواسم را به کسانی که گرفتار هستند متمرکز کنم و نسبت به آنها مواساتی وارد عمل شوم.

این عبارت به معنای کمک مختصر نیست بلکه به این معنی است که دار و ندار خود را با نیازمندان درمیان بگذارم کاری که انصار با  مهاجرین رانده شده از مکه کردند و به آنها پناه دادند.

بنابراین مواسات به معنی کمک ویژه و حماسی و جدی به گرفتاران بدون هیچ چشمداشت و منتی است.

ایرنا: چه تعداد بسته معیشتی برای اقشار آسیب پذیر جمع آوری و توزیع خواهد شد؟

ما تمامی ظرفیت و توان خود را در این زمینه به کار خواهیم گرفت و سعی خواهیم کرد با تهیه بسته‌های معیشتی بتوانیم باری از دوش گرفتاران برداریم.

در مرحله اول این طرح، حدود ۲ هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی در ابتدای ماه مبارک رمضان میان نیازمندان سراسر استان توزیع خواهد شد و این کمک‌ها همچنان تا پایان ماه مبارک رمضان با شناسایی اقشار مختلف نیازمندان ادامه خواهد یافت.

ایرنا: حضور و فعالیت اقشار مختلف در این رزمایش را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

باید خداوند را به خاطر آگاهی مردم، دلسوز بودن نسبت به یکدیگر و درک به موقع از شرایط اجتماعی و گرفتاری‌های شهروندان شاکر باشیم که به دنبال فرمایش مقام معظم رهبری با شکوهی وصف ناپذیر در سراسر استان و کشور اسلامی برای کمک به مردم وارد صحنه شدند.

خداوند را باید شاکر باشیم که مومنان درست در جای برگزاری نمازهای جمعه قزوین که در این شرایط امکان برگزاری آن نیست برای برگزاری یک امر دینی دیگر(جمع آوری و توزیع کمک‌های مومنانه) مبادرت کرده‌اند و نهادهای مختلف مردمی از مساجد و مکان‌های گوناگون سراسر استان هرچه توانسته به میدان آورده‌اند تا روسفیدی را برای دنیا و آخرت خود تحصیل کنند.

امیدواریم تمامی این خیرات و خوبی‌ها، زمینه نزول برکات الهی و لطف و عنایت خداوند به این مردم باشد چون خداوند وعده داده است اگر یک نفر کار خیری انجام دهد ۱۰ برابر آن به وی پاداش می‌دهد و وقتی یک ملت برای کار خیر به پا می‌خیزند زمینه نزول لطف و رحمت و برکات الهی از هر سو فراهم خواهد شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا استان قزوین نماینده ولی فقیه در استان قزوین کمک های مردمی پروندهٔ خبری رفتار مومنانه و همدلانه ایرانیان در روزگار کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان قزوین نماینده ولی فقیه در استان قزوین کمک های مردمی ویروس کرونا استان قزوین نماینده ولی فقیه در استان قزوین کمک های مردمی اقشار آسیب پذیر کمک های مردمی اقشار مختلف برای کمک مختلف مردم مقام معظم جمع آوری گروه ها کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۹۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا جعفری مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، گفت: بخش مسکن کشور پیشران توسعه اقتصادی است و هیچ هدف‌گذاری این مهم‌تر از آن نیست که در مسیر جهش تولید برنامه‌ریزی کنیم و گام برداریم.

مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به هدف ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب سه گروه مجزا در کشور تولید خواهد شد، خبر داد.

وی تصریح کرد: گروه اول، مسکن اجتماعی ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک الی ۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی برای دهک‌های هدف ۵ الی ۷ به منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌شده است و گروه سوم نیز مسکن اقتصادی ویژه دهک‌های ۸ تا ۱۰ است که می‌تواند در جهت محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

وی افزود: باید فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کنیم تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تأمین مسکن مردم را کاهش دهیم.

کد خبر 6089975 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • لزوم شناسایی، جذب و رشد نخبگان در استان قم
  • ۴۰۰ هزار نفر از اقشار مختلف در اردوهای راهیان نور شرکت کرده اند
  • آسیب‌ها و مشکلات لرستان باید به‌تدریج رفع شوند
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است