Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، سیدمحمد کاظم‌زاده باغبانانی از مدیران این شرکت نوپا گفت: این شرکت از زیرمجموعه‌های شرکت‌های پرشکی است که به دنبال تجاری‌سازی فناوری ضدعفونی‌کننده‌های نانو در کشور است. با شیوع ویروس کرونا و افزایش نیاز به مواد ضدعفونی‌کننده، این شرکت فرآیند تجاری‌سازی خود را تسریع کرده تا بتواند ضدعفونی‌کننده حاوی کلوئید نانوذرات نقره بر پایه اتیلن گلیکول را به بازار عرضه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باغبانانی افزود: احداث کارخانه مربوط به تولید این ضدعفونی‌کننده در شهرستان مینودشت استان گلستان به پایان رسیده و به زودی خط تولیدی با ظرفیت ۱۰ هزار لیتر در روز کار خود را آغاز خواهد کرد. البته ظرفیت اسمی این خط تولید ۲۰ هزار لیتر در روز است اما در حال حاضر محدودیت ظروف بسته‌بندی داریم و با رفع این محدودیت، ظرفیت تولید افزایش خواهد یافت.

وی تصریح کرد: میزان فعالیت باکتری‌کشی این محصول مطابق با استاندارد ملی ضدعفونی‌کننده‌ها و گندزداهای شیمیایی-آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری‌کشی ضدعفونی‌کننده‌ها و گندزداهای شیمیایی مورد استفاده در مکان‌های پزشکی به شماره ISIRI ۱۰۵۰۴ مورد ارزیابی قرار گرفته و نتایج قابل قبولی به‌دست آمده است.

باغبانانی درباره مزیت این ضدعفونی‌کننده گفت: بیشتر ضدعفونی‌کننده‌های تولید در کشور برپایه الکل است که الکل می‌تواند عوارضی برای برخی افراد در پی داشته باشد. اما ضدعفونی‌کننده‌های حاوی نانوذرات نقره برپایه آب بوده و حساسیت‌های مربوط به الکل را ندارند. همچنین با شیوع کرونا محدودیت‌هایی در تهیه الکل به‌وجود آمد که این موضوع در مورد تولید ضدعفونی‌کننده‌های حاوی نانوذرات نقره وجود ندارد.

کاظم‌زاده باغبانانی درباره نگهداری محلول‌های ضدعفونی‌کننده نقره خاطرنشان کرد: از انجایی که تابش پرتوفرابنفش موجب تغییر ساختار نانوذرات نقره می‌شود، بهتر است این ضدعفونی‌کننده از تابش مستقیم نور خورشید دور نگه داشته شوند تا اثربخشی خود را حفظ کنند.

انتهای پیام/

169 / 336 شرکت نوپا تولید کننده ضدعفونی فناوری الکل شیوع کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شرکت نوپا تولید کننده ضدعفونی فناوری الکل شیوع کرونا ضدعفونی کننده نانوذرات نقره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از تک کرانچ، دولت جو بایدن به دنبال تأمین بودجه‌ای است که با استفاده از دوقلو‌های دیجیتالی، تولید نیمه هادی‌ها را بهبود می‌بخشد.

دوقلو‌های دیجیتال مدل‌های مجازی هستند که برای آزمایش و بهینه سازی اشیاء و سیستم‌های فیزیکی استفاده می‌شوند. به عنوان مثال، خودروسازان به دنبال استفاده از دوقلو‌های دیجیتالی کارخانه‌های خود هستند تا فرآیند‌های جدید تولید را بدون ایجاد اختلال در تولید آزمایش کنند.

دولت بایدن اعلام کرد درخواست‌هایی را برای آنچه که پیش بینی می‌کند در مجموع ۲۸۵ میلیون دلار هزینه ببرد برای کار‌هایی که شامل تحقیق در زمینه توسعه دوقلو دیجیتال نیمه هادی، ساخت و پشتیبانی از امکانات ترکیبی فیزیکی/دیجیتالی، پروژه‌های نمایشی صنعت، آموزش نیروی کار و بهره برداری از مؤسسه جدید ساخت تراشه آمریکا است، بپذیرد.

لوری ای. لوکاسیو، معاون وزیر بازرگانی برای استاندارد‌ها و فناوری و مدیر مؤسسه ملی استاندارد و فناوری روز یکشنبه در یک نشست مطبوعاتی گفت که دوقلو‌های دیجیتال می‌توانند هزینه‌های توسعه و ساخت تراشه را کاهش دهند، در حالی که فرآیند‌های مشارکتی بیشتری را در مورد طراحی و توسعه تراشه ممکن می‌سازند.

لوکاسیو گفت: در حال حاضر، هیچ کشوری در مقیاس مورد نیاز سرمایه‌گذاری نکرده به موفقیت توانسته است صنعت را به گونه‌ای یکپارچه کند که پتانسیل عظیم فناوری دوقلو‌های دیجیتال را برای کشف‌های نوآورانه آزاد کند.

این تأمین مالی بخشی از قانون تراشه و علم ۲۰۲۲ (CHIPS and Science Act of ۲۰۲۲) است. این قانون یک لایحه ۲۸۰ میلیارد دلاری دارد که شامل ۵۲.۷ میلیارد دلار برای افزایش تولید داخلی نیمه‌رسانا‌هاست. در آن زمان، بایدن
خاطرنشان کرد که ایالات متحده از تولید ۴۰ درصد نیمه هادی‌ها در سراسر جهان به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی